Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Prosinac 2016. 10:00

I mene je strah, pregled je u 11:30 :/ 
    Mono, javi novosti cim saznas, mislim na tebe! :-*

nena27
    14. Prosinac 2016. 10:19

Barbara29 kako ti ovaj mjesec, znam da su nam ciklusi jednaki vjerovatno si i ti u akciji kao i sama :)

Abrakadabra
    14. Prosinac 2016. 10:28

Odem sad na wc idem se obrisat i imam neki blijedi smeckasti iscjedak.Sta bi to moglo bit?

wannababysomuch
    14. Prosinac 2016. 11:01

Pozz cure evo i kod mene minus.. mono teta sretno na pregledima.. ostale cure.. bit ce i nasi plusevi

bebich
    14. Prosinac 2016. 11:06

wannababysomuch

Pozz cure evo i kod mene minus.. mono teta sretno na pregledima.. ostale cure.. bit ce i nasi plusevi

e jbm-u :( ... žao mi  je

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

bornastra
    14. Prosinac 2016. 11:06

Mono1111 i Teta5, 

vjerujem i želim Vam da je sve u najboljem redu!! Javite se svakako...

wannababysomuch
    14. Prosinac 2016. 11:41

Sretno i javi nam sve.. ma je vecinom je psiha..

Abrakadabra
    14. Prosinac 2016. 11:47

Cure dobila sam M.Znaci test je ipak pokazao svoju tocnost.Sad nemogu ni na pregled.Mogu jedino cekat da prode.Sretno svima.I samo hrabro.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI