Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    01. Siječanj 2017. 20:33

Curee sve najbolje u Novoj godini...neka vam se ostvari sve što si same želite...i naravno trudnicama da sve prođe u najbolje redu, a nama koje još nemamo plusic da se to dogodi što prije i da iduću godinu dočekamo s našim malim bebamaa :)...

Nena tako je i meni bilo prošli mjesec kad stavim tampon ostane kao nešto malo kad ne stavim nema ničega,tu i tamo kad se obrišem i tako 10 dana...na kraju ne znam ni jel to bila M ili nije bila...sad čekam ovaj mj da vidim što će biti :/ test isto bio negativan...

LiliputPu dobrodošla :) 

Mono kako si nam ti?

mono1111
    01. Siječanj 2017. 20:40

Drage cure,

Želim vam bas sve najbolje u Novoj godini !!!!! Da vam bude pona zdravlja ponajvise, srece, uspjeha i da vam se ostvare sve želje !!!!!!!!! :)

Nena,
    Ne znam sto bi ti rekla.
    Ili ce ti poceti M sutra ili ne znam. Koji si test radila iz ljekarne??
    Meni je tek 17 dpo test pokazao pozitivno, ali kod mene je sigurno implatacija bila kasnije.
    A oni s ebaya nisu nis pokazali prije.

Petra,
    Najbolje da pitas ginekologa ali ja mislim da ne bi trebala snizavati temoeraturu, inace se snizava tek kad je iznad 38, ali kod T je uvijek povisena.
    Nije to visoka temp.koja može nastetiti, jedino ako bude iznad 38.
    Uvijek u takvim situacijama možeš nazvati hitnu ginekologiju u nekoj bolnici pa pitati za savjet kad su ovakvi praznici, ali osobno mislom da je to normalna temp.za T.
    Ja inace znam imati 35.9, a dok su mi u bolnici mjerili bila mi je i 37.1, sto je svakako visoko za moj pojam.

Novim curala želim dobrodošlicuu !!!!

mono1111
    01. Siječanj 2017. 21:17

A ja sam ok, bez promjema, haha.
    Dns me jako glava boli ali mislim da je to zato jer sam loše spavala.
    U utorak idem, jedva cekam, ne mogu dočekati, makar mi vrijeme brzo prolazi a doma sam cijelo vrijeme...

nena27
    01. Siječanj 2017. 22:31

Dreams ma neću više ništa ni stavljati, ništa ne ide
    Mono iz ljekarne sam uzela pinotest tak se zove vidim da nije baš neki poznat. Meni je danas 15 dpo, i ako danas ne dobijem to mi je dosad najduži ciklus u karijeri a vidjet ćemo i danas je temperatura bila 37.3. Bit će kako bude nije u mojim rukama

• milicjmilic
    01. Siječanj 2017. 23:12

pozdravv svima.Imam pitanje ako mi moze neko pomoci.Imam PCoS i insulinsku rezistenciju.Pijem gluformin oko dve godine.Imam ciklus jednom u tri cetiri meseca.Vec neko vreme radimo na bebi,ali nista :( zadnji put sam imala M 04.11. a vec zadnjih 20 dana me bole grudi i stomak,kao da cu dobiti ali nista.Uradila sam dva testa do sada i neg su :( sta mislite,jel da ponavljam za par dana ili sta da radimmm?????:((

mono1111
    02. Siječanj 2017. 00:22

Nena,

Nikad cula za taj test. Pricekaj jos koji dan, držim figee

Milic,
    Tesko je znati uopće kad ti je bila O kad imas takve cikluse.
    Možda bi trebala piti Duphastone koji ti regulira cikluse pogotovo sad kad planirate.
    Najbolje da se obratis ginekologu koji ce ti to prepisati i možda dati i terapiju koja ce potaknuti O.

milicjmilic
    02. Siječanj 2017. 06:14

pa ne znam,meni je gin.samo gluformin prepisala i rekla da bi uz to trebalo da zatrudnim :( nisam gojazna uopste,i dosta sam fizicki aktivna.Ne razumem zasto ne dobijam uredno cikluse :(((

b-b-k
    02. Siječanj 2017. 08:22

Sve najbolje vam želim u 2017 sa puno pozitivnih testova i urednim trudnoćama.
    Ja se vračam u trudilice :(
    Nakon što sam vam podijelila dobre vijesti da za Božić imamo plus, nakon par dana dobila sam smeđi iscjedak i otada sam bila 10 dana na utrogestranu, ali eto u novu ušla sa jakim bolovima i krvarenjem i završila na hitnoj u Petrovoj di je utvrđeno da se opet desila biokemijska a da je utrogestran samo odgađao menstruaciju.

Tako da 2017 će biti puna izazova i još malo iščekivanja i nadamo se pozitivnom ishodu :) :)

Mono - nadam se i držim najveće fige do neba da bude sve uredno i da uživaš :)

bibi54
    02. Siječanj 2017. 13:05

Curke,ureaplazma mi je bila >10,4, liječila sam je summamedom i ponovljen bris mi je pokaza 10,3. malo sam zabrinuta jer sam svašta čitala o njoj. p.s evo usla u 18tj i sve je u redu sa trudnoćom i bebicom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI