Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    14. Prosinac 2016. 16:15

Ne znam vise sto sam napisala, a sto nisam.
    Ugl.kod mene se T smjestila u desnom rogu maternice i takvo stanje isto smatraju jednim dijelom vanmaterixnu T iako je ona smjestena u maternici.
    To je opasno stanje jer može doći do prsnuća maternice i sutra ce me opet pregledati i odluciti kako je se to riješiti.
    Beta i dalje raste, preko 8000 je, ali ne vidi se plod ni otkucaji nego samo GV u tom rogu.

Ugl.vama svima želim svu srecu u planiranju i u T.
    Ja cu se maknuti dok se ne oporavim, makar sumnjam da budem nakon svega ovoga.
    Pratim vas i dalje. Nadam se da sam uspjela pomoći kojim savjetom.
    Veliki pozdrav

• Majjjjja5
    14. Prosinac 2016. 16:38

Mono bas mi je od srca zao, uzasno, nisi to zasluzila... Odmori se od svega.. I jako si puno pomogla sa savjetima i podrskom. Hvala ti

• Majjjjja5
    14. Prosinac 2016. 16:42

Falit ces nam na forumu. Pozdrav

AngelLove
    14. Prosinac 2016. 17:58

Mono uz tebe smo svi..vjerujem da si svojim savjetima pomogla bas svakoj od nas. Zelim ti puno srece 

nena27
    15. Prosinac 2016. 07:39

Ja sam ovaj mjesec imala čudnu situaciju sa lh trakicama, slikala sam ih ali ne znam ovdje staviti sliku, uglavnom, mislim da sam počela u subotu, u nedjelju mi se pokazala i druga crtica, u ponedjeljak je bila još tamnija (ali u odnosu na prethodni mjesec nije mi to bilo to) u utorak isto kao u nedjelju, jučer više nema druge crte. I sad si ja kontam vjerovatno mi je u ponedjeljak bio vrhunac. U utorak sam bila na folikolumetriji folikul 20x19. Imali smo odnose i u utorak i srijedu. Baš me je zbunila trakica nadam se da nisam zakasnila. Prošli mjesec od pozitivne trakice ovulacija mi je bila nakon 48sati

• Petra178
    15. Prosinac 2016. 09:53

nena tako je i meni prosli mj, gotovo 72 sata nakon sto je bila pozitivna...citala sam da je i to moguce...potvrdeno na folikulometriji i taman 14 dana nakon je dosla M.

I mi se ovih dana borimo s trakicama i ciljanjem, nadam se da cemo svi imati malo Bozicno cudo 

nena27
    15. Prosinac 2016. 10:14

Ja sam krenila sa akcijama još u utorak, mjerim sad i bazalnu još mi se nije digla pa pretpostavljam da ovulacija još nije bila računam da bi mogla biti danas ili sutra. Svi se nadamo Božićnom čudu izgleda, a valjda ćemo uspjeti

bebich
    15. Prosinac 2016. 10:28

Ja ću danas napraviti test iako se jako bojim da će opet biti negativan ... 
    Do danas nisam osjećala nikakve simptome PMS-a al danas osjećam blage grčeve ...

mono1111
    15. Prosinac 2016. 10:38

Cure,
    Ovako.
    Znaci vodili su me dns na uzv ujutro i rekao dr.da se T ipak malo pomakla i da se nalazi na pravom mjestu u maternici, spustila se.
    Ali i dalje se ne vidi ni plod ni ŽV, samo se vidi GV.
    Sumnjaju na blight ovum i moram ostati u bolnici do pon kada ce mi se opet raditi uzv i odluciti sto dalje.
    Beta je dosta visoka a nista se ne vidi.
    Jako su me jucer isprepadali, htjeli su me dns voditi na operaciju. Tako da sam u svakom slucaju mirnija jer sam bar to izbjegla, ali svakako sam sad u iscekivanju ponedjeljka.
    Beta mi je jucer bila 8400 da li netko ima iskustva s tim da se ipak kasnije vidjela ŽV i plod makar je beta tako visoka.
    Ne želim se nadati, jer cu se opet razocarati.

wannababysomuch
    15. Prosinac 2016. 11:39

Meni je danas 14 dan od o tak da prema svemu m ce doc. Bolovi su prisutni. Juce me onak u ledima probadalo. Danas me prehlada ubi. Oci mi naotekle jedva vidim. 
    Mono a mozda na kraju sve bude ok. Jer je tebi u biti dosta rano t potvrdena. Cekaj pon. Samo smireno draga.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.