Eehh taako i moja m dosla. Al nista idemo dalje. 😊
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pozz curke!
Evo prijavila se da pozdravim sve a posebno Tenu i Luki!
Tena vrati nam se😘😘
17 mj je iza nas.. ivcy a nemam vise wassup kad mi mob steka..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ma ja mislim da je nama sve to u glavi, da se opustimo i ne razmisljamo toliko opsesivno o tome da bi se vec i desilo
Pozdrav svima. Prije 3 mjeseca operirala sam dermoidnu cistu i od ovog mjeseca otvaramo sezonu rada na bebi. Kako mi strpljenje nije vrlina, već prvi mjesec pokušavanja, a ja brojim dane i nadam se da M neće doć.
Imam sve: trakice- pokazale O kad je trebalo, maybe baybe mikroskop, termometar za bazalnu...
Želim nam svima da što prije dočekamo + . Sad brojim do Božića da mogu test radit...
Wannababy i maja, ja vam samo mogu reci svoje iskustvo, iako ne mogu pomoci savjetom :(
Zatrudnila sam iz prve u 7. mjesecu, imala spontani u 9. i tad sam mislila da ce nam slijedeci put trebati jako puno, bila sam full tuzna i evo stvarno nisam mislila da ce se opet dogoditi, jednostavno kad smo imali odnose u 11. mjesecu sam uzivala sa svojim muzem jer nam je na kraju krajeva trebalo malo intimnosti i svega nakon tog spontanog i - dogodilo se opet! Bez pracenja ovulacije, lh trakica i icega :)
Znam da zvuci glupo kad ti netko kaze da se samo opustis, al kod mene je uspjelo dvaput :)
Neznam kako inace stojite sa zdravljem, ja dosta pazim na prehranu, u godinu i po sam skinula cca 7 kg viska, jedem puno voca i povrca, nadam se da i to znaci :)
Cure, zelim vam srecu najvecu da sto prije uspijete! <3
Teta,
Hvala sto si podjelila svoje iskustvo😊
Ja inace dobro stojim sa zdravljem, par kila viska i manjak zeljeza ali krvna slika i opcenito odlicno. Mislim
Meni jos nije dosla ali imam podocnjake do poda crne, sto uvijek imam pred m i za vrijeme m.
Sortiraj odgovore
Najstariji