Cestitke Mici.. eto tko kaze da je potrebno "opustit se" sve se moze... ja odsad organiziram odbor za docek i ispracaje cura s ove teme 😂😂 toliko sam vec cura ispratila haha sve docekale plusice samo imam osjecaj da sam ja stara ostala..
di mi je Luki?
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Miciii čestitam od srcaa :)) čuvajte svoju tajnu mada vjerujem da je to teško ali ima neke čari u tome sigurno :)
wannababysomuch doći će i naši plusici na red :)
Hvala puno na čestitkama...
Doći će sigurno i vaši plusići!
Moj recept: lh trakice, matića m, molitva i puno mlađi M u akciji svaka 2 dana.
Ostat ću tu čekirat svako malo da i vas sve ispratim i javim dal je sve ok.
Pozdrav svima! I ja se pridružujem trudilicama. 30 god, bez djece. Jedan spontano blighted ovum prosle god u 9 mj i 1 biokemijska od tada. Napravili sve pretrage i sve ok ali zbog PCOS izostaju menstruacije i slabiji prpgesteron. Pijem duphaston 2x1 od 14 do 25 dana i evo drugi ciklus nista. Pomalo smo vec tuzni sto nismo jos dobili bebicu ali vjerujemo da ce doci ubrzo. Krenula sam cak i s vrkutom ali ne znam pije li se ona svaki dan?
Pozdrav light :)
Ja sam isto na duphastonima od 15 do 25 dc, sada 3. ciklus ... i takodjer pijem vrkutu, ja ju pijem svaki dan, barem jednu salicu
Sortiraj odgovore
Najstariji