Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Prosinac 2016. 23:24

Pajina@mala, ako imas kupljen test, napravi sutra, ako ne, pon ili utorak (jer je najbolje s prvim jutarnjim urinom). Ja sam oba puta radila dva dana prije M sa clearblue testom i odmah je pokazao plus :)

Ivcy1306
    18. Prosinac 2016. 09:13

A nisam bila opustena jer sam htjela bebu pa zato nisam ni imala mira,radila testove prije nego je i trebalo itd.ali sam bila opustena za vrijeme sexa!

18. Prosinac 2016. 09:51

Pajina@mala, nemam iskustva s tom vrstom boli koju spominjes (kao upala trbusnih misica)

AngelLove
    18. Prosinac 2016. 12:40

Pajina@mala ja isto imam to stezanje. Al pretezno na desnoj strani maternice. Pocelo prije par dana jako sad je dosta manje. Najvise boli kad lezim. Od ostalih "simptoma" imam pisanje. Nocas sam se smijala sama sebi jer sam se dizala tocno svakih 3 sata pisati. Umorna sam stalno i samo bi spavala cijeli dan. I cike su mi napuhnute i bole vise onako sa strane. Rekla sam bas dragom da ima dvije mogucnosti: il sam trudna pa imam najgore trudnicke simptome il imam neku zescu upalu. Imala sam kroz zivot i upalu maternice i jajnika i mjehura i neznam sta sve ne al nikad ovakva bol. Meni je nesto slicno menstrualnoj boli al blaze (jer sam na ketonalima za vrijeme M zbog bolova). 
    Danas mi je 10dpo i radila sam ujutro test ali negativan pa se tjesim da sam ga mozda prerano radila 

• ninjo
    18. Prosinac 2016. 15:56

Hello Kitty,
    ureoplasma nije mali problem, ona dovodi do preranog poroda i smrti novorođenčeta. Jedna od pidmuklijih STD a (spolno prenosivih bolesti). Vjeruj mi takav slucaj je bio nedavno u mojoj obitelji. To obavezno sredi s antibioticima i ti i partner. Neka partner napravi bris uretre jer ako se ti izljecis a on ne i obrnuto samo ces se nanovo zaraziti. E.Coli se uobicajeno nalazi u nasim crijevima i kada ga imas u rodnici to implicira anal sex. Znaci dok radis na djetetu za analni navuci kondom i skinuti ga prije nego se ide u vaginu. Jako jako mi je zao sto te ginekologica nije upozorila i objasnila koja je ozbiljnost imanja ovih dvaju dijagnoza jer bi znala da nisu toliko benigne. zelim ti srecu :)

• ninjo
    18. Prosinac 2016. 16:01

UPOZORENJE SVIMA KOJI ZELITE BEBU- testirajte se prije na std (spolno prenosive bolesti) posebno hpv i ureoplasme. Inzistirajte na pregledima i bez ikakvog srama. Nema goreg od osrednjih ginica koji zbog srama ne zele slati zene na testiranja. Otvoreno razgovarajte s partnerima. i naravno sretno svimaa:)

• Majjjjja5
    18. Prosinac 2016. 17:59

Ivchy i Teta, sutra kupujem test pa cu u utorak ujutro napravit( nadam se da necu dobit do tad) drzite fige😊

19. Prosinac 2016. 14:06

Mono, kako je proslo?

mono1111
    19. Prosinac 2016. 14:18

Ovako !
    Prvo sam bila na pregledu gdje se vidjela ŽV, i nazire se plod ali nema otkucaja.
    Vadila sam i betu ali su nalazi tek kasnije dosli i beta se nije poduplala.
    U srijedu je bila 8400, a dns 14300 i nesto.
    Tako da sam svjesna da se ne razvija dobro.
    Jos sam u bolnici, zamoliti cu sada kada mi dr.dođe da me pusti doma, jer nemam sto.
    Radje cu doma cekati koliko treba, i kiretažu u konacnici nego u bolnici ležati a znati da nije sve ok.
    Dr.je rekla nakon uzv da cemo vidjeti kako se dalje razvija, ali tada jos nije vidjela nalaz bete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.