Sve najbolje vam želim u 2017 sa puno pozitivnih testova i urednim trudnoćama.
Ja se vračam u trudilice :(
Nakon što sam vam podijelila dobre vijesti da za Božić imamo plus, nakon par dana dobila sam smeđi iscjedak i otada sam bila 10 dana na utrogestranu, ali eto u novu ušla sa jakim bolovima i krvarenjem i završila na hitnoj u Petrovoj di je utvrđeno da se opet desila biokemijska a da je utrogestran samo odgađao menstruaciju.
Tako da 2017 će biti puna izazova i još malo iščekivanja i nadamo se pozitivnom ishodu :) :)
Mono - nadam se i držim najveće fige do neba da bude sve uredno i da uživaš :)
Curke,ureaplazma mi je bila >10,4, liječila sam je summamedom i ponovljen bris mi je pokaza 10,3. malo sam zabrinuta jer sam svašta čitala o njoj. p.s evo usla u 18tj i sve je u redu sa trudnoćom i bebicom.
Dobro jutro drage!
Svima sve najbolje u Novoj 2017. godini, želim nam svima skupa plodnu godinu i punu plusića... i samo drage moje moramo vjerovati, sve će biti odlično.
Nadam se da ste se sve lijepo provele za blagdane, napunile barem malo baterije... svima koje ste ugledale plusiće-puno sreće, uredna i školska trudnoća, koje još nismo- BUDEMO :)
Meni je danas 4 dana kako ne pijem Duphastone i danas mi trebala dobit m, osim ako nije došlo do trudnoće. Simptoma ima i nema- cice me bole jako-ujutro i ne tako, ali navečer baš bole, grčeve i imam i nemam, tu i tamo osjetim... cijeli ciklus nemam iscjetka, jedino jučer navečer sam kod brisanja uočila gusti bijeli iscjedak, ali baš jakooo gusti, bez mirisa ili svrbeža. Znate li što bi to moglo biti?
I to je to kod mene.
Cure,
Milic, jesi vadils prolaktin? Radi povisenog prolaktina ciklusi nisu redoviti upravo radi izostanka O.
Bbk,
Jako mi je žao. Svakako napravi neke pretrage, posto su se vec dvije biokemijske dogodile. Neki put je potpuno slucajno tako i dogodi se. Ali možda da se konzultiras s dokt.iz Petrove, ne znam na kojem odjelu si ako se vodis u Petrovoj.
Držim fige da slijed.put bude to to ! Treca sreca :)))
LiliputPu,
Jeste radili spermiogram??
Nena,
Jakooo mi je žaoo !!!!!!!! Jako, jako :( Nadam se da ce uskoro biti dobitna kombinacija.
Bibi,
Ne znam ali osobno mislim da ce sve biti ok jer si vec 18 tt. Sto dokt.kažu?
Bornastra,
Pa kad ces raditi test??? U neizvjesnosti nas držiš :)
Ne znam za taj iscjedak, ali meni je tako bilo nekih 25 dc, i to mi zna biti 3 dana prije nego dobijem M, pa saž se cudils kako je taj mjesec bilo prije, a M sam trebala dobiti 30 dc.
Koji ti je dc? 28??
Jutro svima!
Bornastra nadajmo se da neće doći a taj isjedak moze biti dobar znak ako ga inaće nemaš barem po onome što sam uspjela pročitati od drugih žena osim naravno ako nije neka upala ali ako sam te razumjela nema znakova koji bi na to ukazivali.
Evo da vam javim da vise srce ne kuca, i sutra imam kiretažu.
Srecom, vakumska kiretaža, gdje ne stružu endometrij, nego vakumom izvlace. Naravno, kod te postoji mogucnost da nesto zaostane, ali je rekla dokt.da cemo se lakse tada baviti time na neki nacin.
Ne znam sto bi rekla, upravo o tome sam i pricala, da me strah tog razocaranja !
Ovaj put bi mi bilo lakse da plod nije ni ozivio ! I eto, opet ista stvar !
Mono draga...
Baš mi je žao, ali barem napokon znaš na čemu si... Ti si tako velika ratnica i žena prepuna savjeta i poštovanja, od svega srca ti želim da se oporaviš i da budeš pozitivna koliko god to možeš. Sve je moguće, samo vjeruj i sve će se i ostvariti. Ništa nije neostvarivo, živimo u 21. stoljeću i sve je moguće!!
Danas mi je 27.dan ciklusa, inače dobivam između 28-30 dana tako da je još sve moguće... koliko god se i nadam, toliko se i bojim razočarenja budući da je ovaj ciklus bio malo drugačiji od drugih... zbunio me baš jučer taj iscjedak kojeg inače nemam, a upale nema nikakve (kandidijaza ili sl.) budući da je samo jučer jednom bio iscjedak koji nit je svrbio, nit imao miris...
Sortiraj odgovore
Najstariji