Nisam napisala da sam radila one jeftine testove s E-baya.Procitala sam da znaju zeznuti i da je Mono imala lose iskustvo s njima.
Crna
Da, ti testovi oni rozi s ebaya one step mislim nisu meni uopće pokazali ! Uopće !
Onda sam otisla u ljekarnu i kupila Gravignost Mini, kosta oko 14 kn i odmah je poz.ispao samo sto je bila jako svijetla crtica.
Makar su pisale cure da je njima s ebaya pokazao plus. Ne znam, ali svakako je pouzdaniji onaj iz ljekarne, kupi i napravi taj, ako je T u pitanju pokazati ce sigurno.
Držim figee :)
Mono rekla mi je prosli cet da doem za 2-3 tjedna, to je taman 6-7 TT. Nadam se da cu izdrzati do 7 pa mozda cuti srce
Znam da sam vec sto puta govorila i mozda su glupa pitanja ali...
koliko cesto se smije raditi uzv? bivse/sadasnje trudnice i google kazu da sto manje to bolje. s druge strane, meni ga je soc vec tri puta radila! svaki put kad dodem!!
prvi put sam bila radi temp i bolovanja dosla i tada se nije nista vidjelo, prosli cet GV i ZV, danas kao kontrola i opet mi je radila da vidi kako ide (vidi se GV, ŽV, EO). kad ista kazem, poludi jer tko je tu doktor i slicno...
briseve mi ne zeli raditi da ne dira previse dolje (zar nije uzv isto??) jer ionako nema nista prije 12 TT od antibiotika, cak i ako imam nesto
znam sto svi mislite o soc.gin., mislim i ja ali to mi i moja privatna radi! koja (kuzim) hoce zbog para...i koja je pristala raditi bris sutra, ali inzistira na svim brisevima, ne samo ureaplasmi. opet izbijanje para ili potrebno?? jer sam prije 2mj radila sve, samo ureaplasma je bila pozitivna 10na4. kaze da moram sve, da se vidi ako ima promjena. pa po tome mogu svaki mj tako???
prema njoj, ako jos imam ureaplasmu, moram hitno poceti s antibiotikom.
uzv ce isto raditi, pitam jesu li joj ok slike od danas da donesem, ali ne zeli, zeli sama vidjeti jer to ionako nije nista opasno nego najnormalnija pretraga u trudnoci!
uglavnom, soc je stedljiva koliko i privatna izbija iz dzepa!! mene samo zanima sto je stvarno normalno i potrebno, sto nije...jer platit cu sto moram, al ne zelim stetiti bebi!
soc.je takva kakva je, privatna je jedna od boljih u zg! i zelim joj vjerovati, ali opet mi je sve to cudno...
i obje krenu s tim e ako se nesto dogodi...gdje ja osjecam krivicu i sve pristanem, u nadi da ne bi trudnicu bespotrebno plasile..
jedva cekam drugu trudnocu, da bar neko iskustvo i znanje imam
Drage mame, oprostite što ovako upadam, iako je moja priča nešto drugačija i možda ne pripada ovdje, ipak bih voljela napisati par slova. 28.10.2016.g. rodila sam prekrasnu djevojčicu Klaru, sve je bilo super, bajno, krasno, da bi mi se nakon samo dva dana počeo rušiti cijeli svijet. Bilo joj je jako loše, preko noći je transportirana na odjel intenzivne neonatologije u KBC Rebro. Tamo su joj otkrili tešku srčanu grešku, te je 14.11.2016.g. nakon samo 18 dana života dobila teški infarkt i umrla. E sad ćete sigurno reći: „Lude li žene, tek joj je umrla beba, a već razmišlja o drugoj!“ I vjerojatno imate pravo, ali… uskoro ću imati 39 godina i malu Klaricu smo dugo čekali i ona je trebala biti ta, moja, naša beba. Meni je k tome to još i drugi carski rez, jer imam jednu veliku curu od 9 godina.
