Pitanje za anKol. Da li ti se promijenila mjesecnica uz duphastone? Meni je slabija odnosno manje obilna. Dolazi mi tocno na vrijeme a prije je kasnila ali me brine malo to sto je drugacija
Nevjerojatno kako je podsvjest jedna totalno druga "osoba" za sebe!
A bas sam mislila da sam i nju smirila i uvjerila se (nisam) da je stvarno bolje da i ovaj mjesec dobijem i da nisam T obzirom na tablete koje pijem. I danas vidim krv, lagano krece, a ja u bedu ajme!
Nista od mog "Trakica partya" sutra navecer.
Nadam se da nema istine u onome da je docek ogledni primjerak nadolazece godine..
Mici javljaj se s novostima!
I ja isto mislik da mi je psiha veliki problem jer stalno se nadam i razmisljam i ocekujem da je bas ovaj put to to i onda nista. Razocaranje i opet sve ispocetka
Ali drago mi je da sam otkrila ovu temu i vidim da ima jos zena koje su u istim mislima i osjecajima kao ja i malo mi je lakse. Pratimo se i bodrimo i dalje i nadam se uskoro plusičima
Bornastra,
Možeš i prije, ali nije potrebno. Radje pricekajte do pozitivne trakice da se ne bi kvaliteta spermija pokvarila.
Predlažu svaka dva dana imati odnose, ne svaki dan, tako da možete možda dva ili tri dana prije trakice, pa kad trakica pokaže taj dan akcija i slijedeci. Kažem,.ovisno koliko tebi bude trajao lh pik.
Ako ti recimo traje samo jedan dan, onda slijed.dan je i prekasno možda.
Mici,
Čestitam !!!!!!:)))))))
Želim da ti sve školski prođe :)
Ne znam tko je pitao, ali vrkuta vam smanjuje i zaustavlja krvarenje i zato se ne preporuca piti za vrijeme M.
Možda vam je zato oskudnija M radi toga jer pijete vrkutu, mislim da Duphastone ne bi trebao utjecati na M.
Kad sam ja pila vrkutu, nisam imala ni kapi plodne sluzi, koja je neoohodna za laksi dolazak spermija do jajne stanice i optimalne uvjete prezivljavanja, pa saam uz vrkutu pila i marulju.
Ne znaci da cete i vi ostato bez plodne sluzi ali taj mjesec sam se bas zeznula s tom vrkutom, pa nije loše znati.
Možda trebate misliti cure na to da se sve mora posložiti, možda su bas taj mjesec nekvalitetni spermiji došli ili nekvalitetna jajna stanica i zato neki put ne dolazi do oplodnje kod nekoga, sto je super i bolje nego da dođe do oplodnje pa dođe i do spontanog :/
Barem bi ja htjela da nisam to sve morala prozivljavati, nego da jednostavno nije ni doslo do T.
Doći će sigurno i vase vrijeme kad ce se sve posložiti i to ce biti to !
Neki na to cekaju godinama, neki mjesecima. Ali svi u konacnici docekaju.
Ja jos ni ne znam da li sam ja to docekala.
Necu cak znati ni u utorak kad idem na pregled, dok ne bude sve proslo i dođe porod i sve. Nadam se iskreno da je ovaj put to to, jer svaki dan imam mucnine, nista mi se ne jede, ne povracam ali odjedanput mi dođe loše nekako u želucu.
Nisam se danas stigla prije javiti, prodala sam auto, haha, i kupujem na kredit naravno, nesto noviji ! Sad sam u potrazi za tim, pa ni ne razmisljam previse o ovoj cijeloj situaciji, sto je super, :), bar trenutno, hehe.
Mono prodala si puntica 😂😂 haha pazi kaj kupujes. Od 1.1 ide velik porez pri registraciji. To me bas ubilo u pojam. Sta sad opet smisljaju. Ja u 3 mj moram regat auto.. a moram sve popravit. Taman i ja jedan kredit uzmem sad kad dobijem ugovor. 😁
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ja sam vrkutu pila 3 mjeseca, i pola ciklusa i cijeli ciklus i od ovulacije do M. Pila sam 2 šalice dnevno, sluzi sam imala cijeli ciklus. Ciklus mi se produžio sa 26, 27 dana na 30, 31. Ovaj ciklus ju ne pijem i neznam jel imam pozitivna ili negativna iskustva
Što se tiće vrkute ja sam skroz nedisciplinirana i nisam ju pila svaki dan nego kad sam se sjetila. Sad sam ju pocela pit od prvog dana ovaj ciklus i nastojat ću svaki dan pa ćemo vidjeti. Baš me zanima kakva će biti sluz jer prošli ciklus je bila i to baš ona gusta rastezljiva kao dugačka nit a ne viđam ju često pa se nadam da će i ovaj put biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji