Meni je zeljezo isto koma, vec 10 godina. Feritin zadnji put ja mislim oko 2 :( Al drugo je vise manje ok :)
Samo ne odustajat. Bit ce i nasi plusevi
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
2 ti je uf to je stvarno nisko, meni je 5.. A daj mi reci kakvi su simptomi t prije nego sto napravis test, jel istina ono sto kazu da imas osjecaj kao da ces m dobit ili je drukcije?
Maja ja sam ti imala osjecaj kao da cu dobiti, stovise bila sam uvjerena da cu dobiti i par dana prije nego cu dobit radila test, bio je negativan, a na dan kad sam trebala dobit ponovila sam ga jer mi nesto nije dalo mira i bio je pozitivan, blago vidljiva crtica!
Ivchy,
Znaci nema pravila...a jesi bila skroz opustena oko tog ili si razmisljala dosta o tome?
Mene je boljelo kao pred M, a i sad me boli kao da imam M. Tako mi je bilo i prvi put, bas kao da cu svaki cas procuriti ;)
Jedino sto mi je oba puta bilo sumnjivo su bile jako bolne grudi koje me inace nikad ne bole kad trebam dobiti M.
Znaci imam jos sanse😊.. Pricekat cu jos par dana pa napravit test. Hvala curke, drzite fige😘
Pozdrav drage moje 😊 vec 4.mjeseca radimo na bebi trebala sam danas dobiti M ali evo nisam...zadnjih 15 dana sam imala bolne grudi, bolove u desnom jajniku a malo i u lijevom, umorna sam uzas, 3 dana sam imala vrtoglavicu...zadnjih 2 dana simptomi su mi se smanjili tj. Sada sam umorna, grudi me vise ne bole samo su sada punije...stomak me cudno boli samo kada ustajem kao da imam upalu trbusnih misica, danas sam imala samo nagon na povracanje bez mucnine, smanjio mi se apetit...da li mi je rano da radim test ili da sacekam barem dva dana? Da li ste vi imale slicne simptome?? Hvalaa 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji