Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    07. Siječanj 2017. 17:02

Bornastra tvoj je još i dobar. Ma vađenje krvi kao na traci, ja sam počela pit evine kapi od danas probat ću ga snizit a sa ponovnim nalazom ću pričekat ne želim o tome razmišljat barem 2 tjedna

Paula5
    08. Siječanj 2017. 02:07

Drage moje.. bila sam mjesecima aktivni clan na ovoj temi. Nakon godinu i pol ugledala svoj plus. Vec tri mj gledam svog andela pored sebe. Nikad, nikad ne odustajte!! Doci ce i vas plus...

• ana-banana
    08. Siječanj 2017. 12:16

Evo samo da ja javim da sam sinoc ugledala + :)

Teddy Bear
    08. Siječanj 2017. 20:08

Pozdrav za ekipu. ..
    Majka sam za mjesec dana trogodišnje kćeri, i vrijeme je da joj mama i tata podare brata ili sestru. Sa početkom ove 2017 godine smo odlučili da se više ne pazimo i daj Bože da nam se želja uskoro i ostvari. Trenutno imam menstruaciju,pa ću da se naručim na redovit ginek.pregled,u slučaju kakve upale ili bakterije, povaditi briseve i ako bude sve uredu u "akciju". Prije nego sam rodila svoju djevojčicu, imala sam jednu neuspješnu trudnoću, missed ab u 10tt.
    Nadam se kako ćemo biti jedna drugoj podrška.
    Sve vas lijepo pozdravljam i želim da što prije ugledate svoj +.

barbara29
    09. Siječanj 2017. 11:45

Ana-banana ČESTITKE!!! Želim ti laganu i uspješnu trudnoću i obavještavaj nas o novostima!! Koliko dugo ste se trudili? 

Teddy Bear dobro došla na forum podrške  Nadam se da ćeš nam, budući da već jesi mama, biti i izvor savjeta, toga nikad dosta! 

Anci2305
    09. Siječanj 2017. 16:42

Pozdrav mame i buduce mame 
    Mi evo nakon pune dvije godine redovitog keksa i svakakvih poza..zdravlje u redu i nista..pocela sam piti vrkutu i vec sam luda i ocajna od svega..za koji dan trebam NE dobit daj boze i osjecam da je blizu vjestica..svima nam zelim plodnu i punu +++ 2017 god..

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

anKol
    09. Siječanj 2017. 16:54

Cestitke novoj trudnici 

• ana-banana
    09. Siječanj 2017. 21:07

Hvalaa 😙😙

Ja sam planirala neka 2-3 mjeseca prije, ali nismo pokusavali. Prvi pokusaj je bio u studenom i nista, dobila menstruaciju redovno. Drugi pokusaj sad u prosincu, na novu godinu sam znala da sam trudna jer jednostavno osjetis. Potvrda stigla i danas od ginekologa, ocekujemo bebu sredinom Rujna :D

Dreams
    10. Siječanj 2017. 09:37

Čestitke trudnicama :)) i neka samo sve prođe u najboljem redu :)

Dobrodošle  nove cure :)

Mono i ostale kako ste mi vi?

• Petra178
    10. Siječanj 2017. 12:30

Mono hbala na savjetima i podrsci, nas si andeo! 
    Znaci u cet ujutro soc ne vidi nista na uzv i digne paniku...posto je vikend odem navecer najblizem privatniku u zadnji tren...i vidi se GV 1cm, unutra ŽV  
    nadam se sto prije otkucajima srca, jer se toga jos najvise bojim...iako ce biti strahova milijun, ali eto uvijek je "jos samo taj jedan".

Curke kojima ne ide...mi smo eto nakon recimo 6mj krenuli laganini na sve preglede, uvijek se plasis da je bas ono sto ti je iduce za obaviti i sve je ispalo ok. Doslo vrijeme blagdana, opusteno na poslu, za vikend otisli na put na advent i spojili ostatak GO od Bozica do Nove, ovaj mj bili bez folikulometrije i skuzili da smo zapravo opusteniji u seksu jer nije da "moramo" bas taj tren to "obavit", bili uvjereni da nece uspjet jer smo "samo" svaki drugi dan a ne svaki, vise vremena utroslili na kolace i setnje po gradu nego na bebu...i eto plus!! Do posla je 99,99%, bar kod mene! a i ta Bozicna atmosfera (bar sam ja sretna kao dijete u to doba godine), opusteni, sretni...
    uvijek je moguce da je sve u glavi  jedan mj se toliko okupirajte necim drugim da zaboravit ovo i bit ce lakse! znam da je tesko ne misliti, meni je to uvijek bilo nemoguce, toliko nemoguce da sam samu sebe uvjerila ovaj mj 100 %nista jer bez folikulometrije i sto gin ne mozemo, pa ajde da produ blagani i nastavljamo borbu. kad vidi cuda, mozemo sami!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.