Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    30. Prosinac 2016. 09:01

Mici čestitam od srca 

anKol
    30. Prosinac 2016. 09:28

Mici cestitaaam :)

wannababysomuch
    30. Prosinac 2016. 10:13

Cestitke Mici.. eto tko kaze da je potrebno "opustit se" sve se moze... ja odsad organiziram odbor za docek i ispracaje cura s ove teme 😂😂 toliko sam vec cura ispratila haha sve docekale plusice samo imam osjecaj da sam ja stara ostala..
    di mi je Luki?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Dreams
    30. Prosinac 2016. 11:38

Miciii čestitam od srcaa :)) čuvajte svoju tajnu mada vjerujem da je to teško ali ima neke čari u tome sigurno :) 

wannababysomuch doći će i naši plusici na red :)

nena27
    30. Prosinac 2016. 11:45

Doći će valjda i naši plusićí

Dreams
    30. Prosinac 2016. 11:52

Ma hoće Nena :) nadam se ubrzoo...nek je svima sa srećom

mici_0555
    30. Prosinac 2016. 13:08

Hvala puno na čestitkama...
    Doći će sigurno i vaši plusići! 
    Moj recept: lh trakice, matića m, molitva i puno mlađi M u akciji svaka 2 dana.
    Ostat ću tu čekirat svako malo da i vas sve ispratim i javim dal je sve ok.

light
    30. Prosinac 2016. 13:18

Pozdrav svima! I ja se pridružujem trudilicama. 30 god, bez djece. Jedan spontano blighted ovum prosle god u 9 mj i 1 biokemijska od tada. Napravili sve pretrage i sve ok ali zbog PCOS izostaju menstruacije i slabiji prpgesteron. Pijem duphaston 2x1 od 14 do 25 dana i evo drugi ciklus nista. Pomalo smo vec tuzni sto nismo jos dobili bebicu ali vjerujemo da ce doci ubrzo. Krenula sam cak i s vrkutom ali ne znam pije li se ona svaki dan?

anKol
    30. Prosinac 2016. 13:40

Pozdrav light :)
     Ja sam isto na duphastonima od 15 do 25 dc, sada 3. ciklus ... i takodjer pijem vrkutu, ja ju pijem svaki dan, barem jednu salicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.