Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    31. Prosinac 2016. 19:17

Petra radila sam prije 2 dana onaj s ebaya - negativan. Prehlada i kod mene temperatura 37.2, 37.3 već danima. Boli me donji dio leđa, glava me rastura do te mjere da mi je muka, evo ležim pod dekicom ko pregažena jer me prolazi jeza

• Abrakadabra
    01. Siječanj 2017. 10:02

Cure sve najbolje u 2017.Zelim nam puno plusica! 😊

01. Siječanj 2017. 11:55

Takodjer svima  sve najbolje u novoj godini, puno plusica i bebica! :-*

nena27
    01. Siječanj 2017. 12:13

Cure sve najbolje u novoj 2017, nadam se da će bit bolja od stare. Meni baš i nije dobro krenila sinoć idem spavat kad ono 3 smeđe točkice, stavim tampon a jutros i on neke smeđe niti po njemu, napravim test (pravi, ne sa ebaya) on negativan. Očekujem ju da sam trudna test bi to i pokazao jer mi je danas 31dc, implantacijsko mislim da ne može bit jer mi je ovulacija bila prije 15 dana. Eto tuga, jad i pripreme za hormone, briseve i propuhivanje jajnika krasan početak godine

wannababysomuch
    01. Siječanj 2017. 15:36

Sve najbolje drage moje. Zelim vam plusice i bebice... nena ti i ja smo na istom onda. 😔

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

barbara29
    01. Siječanj 2017. 15:53

A joj nena.. a sto reci.
    Jesi barem malo prizdravila?
    Ja sam se razocarala iako sam mislila da se ni ne nadam, a kad sam dobila opet tuga. Novu docekala sama (muz na putu), jucer kopala po netu trazeci privatne urologe da obavi spermiogram prije nego se odselimo.. ali nema veze, jake smo mi! Pa nebi nam Bog dao to malo patnje da nam nije namjenio poseban dar!
    Drage moje, sretna vam nova godina i neka vas u svemu sto donosi prati sreca i Boziji blagoslov!

nena27
    01. Siječanj 2017. 16:59

Pa neznam šta da vam kažem još nisam dobila, kad stavim tampon na njemu ostane malo smeđeg, kad nemam ništa, ništa ne izlazi. Mislim si pa od sinoć bi već trebalo krenit. Sad sam mjerila temperaturu 37.3

LiliputPu
    01. Siječanj 2017. 17:50

Pozdrav svim trudilicama, pratim vas vec neko vrijeme ali sada sam odlucila da moram biti malo aktivnija. Pokusavamo neko vrijeme, cak smo isli na 1 tempirani odnos uz klomifen ali nista. Odlucili smo probati sve prirodne metode pa ako ni to ne uspije ici cemo dalje u postupak. Problem su moji dugi ciklusi koji nekada traju i po 50 dana... 

Sretna vam Nova i puno plusica na testovima! 😀😀😀😀

light
    01. Siječanj 2017. 19:24

Pozdrav LiliputPu, dobrodošla u klub 😊. Jeste li obavili detaljne pretrage? Hormone, spermiogram itd? Mi pokusavamo isto vec dugo ali ne gubimo nadu 😄

LiliputPu
    02. Siječanj 2017. 12:47

Nismo se pazili skoro dvije godine, iako nismo pratili ni plodne dane niti ništa - ako bude bude. Nakon toga smo odlučili napraviti sve testove i sve je bilo super osim mog preniskog progesterona. Išli na jedan tempirani odnos, te nakon toga napravili pauzu pa pokušavamo sa nekim čajevima i svime što nam dođe pod ruku :) ukoliko ništa od toga idemo ponovno u postupak.

darliv
    01. Siječanj 2017. 20:02

Drage naše trudilice želim vam uspjesniju, mirniju i godinu punu ljubavi, svima koje su postale trudnice da odlicno iznesu trudnocu i neka im ovo ljeto bude najljepše do sada...a nama koje smo u ovu godinu usle kao trudilice zelim sto prije plusice kako bi sljedece blagdane dočekali u najljepsem okruzenju.. 
    Vidim da ima puno plusica, i iskrene čestitke šaljem svim djevojkama.. 
    Wannababy nisi sama od starijih forumasica, samo nikako ne stignem pisati, nadam se da uskoro dolazi i nase vrijeme... Dugo nismo cule Luki, nadam se da je kod nje sve u redu.. 
    Mono1111 mislim na tebe i nadam se da ce se to maleno srceko u uto cuti jos glasnije 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI