Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majjjjja5
    14. Prosinac 2016. 13:06

Ajme mono, ajme bas me ovo strefilo, stvarno se nadam da su u krivu.. Drzi se i javljaj! Sretno

barbara29
    14. Prosinac 2016. 13:15

Mono pridruzujem se zeljama da su u krivu u pretpostavkama!! Samo hrabro i s vjerom da ce sve bit dobro i bit ce 

Abrakadabra bas mi je zao!! Bila sam gotovo uvjerena da ti je po svemu ovo dobitni mjesec!
    Nista.. u nove pojede sljedeci ciklus. Nema nam druge, a i sad dolaze najljepsi blagdani, druzenja..nema mjesta depri uz sve to!! 

Nena / Blizancice  a mi smo ovaj mjesec okupirani nekim drugim stvarima tako da mi to sve nije bas u centru dogadjanja kao mjesece prije, ali da pratim plodne, pratim. Sad su nam dani akcije, ne, a mi eo upravo krenuli na put. Vracamo se u sub.tako da mozda stignemo kuci prije O  pa kako bude. A iza nove muz ce na spermiogram.. tako da dan po dan.
    Vec sam se pobojala gdje si... 

14. Prosinac 2016. 13:17

Wannababy, imam lagano zatezanje i povremeno probadanje, nekad mi je slabo, al ne povracam. Nastojim lezati popodne cim dodjem s posla..
    Kako si ti?

14. Prosinac 2016. 13:17

Mono, bas mi je zao :(( Drzi se :-*

• Petra178
    14. Prosinac 2016. 13:31

ajme mono ne mogu vjerovati...bas mi je zao, cuvaj se, drzi se, ne daj se! Mislim na tebe, nadam se da nije tako kako se cini, javi se s dobrim vijestima!! 

wannababysomuch
    14. Prosinac 2016. 13:32

Mono uz tebe smo... stvaaaarno ne zasluzujes takav stres.. 😢
    Abrakadabra i ja sam se nadala da ces javit dobre vjesti...
    Teta cek ti si imala pobacaj nedavno? Ti se isto moras pazit.. 
    pa ja sam onako klasicno pred pms.. zivcana..grudi bole za izludit.. probadanja.. negativni test.. heh sutra bi m trebala doc al kako je to kod mene svakak neznam kada ce. Ma sam nek sad prode pa da sam za bozic,rodendan od dragog i novu god mirna. ;)))

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

bebich
    14. Prosinac 2016. 13:40

Mono uh :( ... drž se. Nadajmo se da su samo oprezni i da bude sve ok <3

14. Prosinac 2016. 13:42

Wannababy, da, prije par mjeseci, tocnije 20.09., moram full paziti! Nadam se da ce za tjedan dana vidjeti plod i onda godisnji 10 dana :)

14. Prosinac 2016. 16:03

Ma neee, imamo kolektivni za Bozic i Novu godinu. Radim u jednom inzenjerskom uredu, al je sef upoznat sa cjelokupnom situacijom pa ne idem na teren, radim za kompom. Mislim da bez potvrde trudnoce ni ne mogu dobiti bolovanje, barem ne od ginekologa..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.