Malena i bebich hvala puno na savjetima! meni je ureapl u nalazu manje od 10 na 3 ali me svejedno strah...a tako zelimo bebicu i naravno da sve bude dobro.
Sto se tice hormona, moguce da nisam ni trebala pocinjati s vrkutom. bilo je sve ok a ja sam se vodila time da ne moze skoditi, ali mozda sam se samo zeznula tako...prestala sam nedavno pa cemo vidjeti sto i kako dalje.
Mono gin mi je na prvom pregledu rekla da sumnja na endometriozu, mislim da sam se tad bila i javila na forum... Tada se i digla panika jer je uz nju teze zatrudniti, pa smo krenuli sa svim ostalim pregledima. Tako sam i dosla do ulle koja je kasnije na color dopleru utvrdila da nije endometrioza, iako su mi svi gin rekli da je za nju najbolji lijek trudnoca jer jedino tada prirodno nestaje!
Za petrovu sam mislila da me ne bi ni primili ispod 12mj neuspjeha...
Uglavnom stvorio se (ocito i hvala Bogu) nepotreban strah za par stvari, sad su nalazi svi ok, malo smo i smireniji pa se nadam da ce nam to sada pomoci i donjeti uskoro plusic brine me jedino ta ureapl, ali koliko sam shvatila kod svih gin su misljenja podijeljena i ne bi trebala kociti zacece...a nadam se ni donjeti probleme ako do toga i dode
Curke moje, ja evo već 14tj i vadila sam hormone Tsh-3,210 a FT4-16,3.Meni je moja ginica dala Euthyrox12,5 mg najmanja doza od najmanje bez da sam išla kod doktora stručnog za štitnjaču. to me malo brine dali da uzimam pola tablete ili ne
unaprid fala <3
Cure,
Moja beta je preko 600 !!!!! a u uto je bila 155 !!! To je super !! Nadam se da ce i dalje tako lijepo rasti.
Nisam radila ogtt jer sam trebala doci do pola 8 a to mi naravmo nitko nije rekao, tako da u pon radim ogtt i betu ponovno.
Petra, imas li cistu da je posumnjala na endometriozu? Koliko je velika? Jesi vadila onaj CA125 ili 25??
Da, u T ona ne raste i eventualno se smanjuje, ali ja tad nisam bila T kad mi je nestala. Taman je nestala dva, tri mjeseca prije T. Jako sam se zacudila.
Ja sam bila na color doppleru naSv.duhu.
Uvijek možeš reći da planirate 12 mjeseci ako želis sto prije. Ne smiju te odbiti.
Bibi,
Samo pij eutirox. Ne može ti nastetiti, iako ne znam zasto ne pijes cijelu tabletu odmah, tsh ti trrba biti ispod 2.5 , neki cak kažu ispod 2.
Dobro je Malena rekla, inzistiraj da ti ponovi bris. Pogotovo prije T sad.
Hvala cureeee
Abrakadabra,
Možeš odmah test napraviti.
Bebich, držim fige. Moguxe da su ta probadanja simptom. I mene je sad kad se sjetim isto bolio trbuh tj.imala sam mens.grceve lagane ali sam svaki cas cekala M jer sam imala smeđi iscjedak.
Kathryn,
Držim fige da ovaj mjesex upaliiii.
Kao i naravno svim curama ovdjeeee !!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji