Drage žene ..
molim Vas pojašnjenje ,ako sam zadnju mjesečnicu imala 30.11.2016. i ako mi test pokazuje pozitivan rezultat ,koliko bi tjedana trebala biti trudna .. ?????
stvarno ne razumijem kako to računaju ,ako su nam plodni dani bili cca od 12.12 do 19.12.
stvarno sam zbunjena ...
i koliko su pouzdani clearbluee ????
trudna si nesto vise od 6 tjedana :)
prvi dan trudnoce se racuna prvi dan zadnje M, znaci 30.11.
ako je + nema nepouzdanih, moze biti samo lazno negativan ali ne i lazno pozitivan..tako daaa cestitam!! :)
Cestitke novoj trudnici 😙😙
E i da, petra bas mi je drago sto je sve dobro proslo danas za tebe 😊😊
Petra,
Drago mi je da su ovdje i otkucaji !!!!!!! Nemoj se bojati i imati strahove. Nemas razloga za njih, vjeruj da ce sve biti ok i uzivaj sada !
Kada ce ti biti gotov bris??
Nena,
Želim ti puno srece da uspije ovaj mjesec.
Ana Banana,
Onda se.ne moras zabrinjavati. Puno žena krvari u ranoj T i zna to biti normalno.
Ostale cure,.želim vam svu srecu u planiranju i neka nam bude dobitna ! Svima nama.
Ja sam dns vadila betu, koja je oko1500, ona postupno pada kao sto i raste. Nadam se da ce uskoro biti 0,00 !
Na uzv se nista ne vidi, nema ostatak posteljice ili sl.tako je bar dokt.rekao da on nista ne vidi i nadam se da je to stvarno stanje.
Rekao je da se javim mailom kada dobijem M i ponovno pocinjem s folikulometrijama i tempiranim odnosom. Nije mi nista posebno rekao, on nije moj dokt.moja dokt.je na godisnjem pa cu sve nju ispitati kad se vrati.
M bi trebala dobiti kroz 4 do 6 tjedna.
Jedva cekam !!!!!
Cure ja sam trudna!
Presretna i malo iznenadena sto smo tako brzo(3 ciklusa nakon spontanog) uspijeli
Ujutro sam radila test i malo me bunilo to sto se druga crtica pojavila tek nakon cca 4 minute i bila je jedva vidljiva.
Otisla sam vaditi betu i 180 je.
Nisam bila jos na Uzv,malo cu pricekati.Soc.ginic me poslao jos u ponedjeljak na vadenje bete.
Mono ti si vadila u Petrovoj na uputnicu?
To se bas vadi u bolnici ili u transfuzijskoj?
Eto to je to,meni je petak 13. donio prekrasne vijesti.Nadam se da ce biti sve ok.
Pozdrav,
Nova sam u ovoj grupi.
Bila sam prije u proljetnicama , no nazalost bio je Blighted ovum.
27.10. je bila kiretaža, 09.12. M
Iduća mi je trebala po mom izracunu doci 06.01. ali nije.
Napravila sam test , vidi se + ali jako slabi.
Dali netko ima iskustva ili slicnu situaciju?
Kiara
Cestitke na novim plusicima.. nadam se da ce ih biti jos i vise. Mono draga samo nek to sve prode i onda u nove pobjede. Novi plus pa da napokon bude kako treba. Ja sam vam dosla ovako da vas pozz jer moja planiranja su skroz stala. Novi posao krece za 2 dana. Pa krecemo raditi dragi i ja mjesto di cemo bit. A kasnije nekad cemo sa svim drugim nastavit. Zelim puno srece drage moje. 💋 pusa svima
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji