Ne znam vise sto sam napisala, a sto nisam.
Ugl.kod mene se T smjestila u desnom rogu maternice i takvo stanje isto smatraju jednim dijelom vanmaterixnu T iako je ona smjestena u maternici.
To je opasno stanje jer može doći do prsnuća maternice i sutra ce me opet pregledati i odluciti kako je se to riješiti.
Beta i dalje raste, preko 8000 je, ali ne vidi se plod ni otkucaji nego samo GV u tom rogu.
Ugl.vama svima želim svu srecu u planiranju i u T.
Ja cu se maknuti dok se ne oporavim, makar sumnjam da budem nakon svega ovoga.
Pratim vas i dalje. Nadam se da sam uspjela pomoći kojim savjetom.
Veliki pozdrav
Mono bas mi je od srca zao, uzasno, nisi to zasluzila... Odmori se od svega.. I jako si puno pomogla sa savjetima i podrskom. Hvala ti
Mono uz tebe smo svi..vjerujem da si svojim savjetima pomogla bas svakoj od nas. Zelim ti puno srece
Ja sam ovaj mjesec imala čudnu situaciju sa lh trakicama, slikala sam ih ali ne znam ovdje staviti sliku, uglavnom, mislim da sam počela u subotu, u nedjelju mi se pokazala i druga crtica, u ponedjeljak je bila još tamnija (ali u odnosu na prethodni mjesec nije mi to bilo to) u utorak isto kao u nedjelju, jučer više nema druge crte. I sad si ja kontam vjerovatno mi je u ponedjeljak bio vrhunac. U utorak sam bila na folikolumetriji folikul 20x19. Imali smo odnose i u utorak i srijedu. Baš me je zbunila trakica nadam se da nisam zakasnila. Prošli mjesec od pozitivne trakice ovulacija mi je bila nakon 48sati
nena tako je i meni prosli mj, gotovo 72 sata nakon sto je bila pozitivna...citala sam da je i to moguce...potvrdeno na folikulometriji i taman 14 dana nakon je dosla M.
I mi se ovih dana borimo s trakicama i ciljanjem, nadam se da cemo svi imati malo Bozicno cudo
Ja sam krenila sa akcijama još u utorak, mjerim sad i bazalnu još mi se nije digla pa pretpostavljam da ovulacija još nije bila računam da bi mogla biti danas ili sutra. Svi se nadamo Božićnom čudu izgleda, a valjda ćemo uspjeti
Ja ću danas napraviti test iako se jako bojim da će opet biti negativan ...
Do danas nisam osjećala nikakve simptome PMS-a al danas osjećam blage grčeve ...
Cure,
Ovako.
Znaci vodili su me dns na uzv ujutro i rekao dr.da se T ipak malo pomakla i da se nalazi na pravom mjestu u maternici, spustila se.
Ali i dalje se ne vidi ni plod ni ŽV, samo se vidi GV.
Sumnjaju na blight ovum i moram ostati u bolnici do pon kada ce mi se opet raditi uzv i odluciti sto dalje.
Beta je dosta visoka a nista se ne vidi.
Jako su me jucer isprepadali, htjeli su me dns voditi na operaciju. Tako da sam u svakom slucaju mirnija jer sam bar to izbjegla, ali svakako sam sad u iscekivanju ponedjeljka.
Beta mi je jucer bila 8400 da li netko ima iskustva s tim da se ipak kasnije vidjela ŽV i plod makar je beta tako visoka.
Ne želim se nadati, jer cu se opet razocarati.
Meni je danas 14 dan od o tak da prema svemu m ce doc. Bolovi su prisutni. Juce me onak u ledima probadalo. Danas me prehlada ubi. Oci mi naotekle jedva vidim.
Mono a mozda na kraju sve bude ok. Jer je tebi u biti dosta rano t potvrdena. Cekaj pon. Samo smireno draga.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji