Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    14. Prosinac 2016. 11:06

Mono1111 i Teta5, 

vjerujem i želim Vam da je sve u najboljem redu!! Javite se svakako...

wannababysomuch
    14. Prosinac 2016. 11:41

Sretno i javi nam sve.. ma je vecinom je psiha..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

14. Prosinac 2016. 12:34

Evo me s pregleda, sve je ok, sad se vide gestacijska i unutra mala zumanjcana vrecica, a za plod je jos rano. Doktor kaze da je to 5 tjedana, a ne kao po zadnjoj mengi 7 tjedana i da sve od zadnjeg pregleda u petak napreduje super :) Kontrola za tjedan dana :) :)

• Majjjjja5
    14. Prosinac 2016. 12:53

Teta drago mi je da je sve ok proslo na pregledu😊
    Mono, kako je tebi proslo? 
    Wannababy bas mi je zao, i ja cekam svoju M, izgleda da cemo morat na te Bahame😂.. 
    Ostale cure glavu gore kao sto kaze wannababy doci ce i nas plus

mono1111
    14. Prosinac 2016. 13:01

Meni sumnjaju na vanmatericnu jer je beta dosta velika a nista se ne vidi na uzv.
    Zadržali su me i sad me prate.
    Ne znam sto bi rekla.

wannababysomuch
    14. Prosinac 2016. 13:05

Teta jeej sam nek sve stima. 😁 jel imas kakve simptome?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.