Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    22. Lipanj 2016. 01:13

hvala lukii i meow

Sanit@183
    22. Lipanj 2016. 08:44

Wannababysomuch drzim ti ja fige i zelim ti svu srecu  Ja jos uvijek ne vjerujem u svoje plusice pa sam danas ujutro jos i clearblue napravila i on je pokazao plus😃 
    Dajte mi molim vas recite kad da se narucim kod ginekologa? Nekaj sam citala da bi trebalo odmah poceti piti folnu..hvala na odgovorima 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

nerakorina2900
    22. Lipanj 2016. 10:35

Hvala cure, strpit cu se jos malo pa cemo vidjet...inace nemam nikad simptome pms-a mozda sad zbilja od terapije duphaston pa...ugl budem strpljiva :)

wannababysomuch
    22. Lipanj 2016. 10:37

Sanita onda ti ja jos jednom cestitam... kod mene minus jedan veliki debeli sigurni.. malo sam tuzna ali nista..idemo u nove pobjede.. hvala svima na podrsci ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

nerakorina2900
    22. Lipanj 2016. 10:49

Bit ce cure, bit ce...ali to nestrpljenje i onda vještica baca malo u depru
    Al ne dajmo se

nerakorina2900
    22. Lipanj 2016. 10:49

Bit ce cure, bit ce...ali to nestrpljenje i onda vještica baca malo u depru
    Al ne dajmo se

• aanaa
    22. Lipanj 2016. 11:40

wannababysomuch a bas mi je zao, ali nemoj sad da te taj minus obeshrabri... Nastavi hrabro dalje... Nece uvijek biti minus  idemo skupa po plusice, boricemo se i nadati 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

wannababysomuch
    22. Lipanj 2016. 12:26

Nadala sam se da ce 9 mj pokusavanja bit uspjesno al ok ideno dalje

baby38
    22. Lipanj 2016. 20:23

wannababysomuch

Nadala sam se da ce 9 mj pokusavanja bit uspjesno al ok ideno dalje

Baš mi je žao ,ali glavu gore i tako je idemo dalje ....doći  će već taj plusić i nama

14.06.2015. M

LuKi5
    22. Lipanj 2016. 12:37

nerakorina, vrlo vjerojatno je od duphastona, ja sam ti prvi put u zivotu imala PMS kad sam bila na kontracepcijskima, sad kako ih vise ne uzimam tako ga opet nemam. Dolazi M na prepad haha :P

Wannababy, draga, zao mi je zbog minusa, ali dok ne dode M nista nije gotovo. Drzi mi se 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    22. Lipanj 2016. 13:03

Zbog 4 poz testa na pamet mi pada da je biokemijska jer u tom slucaju beta opada... pa su testovi svakim danom prema svjetlijim sjenama...dok nisu isceznule skroz...

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI