Miciii čestitam od srcaa :)) čuvajte svoju tajnu mada vjerujem da je to teško ali ima neke čari u tome sigurno :)
wannababysomuch doći će i naši plusici na red :)

Hvala puno na čestitkama...
Doći će sigurno i vaši plusići!
Moj recept: lh trakice, matića m, molitva i puno mlađi M u akciji svaka 2 dana.
Ostat ću tu čekirat svako malo da i vas sve ispratim i javim dal je sve ok.
Pozdrav svima! I ja se pridružujem trudilicama. 30 god, bez djece. Jedan spontano blighted ovum prosle god u 9 mj i 1 biokemijska od tada. Napravili sve pretrage i sve ok ali zbog PCOS izostaju menstruacije i slabiji prpgesteron. Pijem duphaston 2x1 od 14 do 25 dana i evo drugi ciklus nista. Pomalo smo vec tuzni sto nismo jos dobili bebicu ali vjerujemo da ce doci ubrzo. Krenula sam cak i s vrkutom ali ne znam pije li se ona svaki dan?
Pozdrav light :)
Ja sam isto na duphastonima od 15 do 25 dc, sada 3. ciklus ... i takodjer pijem vrkutu, ja ju pijem svaki dan, barem jednu salicu
Pitanje za anKol. Da li ti se promijenila mjesecnica uz duphastone? Meni je slabija odnosno manje obilna. Dolazi mi tocno na vrijeme a prije je kasnila ali me brine malo to sto je drugacija
Pitanje za anKol. Da li ti se promijenila mjesecnica uz duphastone? Meni je slabija odnosno manje obilna. Dolazi mi tocno na vrijeme a prije je kasnila ali me brine malo to sto je drugacija
I meni je slabija i krace traje, meni je jako neredovita mjesecnica i kada sam ju prirodno znala dobit bila bi obilna i trajala je po 7 dana...mislim da je svima tako na duphastonima pa nemas brige...
Nadam se da nam iduci mj nece uopce doci ni uz duphastone
Nevjerojatno kako je podsvjest jedna totalno druga "osoba" za sebe!
A bas sam mislila da sam i nju smirila i uvjerila se (nisam) da je stvarno bolje da i ovaj mjesec dobijem i da nisam T obzirom na tablete koje pijem. I danas vidim krv, lagano krece, a ja u bedu ajme!
Nista od mog "Trakica partya" sutra navecer.
Nadam se da nema istine u onome da je docek ogledni primjerak nadolazece godine..
Mici javljaj se s novostima!
I ja isto mislik da mi je psiha veliki problem jer stalno se nadam i razmisljam i ocekujem da je bas ovaj put to to i onda nista. Razocaranje i opet sve ispocetka
Ali drago mi je da sam otkrila ovu temu i vidim da ima jos zena koje su u istim mislima i osjecajima kao ja i malo mi je lakse. Pratimo se i bodrimo i dalje i nadam se uskoro plusičima
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji