Pa neznam šta da vam kažem još nisam dobila, kad stavim tampon na njemu ostane malo smeđeg, kad nemam ništa, ništa ne izlazi. Mislim si pa od sinoć bi već trebalo krenit. Sad sam mjerila temperaturu 37.3
Pozdrav svim trudilicama, pratim vas vec neko vrijeme ali sada sam odlucila da moram biti malo aktivnija. Pokusavamo neko vrijeme, cak smo isli na 1 tempirani odnos uz klomifen ali nista. Odlucili smo probati sve prirodne metode pa ako ni to ne uspije ici cemo dalje u postupak. Problem su moji dugi ciklusi koji nekada traju i po 50 dana...
Sretna vam Nova i puno plusica na testovima! 😀😀😀😀
Pozdrav LiliputPu, dobrodošla u klub 😊. Jeste li obavili detaljne pretrage? Hormone, spermiogram itd? Mi pokusavamo isto vec dugo ali ne gubimo nadu 😄
Drage naše trudilice želim vam uspjesniju, mirniju i godinu punu ljubavi, svima koje su postale trudnice da odlicno iznesu trudnocu i neka im ovo ljeto bude najljepše do sada...a nama koje smo u ovu godinu usle kao trudilice zelim sto prije plusice kako bi sljedece blagdane dočekali u najljepsem okruzenju..
Vidim da ima puno plusica, i iskrene čestitke šaljem svim djevojkama..
Wannababy nisi sama od starijih forumasica, samo nikako ne stignem pisati, nadam se da uskoro dolazi i nase vrijeme... Dugo nismo cule Luki, nadam se da je kod nje sve u redu..
Mono1111 mislim na tebe i nadam se da ce se to maleno srceko u uto cuti jos glasnije
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Curee sve najbolje u Novoj godini...neka vam se ostvari sve što si same želite...i naravno trudnicama da sve prođe u najbolje redu, a nama koje još nemamo plusic da se to dogodi što prije i da iduću godinu dočekamo s našim malim bebamaa :)...
Nena tako je i meni bilo prošli mjesec kad stavim tampon ostane kao nešto malo kad ne stavim nema ničega,tu i tamo kad se obrišem i tako 10 dana...na kraju ne znam ni jel to bila M ili nije bila...sad čekam ovaj mj da vidim što će biti :/ test isto bio negativan...
LiliputPu dobrodošla :)
Mono kako si nam ti?
Drage cure,
Želim vam bas sve najbolje u Novoj godini !!!!! Da vam bude pona zdravlja ponajvise, srece, uspjeha i da vam se ostvare sve želje !!!!!!!!! :)
Nena,
Ne znam sto bi ti rekla.
Ili ce ti poceti M sutra ili ne znam. Koji si test radila iz ljekarne??
Meni je tek 17 dpo test pokazao pozitivno, ali kod mene je sigurno implatacija bila kasnije.
A oni s ebaya nisu nis pokazali prije.
Petra,
Najbolje da pitas ginekologa ali ja mislim da ne bi trebala snizavati temoeraturu, inace se snizava tek kad je iznad 38, ali kod T je uvijek povisena.
Nije to visoka temp.koja može nastetiti, jedino ako bude iznad 38.
Uvijek u takvim situacijama možeš nazvati hitnu ginekologiju u nekoj bolnici pa pitati za savjet kad su ovakvi praznici, ali osobno mislom da je to normalna temp.za T.
Ja inace znam imati 35.9, a dok su mi u bolnici mjerili bila mi je i 37.1, sto je svakako visoko za moj pojam.
Novim curala želim dobrodošlicuu !!!!
A ja sam ok, bez promjema, haha.
Dns me jako glava boli ali mislim da je to zato jer sam loše spavala.
U utorak idem, jedva cekam, ne mogu dočekati, makar mi vrijeme brzo prolazi a doma sam cijelo vrijeme...
Dreams ma neću više ništa ni stavljati, ništa ne ide
Mono iz ljekarne sam uzela pinotest tak se zove vidim da nije baš neki poznat. Meni je danas 15 dpo, i ako danas ne dobijem to mi je dosad najduži ciklus u karijeri a vidjet ćemo i danas je temperatura bila 37.3. Bit će kako bude nije u mojim rukama
pozdravv svima.Imam pitanje ako mi moze neko pomoci.Imam PCoS i insulinsku rezistenciju.Pijem gluformin oko dve godine.Imam ciklus jednom u tri cetiri meseca.Vec neko vreme radimo na bebi,ali nista :( zadnji put sam imala M 04.11. a vec zadnjih 20 dana me bole grudi i stomak,kao da cu dobiti ali nista.Uradila sam dva testa do sada i neg su :( sta mislite,jel da ponavljam za par dana ili sta da radimmm?????:((
Nena,
Nikad cula za taj test. Pricekaj jos koji dan, držim figee
Milic,
Tesko je znati uopće kad ti je bila O kad imas takve cikluse.
Možda bi trebala piti Duphastone koji ti regulira cikluse pogotovo sad kad planirate.
Najbolje da se obratis ginekologu koji ce ti to prepisati i možda dati i terapiju koja ce potaknuti O.
Sortiraj odgovore
Najstariji