wannababysomuch a bas mi je zao, ali nemoj sad da te taj minus obeshrabri... Nastavi hrabro dalje... Nece uvijek biti minus idemo skupa po plusice, boricemo se i nadati
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Nadala sam se da ce 9 mj pokusavanja bit uspjesno al ok ideno dalje
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
nerakorina, vrlo vjerojatno je od duphastona, ja sam ti prvi put u zivotu imala PMS kad sam bila na kontracepcijskima, sad kako ih vise ne uzimam tako ga opet nemam. Dolazi M na prepad haha :P
Wannababy, draga, zao mi je zbog minusa, ali dok ne dode M nista nije gotovo. Drzi mi se
14.06.2014. L ♥
Zbog 4 poz testa na pamet mi pada da je biokemijska jer u tom slucaju beta opada... pa su testovi svakim danom prema svjetlijim sjenama...dok nisu isceznule skroz...
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Wannababy znam da nije utjeha al ak je biokemijska, bar si sigurna da mozes zatrudnjet. Polako, sad je tijelo probalo kak je to, sljedeci mjesec ti ne gine plus. Opusti se samo. Nemoj pod stresom oko toga biti jer tijelo tko zna kako reagira pod stresom. Probaj necim se okupirat cim se uhvatis da previse o tome mislis. Nakon seksa zaspi i opusti se.
SANITA cestitam ti! Pij folnu odmah, da. Ja pijem 800 mg folne od solgara..to su dvije tabletice. Preporucujem ti da ides ginekologu tek kad budes u 7. Tjednu jer sam ja dosla u 5. I nije se jos vidio plod pa sam se bezveze brinula. Kad sam dosla u 6+6 onda se vidio veliki mali plod. Decko i ja smo zasuzili malo. Ali bezveze smo se brinuli. Odlucila sam se ne zivcirati i u potpunom sam zenu otkad sam trudna. Uzivaj i ti. Kad bi ti otprilike termin bio? Jesi zimska beba ili? Dodji nam u temu tamo na trudnoca forumu ako jesi:)
Pozz curke :) evo da se i ja opet javim..bila sam kod ginek.sve mi je ok..rekla mi je da dodjem opet za 2 tjedna, tada cu biti punih 7 tjedana i vidjet ce se plod i sve. Dala mi da pijem folnu odmah,do kraja prvog tromjesecja. I tako moja bebana dobi svoju prvu fotografiju a jos ce ljepsa biti za 2 tjedna
Cestitam na plusicima, cuvajte se sad...
wannababy nemoj biti obeshrabrena, ja koliko sam shvatila jos ti nije dosla menga, zasto ne posjetis ginekologa? On ce ti najbolje reci..ja ti zelim svu srecu i svima koji i dalje pokusavaju. Drzim fige
Cure nisam obeshrabrena jer znam da imam vas tu i kad nam se jave cure koje su sad trudnice a bile su i same na ovoj temi neko vrijeme to mi daje nadu da neide sve bas tako lako ali na kraju sve cemi tezimo dode na svoje... nije m dosla... ma vjerujte nisam bas potpuno slomljena al malo tuzna moram bit..prirodno je to.. bilo bi suludo da mi je svejedno.. ma nista idemo daljeee ❤❤❤ cure kad su vam termini?? :)))
14.06.2015. M
Ma tu smo da ohrabrimo jedna drugu i meni je termin tako, 21.02.2017.
ali ako bude na mamu onda stigne koji dan ranije
Dadalina uzivaj u trudnoci i cestitam ti od srca a znam da nema bas neke utjehe kad ne ugledas plus a toliko dugo ga iscekujes, trudis se, osim da se i dalje nadas i neposustajes, istrajes u borbi i dodjes do cilja…
evo i ja pokusavam, krecem ponovo jer je vjestica prosla, samo ja nemam bas toliko vremena jer moj suprug radi u inostranstvu, tak da imam jos tri mjeseca truda i uzivanja
aa onda pauza
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji