Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    16. Prosinac 2016. 10:30

Eehh taako i moja m dosla. Al nista idemo dalje. 😊

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

16. Prosinac 2016. 12:18

Wannababy, :( Koliko se vec trudite?

Ivcy1306
    16. Prosinac 2016. 16:03

Pozz curke! 
    Evo prijavila se da pozdravim sve a posebno Tenu i Luki! 
    Tena vrati nam se😘😘

• Majjjjja5
    16. Prosinac 2016. 18:15

Wannababy, moja ce svaki cas.. Koliko vec pokusavate?

wannababysomuch
    16. Prosinac 2016. 19:31

17 mj je iza nas.. ivcy a nemam vise wassup kad mi mob steka..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Majjjjja5
    17. Prosinac 2016. 07:17

Ma ja mislim da je nama sve to u glavi, da se opustimo i ne razmisljamo toliko opsesivno o tome da bi se vec i desilo

mici_0555
    17. Prosinac 2016. 07:52

Pozdrav svima. Prije 3 mjeseca operirala sam dermoidnu cistu i od ovog mjeseca otvaramo sezonu rada na bebi. Kako mi strpljenje nije vrlina, već prvi mjesec pokušavanja, a ja brojim dane i nadam se da M neće doć.
    Imam sve: trakice- pokazale O kad je trebalo, maybe baybe mikroskop, termometar za bazalnu... 
    Želim nam svima da što prije dočekamo + .  Sad brojim do Božića da mogu test radit...

17. Prosinac 2016. 09:14

Wannababy i maja, ja vam samo mogu reci svoje iskustvo, iako ne mogu pomoci savjetom :(
    Zatrudnila sam iz prve u 7. mjesecu, imala spontani u 9. i tad sam mislila da ce nam slijedeci put trebati jako puno, bila sam full tuzna i evo stvarno nisam mislila da ce se opet dogoditi, jednostavno kad smo imali odnose u 11. mjesecu sam uzivala sa svojim muzem jer nam je na kraju krajeva trebalo malo intimnosti i svega nakon tog spontanog i - dogodilo se opet! Bez pracenja ovulacije, lh trakica i icega :) 
    Znam da zvuci glupo kad ti netko kaze da se samo opustis, al kod mene je uspjelo dvaput :)
    Neznam kako inace stojite sa zdravljem, ja dosta pazim na prehranu, u godinu i po sam skinula cca 7 kg viska, jedem puno voca i povrca, nadam se da i to znaci :)
    Cure, zelim vam srecu najvecu da sto prije uspijete! <3

• Majjjjja5
    17. Prosinac 2016. 09:25

Teta,
    Hvala sto si podjelila svoje iskustvo😊
    Ja inace dobro stojim sa zdravljem, par kila viska i manjak zeljeza ali krvna slika i opcenito odlicno. Mislim
    Meni jos nije dosla ali imam podocnjake do poda crne, sto uvijek imam pred m i za vrijeme m.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.