Ma nista nisam radila. Sad idem na papu pa u bolnicu na kontrolu nakon cina3 pa bi rekla da pokusavamo 1god.i nista i da bi napravila sto vise pretraga mogu.
Zeznilo nas sto nismo tako rano mislili selit, ali tako je sad ispalo pa bi za sada napravila sto vise mogu, a dalje cemo vidjet.
511 je. Pa ja sam tako sa vrata kod neke curice mislim da je na praksi. Kad je vidjela vene nije bila oduševljena ali uspjela je od prve. Ja ne volim to jednom mi je krv nakon 1 epruvete stala pa su morali iz druge ruke. Čitala sam sinoć o evinim kapima da snižavaju prolaktin probala bi njih prije ponovljanja nalaza

Mono, kako si ti? Se oporavljas fizicki? Za psihicki necu ni pitati, vjerujem da nisi najbolje i od srca ti zelim uspjeh u slijedecoj trudnoci, a prije nje sve dobre nalaze :-*
Znas mozda od koje vrijednosti TSH se u trudnoci pije nesto za stitnjacu? Cula sam od 2.5, meni je 2.21, nadam se da je to ok :)
Mono, kako si ti? Se oporavljas fizicki? Za psihicki necu ni pitati, vjerujem da nisi najbolje i od srca ti zelim uspjeh u slijedecoj trudnoci, a prije nje sve dobre nalaze :-*
Znas mozda od koje vrijednosti TSH se u trudnoci pije nesto za stitnjacu? Cula sam od 2.5, meni je 2.21, nadam se da je to ok :)
Meni je dr. Šprem u Petrovoj dala eutirox 50mg da spustim TSH. Idealno je od 1 do 1.5 a ja sam ga spustila na 1.3 i pijem već 4 mj pa ćemo vidjeti. Ne znam da li taj TSH stvarno ima tako veliku ulogu ali pijem i nadam se da će pomoći.
Nena,
Možda ti je to zato jer nisi mirovala prije vađenja ! Prolaktin je i hormon stresa.
Teta,
Ok sam fizicki. Imam bolove, ali ne jake. Tj.pila sam ova dva tri dana brufen. Ne krvarim uopće, sto me jako brine, samo prvi dan je bilo nesto malo.
Nemam vise ikakve pretrage raditi, sve sam napravila prije.
Pricekati cemo do prve M, i onda ponovno planirati ( naravno ako sve bude ok nakon ove kiretaže ).
Mislim da je tebi ok tsh, nece ti dati endo nikakvu terapiju ako nije iznad 2.5.

Bok cure...
Kako ste mi?
Mono, hvala na savjetu, ali već sam danas imala dogovoreno u jednoj poliklinici.
Tako da sam ja danas vadila spolne hormone (FSH.LH, prolaktin i estradiol)... sve u referentnim vrijednostima OSIM prolaktina, naravno. On je 534. Doduše, jako sam loše spavala noćas, i nisam mirovala 15 minuta prije vađenja krvi... suprug me je dovezao, prijavili se na šalteru i čekala sam kojih 5-10 minuta stajajući, no ipak smatram da nisu to baš razlozi da bi prolaktin toliko mogao biti povišen? Ili se varam?
Šta dalje? Kome sada prvo? Ginekologu, dr.opće prakse?
Hvala na svim savjetima.
Sretno cure svima.... i trudnicama i trudilicama...
Mono, drž mi se draga. Divim ti se stvarno. Samo da bolovi čim prije stanu, vjerujem da uskoro krećete u vašu novu borbu!
Bornastra tvoj je još i dobar. Ma vađenje krvi kao na traci, ja sam počela pit evine kapi od danas probat ću ga snizit a sa ponovnim nalazom ću pričekat ne želim o tome razmišljat barem 2 tjedna

Drage moje.. bila sam mjesecima aktivni clan na ovoj temi. Nakon godinu i pol ugledala svoj plus. Vec tri mj gledam svog andela pored sebe. Nikad, nikad ne odustajte!! Doci ce i vas plus...
Pozdrav za ekipu. ..
Majka sam za mjesec dana trogodišnje kćeri, i vrijeme je da joj mama i tata podare brata ili sestru. Sa početkom ove 2017 godine smo odlučili da se više ne pazimo i daj Bože da nam se želja uskoro i ostvari. Trenutno imam menstruaciju,pa ću da se naručim na redovit ginek.pregled,u slučaju kakve upale ili bakterije, povaditi briseve i ako bude sve uredu u "akciju". Prije nego sam rodila svoju djevojčicu, imala sam jednu neuspješnu trudnoću, missed ab u 10tt.
Nadam se kako ćemo biti jedna drugoj podrška.
Sve vas lijepo pozdravljam i želim da što prije ugledate svoj +.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji