Bas me strah...neznam dal dva testa mogu lagat... :(( tak se bojim da ce svaki slijedeci bit bez druge sjene
Bas me strah…neznam dal dva testa mogu lagat… :(( tak se bojim da ce svaki slijedeci bit bez druge sjene
Draga, sjena je druga crtica, ili si trudna ili nisi, da nisi, ne bi ni bilo sjene vec samo jedna crtica. Javi nam kad napravis taj skuplji test ali sigurna sam da nam se javljas s pozitivnim jos jednim testom.
Ana-Marija, dobrodosla. :)
Vremenski rok od cca 1 godine prije daljnjih pretraga je s razlogom u tom rasponu, stres je odredena kocnica zacecu ali I ne mora biti. Ne mora znaciti ako je za prvu trudnocu islo iz prve da ce I za svaku sljedecu tako, jos k tome otegotna cinjenica je taj terenski posao I odvojenost, tako da ta razdoblja odvojenosti je najbolje I ne racunati pod "vremensko razdoblje rada na bebi".
Ako bi bila mirnija javi se ginekologu I iznesi sve sto te muci ali gotovo svaki ginekolog ce ti samo za sad napraviti UZV I ako je ultrazvucno sve u redu reci ovo sto sam ti I sama rekla, da radite I dalje na bebi, eventualno da popratis lh trakicama kad je ovulacija I ako u roku od godine-godine ipo ne dolazi do trudnoce, krecu daljnje pretrage. Koliko ti inace traju ciklusi? Jesu li ti menstruacije redovite?

14.06.2014. L ♥
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Luki..sjecas se da sam prije nekih 2 mj bila sigurna da je to to pa nista...eto sad jednostavno onako tupo..ne zelim vjerovati u to da se ne razocaram..vrijeme ce donijeti odgovore ☺
Ja sam danas popodne radila jos jedan test,mislim da se zove Geratherm..i opet su dvije crtice prikazane,to je znaci sad drugi test koji tak pokazuje dvije crtice pa valjda se onda ne budem razocarala na kraju..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Koje testove si koristila jucer..tj test
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji