Nena ja tek ne ocekujem negdje od 15 do 18.1 ovisi.. kad su mi ciklusi svakak.. al kak nema akcije ovih dana, znam da ce doc 😢
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
A joj pa to tek nagodinu bit će da sam još ja ostala a simptoma ni da ću dobit ni da neću danas 30dc
Ja isto tek kasnije oko 10-14.1. ciklusi su mi krasni pa evo ne znam ni sama :/
Mici cestitam!! prehlada i 37,2 je kao i meni, simptom? jucer nista temp, danas se opet vratila. odustala sam od paracetamola, sto mislite je li to ok? negdje citam bolje u T paracetamol nego temp, a negdje da posto je to simptom nije problem.
Nena, nisi radila test ili sam krivo pohvatala postove? pa daaj zeno ceka i tebe bebica, jesmo rekle da nam je isto?? onda je i bebac tu!!
mene lovi neka panika, hoce li biti ok na uzv, nisam vadila jucer betu i sad mi je zao...joooj opet pritisak a zelim se opustiti i ne naskoditi bebi...
Petra radila sam prije 2 dana onaj s ebaya - negativan. Prehlada i kod mene temperatura 37.2, 37.3 već danima. Boli me donji dio leđa, glava me rastura do te mjere da mi je muka, evo ležim pod dekicom ko pregažena jer me prolazi jeza
Takodjer svima sve najbolje u novoj godini, puno plusica i bebica! :-*
Cure sve najbolje u novoj 2017, nadam se da će bit bolja od stare. Meni baš i nije dobro krenila sinoć idem spavat kad ono 3 smeđe točkice, stavim tampon a jutros i on neke smeđe niti po njemu, napravim test (pravi, ne sa ebaya) on negativan. Očekujem ju da sam trudna test bi to i pokazao jer mi je danas 31dc, implantacijsko mislim da ne može bit jer mi je ovulacija bila prije 15 dana. Eto tuga, jad i pripreme za hormone, briseve i propuhivanje jajnika krasan početak godine
Sve najbolje drage moje. Zelim vam plusice i bebice... nena ti i ja smo na istom onda. 😔
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
A joj nena.. a sto reci.
Jesi barem malo prizdravila?
Ja sam se razocarala iako sam mislila da se ni ne nadam, a kad sam dobila opet tuga. Novu docekala sama (muz na putu), jucer kopala po netu trazeci privatne urologe da obavi spermiogram prije nego se odselimo.. ali nema veze, jake smo mi! Pa nebi nam Bog dao to malo patnje da nam nije namjenio poseban dar!
Drage moje, sretna vam nova godina i neka vas u svemu sto donosi prati sreca i Boziji blagoslov!
Sortiraj odgovore
Najstariji