Ginekolog, kao liječnik, je naravno rekao da bi morala pričekati barem godinu i pol, do dvije, da bi uopće nešto i pokušali, a tada ću imati preko 40 godina, ali taj isti ginekolog kao čovjek shvaća mene kao majku koja je rodila bebu, a nikad ju nije niti imala. Nikad joj nisam jednu pelenu promijenila, jednu robicu obukla, vidjela prvi osmijeh… Vlastiti otac ju nikada u rukama nije imao, jedan poljubac dao, a seka ju nije niti vidjela. Samo su mi ostale pretužne i preteške uspomene… Zato kaže, da je odluka isključivo na meni.
Znam da nema puno mama kojima je život ispisao takvu priču, ali htjela bih da znate, kako ima tamo jedna mama koju čeka jako teška odluka. I same znate da se dani okreću kao ludi, mjeseci prolaze dok kažeš keks i vrlo brzo ću morati donijeti odluku. Ili nikada više imati bebicu, ili zanemariti savjet ginekologa-liječnika i ohrabriti se, unatoč mogućim problemima od spontanog pobačaja do abrupcije posteljice, prestati misliti što bi opet sve moglo poći po zlu i krivu, i pokušati imati bebicu s kojom ću stvarati lijepe uspomene… A svoju malenu Klaricu zauvijek nositi u svom srcu…
Bebik, moja iskrena sučut zbog tvoje Klare tebi i obitelji. Pretužna priča ali vjerujem da je sve Božja volja makar i mi ponekad ne znamo zašto. Nitko ti nema pravo suditi, neka svatko kaže što misli ali po meni ako si psihički prihvatila situaciju a ako mogu razlučiti iz tvojeg teksta da jesi napravi onako kako ti tvoje tijelo kaže i kako se osječaš u srcu. Ja sam imala jedan spontani i nažalost nisam imala priliku niti čuti srce ili barem dobiti sliku sa uzv ali znam da sam nakon što je sve bilo gotovo i tjelesno sam se oporavila jedva čekala pokušati ponovno. Pratili smo tada uputu da čekamo 3 ciklusa ali samo radi silnih pretraga. Od tada je prošla god dana i još uvijek pokušavamo. Ja sam napunila 30. Ja znam da nikad neću odustati.
Bebik, iskreno mi je zao!
Moj savjet ti je da ipak pricekas godinu i pol do dvije kako bi maternica i sve moglo dobro zarasti, i sama sam rodila na carski rez i evo nakon 2mj jos uvijek me ponekad zaboli pogotovo ako kasljem ili kisem, a moja poznanica je prerano zatrudnila s tim da je imala carski prije te trudnoce i jedva se izvukla i ona i beba.
Naravno odluka je na tebi, ali nije ni tih 40god tako strasno, pa imai puno starijih roditelja.
Evo od mog muza stric je dobio sina sa 52god a zena 50, mali ce sad u prvi razred!!
Ana-banana kako si ti? Kakva je situacija?
Nadam se da ce netko odgovoriti jer sam nova tu a osjetim veliku toplinu izmedju vas..naime zadnja menstruacija mi je bila 13.12.2016. Ciklus mi je uvijek od 26-30 dana..ovulacija uvijek uredna..odnosi svaki dan il svaki drugi..e sad na wc trcim piskiti jako jako cesto kad mokrim ne boli me nit pecka nego kao neki jako cudan osjecaj..imam bijeli iscjedak grudi bole ispod i sa strane..po kuci bi sve pojela [sm=bravo.gif]
Raspolozenje mi se mijenja iz sekunde u sekundu..jako sam pospana..sinoc sam u donjem dijelu trbuha imala neke rezajuce leptirice najbolje da se izrazim..toliko intenzivno da sam skakala iz kreveta..dali je to nakon 2.5 godine razocarenja opet pms ili postoji mogucnost?
Evo prije pola sata radila test neki jeftini i negativan..danas bi trebala NE doci vjestica.. luda sam vise
Nadam se da nije krivi forum..
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji