Teta bojim se prikljucit ljetnim bebama dok ne cujemo srce...tako mi je nestvarno da smo uspjeli i to onda kad smo se naaajmaaanje nadali! :) bojim se previse opustiti
Mono danas sam točno 5+4...znam da se cak i puno idi za tako ranu trudnocu, ali kad sam dosta rano otkirla, skoro tjedan prije ocekivane M pa mi sad dugo cekati do 8.tj...a strah je prisutan kad nemam pojma ni o cemu...bris mi nitko ne zeli raditi prije nego se cuje srce jer se ureaplasma (i nista drugo) navodno ne smije lijeciti prije 12tj.? tako da me strah, a tko ce jos docekati 7 tjedana!
do tada mirujem doma...
Lory cuvaj se...cuvaj svoju bebicu, mozda je Bozji plan da si doma i da cuvas svoje zlato, a sve ce se nekako rijesiti...i ja imam tako sto briga pa MM uvijek kaze uspijevaju i oni u jos goroj situaciji, sto ne bi mi :) moze glupo zvucati, ali sad samo na bebicu misli.
Ana banana oprosti na iskrenosti, ali da mi to decko kaze, odmah bi postao bivsi! A njegovi pogotovo, sta se imaju petljati?? Tako ce ti cijeli zivot onda, tko su oni da odreduju sto ce biti s vasim djetetom...odvratno kakvih osoba ima...cuvaj svoju bebicu, niti jedna ljubav se ne moze mjeriti s ljubavlju majke i djeteta..
Ja evo 23 godine punim u 4 mjesecu, fakultet imam jos samo obranu i gotova sam, i presretna sam jer mi je tajming savrsen, ne gledam na ovo kao na nesto materijalno jer mi novac zaista nije problem, i zelim to dijete. I pokusavam se ne obazirat na druge ali ne mozes ostat hladan na to sto kazu.
Moji su sretni i rekli su da su, sto god odlucila, uz mene i da su mi 100% potpora, ali da trebam znati da je tesko dijete odgajati bez oca.
Znam, sto vrijedi kad je otac kreten. 🔫🔫
Jucer kad sam rekla "ajme koliko ljudi planira i radi na djetetu pa ga ne mogu imati, nama se dogodilo od prve..." komentar njegove sis je bio:" da je to blagoslov, svi bi se tome radovali trenutno" 😯
Frendica je rekla da sam joj trebala odgovoriti :dabogda nikada djece ne imala😎😎 ali nisam 😑
ima djece koja ispadnu bolja bez oca nego s ocem ;) osim toga, mozda mu dode "iz guzice u glavu" pa sve to izgladitei zajedno docekate bebu :)
na njegovu obitelj se ne obaziri, to je znaci NJEGOVA, a ti sada imas priliku zapoceti stvaranje SVOJE :)
Zanimljivo kako o abortusu pricaju samo oni koji su se vec rodili..
Drage cure,
Potpisujem sa svima onima koje ste komentirale abortus.
Ja necu nista komentirati jer mislim da svi znaju sto mislim o svemu tome. Ja sam izgubila 3 bebe, a sve bi dala da se to nije dogodilo. I onda cujem nekoga tko bi to ucinio ( ne govorim o tebi nego o tvom decku) i uopće ne znam sto bi napisala. Jer se nema sto napisati !
Želim ti svu srecu svakako !
Lory,
Drago mi je da je sve u redu. Koji si sad tjedan ?
Sto se tice posla, nemoj se zivcirati sad radi toga, vjerujem da cete se snaci nekako ! Sad je najvažnije da sve bude u redu s T ( što ce naravno biti ), a ostale stvari su nebitne, mislim znam da nisu nebitne jer od toga svi mi živimo, ali neka sad budu sporedne bar u razmisljanju.
Evo samo jedan primjer. Nema možda bas veze s ovim ali ne može odmoći.
Ja sam se jako živcirala radi posla, je da radim super posao, ali postoji tu 100 stvari koje nisu ok itd.ali nakon svega sto mi se izdogađalo, neke stvari jednostavno necu uzimati k srcu niti cu se zivcirati ! Pa postoje gore stvari od toga u zivotu ! Ljudi umiru od bolesti mladi, ginu u nesrecama, necije su te obitelji, ljudi gube bebe ( spontani npr.koji se meni tri puta dogodio ) i toliko gorih stvari postoji u životu, i onda se mi zamaramo nebitnim stvarima ! Nije vrijedno.
Mislim da ljudi ( mi ) moramo usmjeriti se u nesto sto nam je bitno. Možda je nekome bitna karijera i to, ali meni nije i nema sanse, nemaaa sanse da se vise živciram oko nevažnih ljudi i oko posla.
Kao sto sam i napisala, vratila sam se na posao i sad sam stalno u pokretu i jednostavno ne stignem razmisljati o tim stvarima koje su se dogodile, ali ako sve bude ok na uzv u petak, pricekati cemo mjesec dana i ponovno probati.
Ne želim uzimati vecu pauzu jer bi mi to gore psihicki jos bilo, svakako necu do tada razmisljati o tome, ali mislim da je dobro fokusirati se na nesto sto želim i potruditi se ( bar koliko je u mojoj moci ) da to uspije.
Naravno da dobro zboris ali najsretnija bi bila kada bi za mjesec dana ostala t i kad bi sve bilo ok ! To bi mi bio lijek za sve ove neuspjele pute.
Kad opet imas pregled??
Petra,
Napisala sam ti jos prije da odes na uzv u 6 tj, sa nekih 6 i pol jer ti se tad vidi sve, i plod i otkucaji.
Ne moras cekati 8 tjedan, to ti tako socijalni kažu da nema smisla prije dolaziti, ali krivo kažu. Naravno, u vecini slucajeva se u 6 tjednu vidi sve.
Sto se tice ureoplazme, ne znam. Znam da se inace cervikalni brisevi u T rade tek iza 12 tjedna, ne unam da li je to zato jer nije dobro prckati tako rano, pa ti je možda zato dokt.rekla da se lijeci tek od 12 tjedna. Možda nije mislila da se lijeci, jer ti i sad možes piti Azitromicin ( Sumamed ) koji je siguran u T.
Kad opet ides na uzv?
A meni je kao prestalo ono smeđe krvarenje, nadam se iskreno da ce sve to dobro zavrsiti, mislim na kiretažu da ne moram ponovno ici.
U petak vadim i betu ujutro i onda je pregled u 13 h.
Moja sestra je prije nekoliko godina isto bila trudna, presretna bila. Dijete prestalo rasti u 5 mjesecu, morala pobaciti. Od tad vise nije niti pokusavala..
Petra178 koji si test za trudnocu koristila?
Meni je danas 29dc, od M nista.
Inace mi je uredna i dolazi izmedu 26dc i 28dc.
Radila 4 testa i 3 su bila negativna a na jednom je bila taaaaako slaba druga crtica da si mislim da umisljam mozda
Sortiraj odgovore
Najstariji