Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    03. Siječanj 2017. 14:39

Mono jako mi je zao, stvarno sam se nadala čudu i bila bi to najljepsa vijest koju bi danas mogla procitati... Ne mogu reci da znam kako ti je jer nisam bila u toj situaciji, ali nadam se da ce tugu ubrzo zamijeniti sreca 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

bornastra
    03. Siječanj 2017. 14:40

Mono,

pitala si za test- BOJIM ga se radit, opet se bojim onog razočarenja da ću vidjeti minus i onda za 2 sata ću dobiti mengu. Ovoga puta ću pričekati barem 30. dan ciklusa, makar mi je ginekolog rekao da četvrti dan nakon prestanka Duphastona bi trebala dobiti m. Danas je taj 4 dan, ja sam zadnju tabletu popila 30.12.2016. u kasno večernjim satima, simptoma baš kao što sam i napisala- ništa značajno, osim bolnih grudi koje me ti i tamo znaju svrbiti, točnije baš me bradavice počnu svrbjeti, a kad njih dotaknem-onda osjetim da me baš bole... a inače imam male grudi pa se "povećanje" baš i ne primjeti...
    Ne znam šta da mislim, toliko bi željela taj plus... Malo sam toliko pozitivna, malo sam tako zbunjena, malo baš negativna...

03. Siječanj 2017. 15:28

Pozdrav cure!
    Molila bih vašu pomoć. Situacija je slijedeća.
    M sam imala 5.12., ovulacija 17.12., i sad opet došla 1.1., ali mi se nekako čini da to nije M, manje je obilna, ne puno, ali manje, po noći uopće ne curi, preko dana samo dok idem pišati, na ulošcima skoro da ni nema krvi. Već tjedan dana mi je prisutna jaka bol u grudima koje su se i povećale malo. Također, konstantno me boli donji dio trbuha, znači već treći dan, kod normalne M, ta bol je prisutna samo u trenutku dok dobijem M i onda prolazi. 
    Zanima me da li je moguće imati M, odnosno krvarenje neko koje se poklopilo na isti dan kad je trebala doći i M i biti trudna? Da li se to desilo nekome od vas? I kad bi bilo najbolje da napravim test? Da pričekam dok krvarenje prestane, ili je moguće napraviti test i dok ono traje?
    Hvala vam puno na pomoći.

light
    03. Siječanj 2017. 18:06

Tenci pozdrav 😄 jeste radili na bebi? Uzimas li neku terapiju? Menu je takva menga cudna ali pijem duphastone pa mi se cini da je od toga makar znam za kolegicu koja je imala takvu "cudnu" menstruaciju pa je iduci mjesec kad je ocekivala sljedecu koja nije nikad dosla imala vec otkucaje srca mrvice a da nije ni znala. Ne zelim ti davati lažnu nadu ali ja bih na tvom mjestu pričekala pa da vidiš šta će biti tj. da li ce grudi splasnut i hoce li se jos sta događati. Mene su su trudnoći koja na žalost nije opstala pekle i svrbile bradavice i po tome sam tek skužila da se nešto čudno događa. Sretno i javi nam ishod jer se veselimo svakom plusiću 😉

03. Siječanj 2017. 18:31

light

Tenci pozdrav 😄 jeste radili na bebi? Uzimas li neku terapiju? Menu je takva menga cudna ali pijem duphastone pa mi se cini da je od toga makar znam za kolegicu koja je imala takvu "cudnu" menstruaciju pa je iduci mjesec kad je ocekivala sljedecu koja nije nikad dosla imala vec otkucaje srca mrvice a da nije ni znala. Ne zelim ti davati lažnu nadu ali ja bih na tvom mjestu pričekala pa da vidiš šta će biti tj. da li ce grudi splasnut i hoce li se jos sta događati. Mene su su trudnoći koja na žalost nije opstala pekle i svrbile bradavice i po tome sam tek skužila da se nešto čudno događa. Sretno i javi nam ishod jer se veselimo svakom plusiću 😉

Nismo radili, ali nismo se ni pazili  mislim, bili bi presretni da stvarno bude plusić. Pričekala budem još par dana i onda kupila testić da vidim. Evo, danas treći dan nazovimo to menge, a vidim da polako prestaje, inače mi traje 5-6 dana. Joj, ne znam, nadam se da bude pozitivan ishod kako kod mene, tako i kod svih vas 

• Abrakadabra
    03. Siječanj 2017. 18:11

Mono,jako mi je zao.Ti si borac i vjerujem da ces nekako skupit snage za dalje.   Tinci,probaj uradit test za 2 dana.Psiha je cudna stvar i ja sam imala svaki mj.simptome i cudnu M.Da bi mi dr.rekao da nasi hormoni rade svaki mj.drugacije tj.utjecu na nas drugacije.

03. Siječanj 2017. 18:33

Abrakadabra

Mono,jako mi je zao.Ti si borac i vjerujem da ces nekako skupit snage za dalje.   Tinci,probaj uradit test za 2 dana.Psiha je cudna stvar i ja sam imala svaki mj.simptome i cudnu M.Da bi mi dr.rekao da nasi hormoni rade svaki mj.drugacije tj.utjecu na nas drugacije.

Hvala na odgovoru, vjerujem da je tako kako veli doktor, mada za mene mi je čudno jer mi je menstruacija školska, točna u dan, skoro u sat, traje uvijek isto, istog intenziteta, pa mi je zato ovo sad čudno. Budem pričekala još koji dan i napravila test pa da znam na čemu sam 

• Abrakadabra
    03. Siječanj 2017. 18:43

Meni ti je isto M skolska na dan.A u 12mj.mi je kasnila 5dana da bi dosla i trajala 2dana i to vise smedeg krvarenje nego crvenog.Otisla kod dr.i dobila odgovor da sve nasi hormoni rade.Tak je kak je.

bornastra
    04. Siječanj 2017. 08:57

Bok drage!

Kako ste mi danas?

Tenči, ili je disbalans hormona, ili si trudna. Napravi test pa vidi, ili najbolje- odi do ginekologa.

Kod mene... ni traga M. Danas je 5. dan od prestanka uzimanja Duphastona, gin. je rekao da bi 4. dan već trebala dobiti. U 6.mjesecu 2016. sam pila Duphastone kako bi odgodila menstruaciju, i nakon prestanka uzimanja sam dobila odmah 3.dan jer tada nismo još radili na bebi.
    Imam osjećaj da me grudi nekak manje bole, nezz... nemam ni osjećaj grčeva danas, baš ništa. Danas mi je 28. dan ciklusa, inače uvijek dobivam između 28.-30. dana.
    U noći me je probudio osjećaj- DOBILA SAM, čak sam i uložak onako u mraku uzela, otišla na wc kad ono- NIŠTA. 
    Ovaj put se toliko nadam, ali se toliko i bojim razočarenja...

Mono, mislim na tebe.

• Majjjjja5
    04. Siječanj 2017. 10:00

Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme. Odmaram se psihicki i pokusavam ne mislit na trudnocu i iskreno uzivam u tome. Pokusavamo i dalje ali opusteno. Vi ostale cure sta ima?? Mono, wannababy, petra?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI