Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebich
    14. Prosinac 2016. 08:23

Abrakadabra žao mi je radi minua :( ... budeš vidjela šta kaže dr.

Believe zašto samo privatnici dolaze u obzir? Privatno je dosta skupo ... mi smo napravili u Petrovoj i tamo bude brzo gotov nalaz, isti dan je bio gotov ... a drugi smo morali na Sv.Duhu odradit jer su tražili obziromna postupak da bude kod njih spermio...

mono1111
    14. Prosinac 2016. 09:03

Belive,
    Imas u poliklinici IVF spermiogram, tj.tamo rade, kosta 450 kn.
    Inace znam da je muškima grozno raditi na takvom mjestu kao sto je Petrova po tim wc - ima i sl ali postoji mogucnost ukoliko niste daleko da donesete uzorak od doma.
    Naravno, vjerovatno je bolje to tamo obaviti, nalaz je tocniji valjda, ali i to vam je opcija  tako smo i mi nosili od doma.

Abrakadabra,
    Žao mi je radi minusa, pricekaj jos koji dan, ako ne dobiješ M napravi opet.

Nena,
    Joj sad se sjecam da si pricala o Klomifenima i prosli mj.
    Taj Estrofem se cak daje i u T, samo ti njega pij, mislim da ti ne može nastetiti.
    Ali svakako nastavi s ananasom i ciklom.
    Držim figeee

Bebich,
    Kad ti radis test?

Ja cekam pregled sad, uzasno me strah :/

14. Prosinac 2016. 10:00

I mene je strah, pregled je u 11:30 :/ 
    Mono, javi novosti cim saznas, mislim na tebe! :-*

nena27
    14. Prosinac 2016. 10:19

Barbara29 kako ti ovaj mjesec, znam da su nam ciklusi jednaki vjerovatno si i ti u akciji kao i sama :)

wannababysomuch
    14. Prosinac 2016. 11:01

Pozz cure evo i kod mene minus.. mono teta sretno na pregledima.. ostale cure.. bit ce i nasi plusevi

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.