ajme mono ne mogu vjerovati...bas mi je zao, cuvaj se, drzi se, ne daj se! Mislim na tebe, nadam se da nije tako kako se cini, javi se s dobrim vijestima!!
Mono uz tebe smo... stvaaaarno ne zasluzujes takav stres.. 😢
Abrakadabra i ja sam se nadala da ces javit dobre vjesti...
Teta cek ti si imala pobacaj nedavno? Ti se isto moras pazit..
pa ja sam onako klasicno pred pms.. zivcana..grudi bole za izludit.. probadanja.. negativni test.. heh sutra bi m trebala doc al kako je to kod mene svakak neznam kada ce. Ma sam nek sad prode pa da sam za bozic,rodendan od dragog i novu god mirna. ;)))
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Mono uh :( ... drž se. Nadajmo se da su samo oprezni i da bude sve ok <3
Wannababy, da, prije par mjeseci, tocnije 20.09., moram full paziti! Nadam se da ce za tjedan dana vidjeti plod i onda godisnji 10 dana :)
Wannababy, da, prije par mjeseci, tocnije 20.09., moram full paziti! Nadam se da ce za tjedan dana vidjeti plod i onda godisnji 10 dana :)
I onda bolovanje?? A sto radis ak nije tajna
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ma neee, imamo kolektivni za Bozic i Novu godinu. Radim u jednom inzenjerskom uredu, al je sef upoznat sa cjelokupnom situacijom pa ne idem na teren, radim za kompom. Mislim da bez potvrde trudnoce ni ne mogu dobiti bolovanje, barem ne od ginekologa..
Ne znam vise sto sam napisala, a sto nisam.
Ugl.kod mene se T smjestila u desnom rogu maternice i takvo stanje isto smatraju jednim dijelom vanmaterixnu T iako je ona smjestena u maternici.
To je opasno stanje jer može doći do prsnuća maternice i sutra ce me opet pregledati i odluciti kako je se to riješiti.
Beta i dalje raste, preko 8000 je, ali ne vidi se plod ni otkucaji nego samo GV u tom rogu.
Ugl.vama svima želim svu srecu u planiranju i u T.
Ja cu se maknuti dok se ne oporavim, makar sumnjam da budem nakon svega ovoga.
Pratim vas i dalje. Nadam se da sam uspjela pomoći kojim savjetom.
Veliki pozdrav

Mono bas mi je od srca zao, uzasno, nisi to zasluzila... Odmori se od svega.. I jako si puno pomogla sa savjetima i podrskom. Hvala ti
Mono uz tebe smo svi..vjerujem da si svojim savjetima pomogla bas svakoj od nas. Zelim ti puno srece

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji