Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    05. Siječanj 2017. 21:45

Barbara stigneš objasni situaciju da želiš što više obavit dok si još tu

mono1111
    06. Siječanj 2017. 17:00

Bormastra,
    A zasto ne odes u neku bolnicu na Humanu? Gdje ce ti obaviti sve pretrage i gdje ce vas voditi i na folikulometrijama itd.
    Lakse je tako kad si na jednom mjestu, a pogotovo oni sve to znaju jer se bas bave i tim stvarima.
    Žao mi je jer se tako osjecate, nemam ti pametno nista reci nažalost osim da cete uspjeti, kao i svi u konacnici ! Nekome treba sve proci, netko nista, ali svi dođu do cilja. Ako razmisljas na takav nacin, lakse ce ti biti, bar ja tako mislim.

Barbara,
    A koje pretrage bi radila? Jesi vec nesto radila? Sorry, ne pamtim sada.

Nena, 
    Osobno mislim da ti je bolje piti pravu terapiju određeno vrijeme dok ne dođe do T, taj Bromergon ne steti nicemu, osim sto se moras priviknuti na njega jer ima nuspojave koje izaziva, nego da se mucis s hranom i takvim prirodnim stvarima mjesecima, vrijeme prolazi i na kraju nista..
    Da li su ref.vrijednosti u tom labu u kojem si vadila oko 490??, 500?

mono1111
    06. Siječanj 2017. 17:01

Valentina,
    Drago mi je da je sve ok s tobom :)

mono1111
    06. Siječanj 2017. 17:04

Nena,
    To bi znacilo da ti je vrijednost skoro dupla od granicne vrijednosti.
    Kad se vadi prolaktin, prije vađenja se treba sjediti i mirovati jeddno 15 min a ne doći s vrata onako u zurbi, jer je inace i to hormon stresa.

Sanvele,
    Sorry, nisam uopće reg.tvoju poruku. Koje faktore imas za trombofiliju?

barbara29
    06. Siječanj 2017. 18:13

Ma nista nisam radila. Sad idem na papu pa u bolnicu na kontrolu nakon cina3 pa bi rekla da pokusavamo 1god.i nista i da bi napravila sto vise pretraga mogu.
    Zeznilo nas sto nismo tako rano mislili selit, ali tako je sad ispalo pa bi za sada napravila sto vise mogu, a dalje cemo vidjet.

nena27
    06. Siječanj 2017. 18:20

511 je. Pa ja sam tako sa vrata kod neke curice mislim da je na praksi. Kad je vidjela vene nije bila oduševljena ali uspjela je od prve. Ja ne volim to jednom mi je krv nakon 1 epruvete stala pa su morali iz druge ruke. Čitala sam sinoć o evinim kapima da snižavaju prolaktin probala bi njih prije ponovljanja nalaza

06. Siječanj 2017. 18:36

Mono, kako si ti? Se oporavljas fizicki? Za psihicki necu ni pitati, vjerujem da nisi najbolje i od srca ti zelim uspjeh u slijedecoj trudnoci, a prije nje sve dobre nalaze :-*
    Znas mozda od koje vrijednosti TSH se u trudnoci pije nesto za stitnjacu? Cula sam od 2.5, meni je 2.21, nadam se da je to ok :)

mono1111
    07. Siječanj 2017. 14:46

Nena,
    Možda ti je to zato jer nisi mirovala prije vađenja ! Prolaktin je i hormon stresa. 

Teta,
    Ok sam fizicki. Imam bolove, ali ne jake. Tj.pila sam ova dva tri dana brufen. Ne krvarim uopće, sto me jako brine, samo prvi dan je bilo nesto malo.
    Nemam vise ikakve pretrage raditi, sve sam napravila prije.
    Pricekati cemo do prve M, i onda ponovno planirati ( naravno ako sve bude ok nakon ove kiretaže ).
    Mislim da je tebi ok tsh, nece ti dati endo nikakvu terapiju ako nije iznad 2.5.

bornastra
    07. Siječanj 2017. 15:22

Bok cure...

Kako ste mi?

Mono, hvala na savjetu, ali već sam danas imala dogovoreno u jednoj poliklinici.

Tako da sam ja danas vadila spolne hormone (FSH.LH, prolaktin i estradiol)... sve u referentnim vrijednostima OSIM prolaktina, naravno. On je 534. Doduše, jako sam loše spavala noćas, i nisam mirovala 15 minuta prije vađenja krvi... suprug me je dovezao, prijavili se na šalteru i čekala sam kojih 5-10 minuta stajajući, no ipak smatram da nisu to baš razlozi da bi prolaktin toliko mogao biti povišen? Ili se varam?

Šta dalje? Kome sada prvo? Ginekologu, dr.opće prakse?

Hvala na svim savjetima.

Sretno cure svima.... i trudnicama i trudilicama... 

Mono, drž mi se draga. Divim ti se stvarno. Samo da bolovi čim prije stanu, vjerujem da uskoro krećete u vašu novu borbu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.