Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    b-b-k
    03. Siječanj 2017. 09:44

Mono jako mi je žao što si se ponovno razočarala, razumijem kako ti je, ali glavu gore i ponovno u nove radne pobjede. Vjerujem da za sve uvijek postoji razlog zašto se nešto desi pa tako i za ove naše željene bebice ali bit će, čvrsto vjerujem u to i ne odustajem niti ja, niti ti niti ijedna žena koja se bori :)

Pitala sam u Petrovoj i rekli su mi da vidim sa svojim ginekologom što dalje tj.poslao me je na vađenje hormona i svi su bili ok osim prolaktina koji je bio malo povišen tako da ću vjerojatno ga ići ponovno vaditi, a dalje ćemo vidjeti što će reći, danas idem kod njega. 

Meni ti jako puno pomaže moj dragi mužić koji eto trpi sve moje mušice i naravno pomažu mi moje tri pseće ljubavi pa malo zaboravim na ove trenutno loše stvari. Uglavnom okruži se pozitivnim stvarima i nadam se da će nam 2017 donijeti puno lijepih stvari :)

03. Siječanj 2017. 09:59

Mono, tako mi je žao :( 
    Ali nema predaje, nadam se da će uskoro biti bolje! :) 
    Šaljem puse :-* :-*

• Petra178
    03. Siječanj 2017. 11:48

Mono i Nena jako mi je zao :( nadam se da cete sto prije rijesiti sve, nena vec ovaj mj ugledati +,a mono prvom prilikom, ne znam koliko mora proci nakon kiretaze? ako moras ista cekati...

meni temp prolazila i vracala se, jucer sam bila kod soc gin pa u sri vadim betu, urin, itd i cet uzv.
    posto mi nitko nista ne govori, osim ako ih molim, gnjavim, pitam i ispadam budala, moze li mi netko objasniti sto se sad dogada? koliko sam proguglala, sad sam 5 tj.T, sada vidim gestacijsku vrecicu? koja za tjedan dva postaje fetus pa vidimo tj cujemo otkucaje? 

nije mi htjela uzeti bris zbog temp i jos mi je rekla kad se tako bojim ureapl.zasto sam radila dijete dok ne budem skroz zdrava  kako ju ne podnosim, zato i idem samo kad moram njoj...pa zar nije da se to moze vratiti? uzasna je...
    a moja privatna kod koje inace idem vec godinama smatra da ureapl nije potrebno ni lijeciti! opet sam ju pitala, kaze da je to glupost!
    u pon zovem Ullu (eto u pokusajima zatrudnjivanja zbog sto preporuka otisla njoj i cini mi se naj) pa cu kod nje napraviti kontrolni bris i vidjeti sto kaze dalje, posto je ona jedina bila za lijecenje toga..
    Kako sad stoje svari, ako treba kod 10 gin cu voditi trudnocu samo da vidim koje misljenje najvise njih zastupa 

nena27
    03. Siječanj 2017. 12:05

Mono jako mi je žao ali gledaj to ovako bar znaš da možeš ostat trudna, ugledat ćeš i ti svog anđelčića. Ja nisam došla u 2 godine ni do pozitivnog testa

darliv
    03. Siječanj 2017. 14:39

Mono jako mi je zao, stvarno sam se nadala čudu i bila bi to najljepsa vijest koju bi danas mogla procitati... Ne mogu reci da znam kako ti je jer nisam bila u toj situaciji, ali nadam se da ce tugu ubrzo zamijeniti sreca 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

bornastra
    03. Siječanj 2017. 14:40

Mono,

pitala si za test- BOJIM ga se radit, opet se bojim onog razočarenja da ću vidjeti minus i onda za 2 sata ću dobiti mengu. Ovoga puta ću pričekati barem 30. dan ciklusa, makar mi je ginekolog rekao da četvrti dan nakon prestanka Duphastona bi trebala dobiti m. Danas je taj 4 dan, ja sam zadnju tabletu popila 30.12.2016. u kasno večernjim satima, simptoma baš kao što sam i napisala- ništa značajno, osim bolnih grudi koje me ti i tamo znaju svrbiti, točnije baš me bradavice počnu svrbjeti, a kad njih dotaknem-onda osjetim da me baš bole... a inače imam male grudi pa se "povećanje" baš i ne primjeti...
    Ne znam šta da mislim, toliko bi željela taj plus... Malo sam toliko pozitivna, malo sam tako zbunjena, malo baš negativna...

03. Siječanj 2017. 15:28

Pozdrav cure!
    Molila bih vašu pomoć. Situacija je slijedeća.
    M sam imala 5.12., ovulacija 17.12., i sad opet došla 1.1., ali mi se nekako čini da to nije M, manje je obilna, ne puno, ali manje, po noći uopće ne curi, preko dana samo dok idem pišati, na ulošcima skoro da ni nema krvi. Već tjedan dana mi je prisutna jaka bol u grudima koje su se i povećale malo. Također, konstantno me boli donji dio trbuha, znači već treći dan, kod normalne M, ta bol je prisutna samo u trenutku dok dobijem M i onda prolazi. 
    Zanima me da li je moguće imati M, odnosno krvarenje neko koje se poklopilo na isti dan kad je trebala doći i M i biti trudna? Da li se to desilo nekome od vas? I kad bi bilo najbolje da napravim test? Da pričekam dok krvarenje prestane, ili je moguće napraviti test i dok ono traje?
    Hvala vam puno na pomoći.

light
    03. Siječanj 2017. 18:06

Tenci pozdrav 😄 jeste radili na bebi? Uzimas li neku terapiju? Menu je takva menga cudna ali pijem duphastone pa mi se cini da je od toga makar znam za kolegicu koja je imala takvu "cudnu" menstruaciju pa je iduci mjesec kad je ocekivala sljedecu koja nije nikad dosla imala vec otkucaje srca mrvice a da nije ni znala. Ne zelim ti davati lažnu nadu ali ja bih na tvom mjestu pričekala pa da vidiš šta će biti tj. da li ce grudi splasnut i hoce li se jos sta događati. Mene su su trudnoći koja na žalost nije opstala pekle i svrbile bradavice i po tome sam tek skužila da se nešto čudno događa. Sretno i javi nam ishod jer se veselimo svakom plusiću 😉

• Abrakadabra
    03. Siječanj 2017. 18:11

Mono,jako mi je zao.Ti si borac i vjerujem da ces nekako skupit snage za dalje.   Tinci,probaj uradit test za 2 dana.Psiha je cudna stvar i ja sam imala svaki mj.simptome i cudnu M.Da bi mi dr.rekao da nasi hormoni rade svaki mj.drugacije tj.utjecu na nas drugacije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.