Petra cestitke i tebi 😙 sto laksu trudnocu ti zelim
I samo da se nadovezem na tvoje vec receno, fakat se treba opustit i ne razmisljat o tome. Dragi i ja smo bili polupijani oboje za vrijeme mojih plodnih dana jer smo bili s drustvom 5 dana na vikendici, i eto srece :D
Sad neko vrijeme nema vise cuge, bar za mene :P
Pozdrav ekipica ja sam nova pa da podijelim svoje iskustvo
U 11 mjesecu sam imala patološku trudnoću. U 9tt je stalo kucati srce. Nisam imala klasničnu kiretažu nego medikamentozno čišćenje. Jučer bila na kontroli nakon prve menstruacije i kaže ginekologica da je sve uredu, nalaz je uredan. Sad ponovo planiramo bebolinca pa se nadam ubrzo plusiću
Nove cure dobrodosle i cestitke svima na plusicima!
Tko jos spada u ljetne bebe, pridruzite nam se :)
Drage cure,
Kao prvo, želim dobrodošlicu novim curama ! Cestitam trudnicama :)
Bornastra,
Može biti da ti je povisen prolaktin posto nisi spavala u komadu, posto nisi mirovala bar 15 min prije vađenja.
Ponovi vađenje, ali sad stvarno probaj spavati bez dizanja u komadu i taj dan prije i to vađenje ujufro probaj bez stresa. To je hormon stresa također i stvarno može sve to utjecati.
Ako ti opet bude povisen, pretpostavljam da su ref.vrijednosti 490??, odi kof endokrinologa. Ja ti mogu preporuciti divnu endo u Vinog., stvarno je divna i ona ce ti najbolje reći sve. Ne ceka se jako dugo, možda biti mjesec dana.
Petra,
Koji si sad tjedan?? Normalno je da se ne vidi jos plod, nemoj se brinuti ! Brigom samo stres stvaras a znas da ne možeš na nista utjecati, samo smireno i vjerujem da ce sve biti ok.
Super je svakako sto se vidi GV i ŽV. Kroz tjedan bi se i plod trebao vidjeti i srce kucati, naravno ovisno koji si sad tjedan.
Ja sam pocela raditi, makar sam sluzbeno jos uvijek na bolovanju :/, ali sam placena po satu pa u biti mi ovo vise odgovara. Mrtva sam umorna od posla, kad sam svo ovo vrijeme ležala i nisam nis radila.
Nemam vise bolove, ali u pon, jucer sam dobila neko smeđe krvarenje. Jojj ne znam vise sto bi mislila, možda je to sto je ostalo unurra radi te vakumske, ali jako se dobro u pravilu osjecam nakon te vakumske kiretaže. Od one klasicne duže me boljelo i duže se nisam mogla normalno kretati i vratiti se svakidasnjim obavezama.
U petak mi je pregled, tad mi je gotov i PHD nalaz, iako se iz njega nilad nis ne sazna, a za neka 3 tjedna ( bar se nadam da ce za toliko biti gotov ) je kariogram ploda pa se nadam da ce možda nesto pokazati.
Makar kad smo isli mi, MM i ja na kariogram nas, smo nalaze cekali valjda tri mjeseca :/
Meni evo od prvobitne srece, radosti i svega sto donosi ova vijest, trenutno stres da ne moze biti veci. Decko je, unatoc tome sto smo pricali i planirali, dozivio nekakav napad panike, predomislio se, zahtjeva abortus, njegovi isto, sve je to rano, ima vremena za to, bolje se rijesit toga... evo ja ne znam stvarno... stvarno to zelim 😔😔😔
Jutro!
Ana-banana jel smijem pitati koliko imas godina?
A sad moj savjet tebi!!
Ako toliko zelis bebu, zadrzi ju jer je to dar od Boga, vidis koliko se ljudi muce da bi dobili to svoje maleno cudo. Vjeruj mi kad rodis znat ces o cemu pricam!!
A taj tvoj decko da je moj, ne samo da bi dobio samarcinu nego me vise nikada nebi vidio a njegove bi izruzila i rekla da ih moze biti sramota, tako nesto predlagati i pricati! Ako se ti osjecas spremnom, bori se i mozes ti i sama, ne trebaju ti takvi.
Ne kuzim kako ti tako nesto mogu uopce predlozit, trebali bi biti sretni!
Sto tvoji kazu?
Evo i mene cure s najnovijim info! :)
Bila sam na uzv..vidjeli smo titraje i čuli ❤️!! Sve izgleda kako treba i nadamo se da će tako i dalje biti.
Inače, pod velikim sam stresom jer sam ostala bez posla (nas 2/3 kao višak) pa sam konstantno zabrinuta zbog kredita i dugova koje više ne mogu podmirivati i strah me da se to ne odrazi na bebicu.
Kako sam imala dvije biokemijske prije ove T u kratkom roku, strah me i oko toga da nešto ne pođe po zlu.
Ili imam stalno neke bolove (pikanje jajnika, bol u križima, različite manifestacije u području donjeg trbuha) ili nemam baš nikakve simptome (čak mi prestanu i grudi biti osjetljive) i onda paničarim-u oba slučaja.
Rodila sam već dvoje djece i niti u jednoj trudnoći nikad nisam pomislila da bi nešto moglo poći po zlu, a sada čista suprotnost..stalna zabrinutost i strah..valjda zato što se ova T dogodila jako brzo nakon biokem. pa se bojim da organizam nije još uvijek pod utjecajem tog nečeg što je već dva puta dovelo do prekida.
Čestitam novim trudnicama!!! 😊
Ana-banana, jako me rastužuje ovo što sam pročitala..reći ću ti samo jedno..ono što osjetiš prema svojoj bebi od dana kad ju prvi put primiš u naručje ne može se mjeriti i nikad nećeš osjetiti prema ni jednom dečku (mužu) ili bilo kojem drugom biću na ovom svijetu, a tek kad osjetiš ljubav koju ti bebica vrati natrag..ne postoje riječi koje tu vrstu osjećaja mogu opisati..to je jednostavno smisao ovog našeg kratkog i vrlo često teškog života.
Mono, žao mi je da je na kraju tako završilo..totalno suosjećam s tobom i iskreno želim da se jedna zdrava T što prije ostvari. Probaj napraviti pauzicu i pružit si priliku da psihofizički ojačaš (ti jesi jaka i bojim se malo prejaka zato pokušaj to sve izbaciti iz sebe i opustiti se jer mislim da svaka naša stanica u organizmu pamti traumu bilo kakve vrste..probaj se bar mjesec-dva totalno maknuti od svega i onda u nove pobjede..znam da ti se čini kao gubitak vremena, ali moglo bi se tako prije dogoditi nego kad izmučeno i napeto ideš mjesec za mjesecom, nadam se da nećeš zamjeriti na ovom laičkom mišljenju i savjetu, ali evo tako bih ja probala..zapravo tako sam napravila u svom slučaju (iako ne uspoređujem se s tvojim, samo mislim da bi svakoj trudilici moglo jako pomoći)
Pozdrav svim novim curama i svim trudilicama sa iskrenom željom da što prije ugledaju svoje + !! 💋❤️
2008. 👸
2012. 👶
Ana-banana moj savjet da neslusas decka i njegove.To je tvoj bebica,ti ces nosit to dijete 9mj.dizat se po noci,hranit,mazit i pazit.To je najljepsi dar tvojeg tijela,duse i srca.Ima puno samohranih majki i ponose se time.A on,tvoj decko moze ga bit sram!!!Nije spreman…on za mene bi bio prekrizen da sam na tvojem mjestu.Slusaj sebe i nikoga drugog.Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji