Uff bas smo sve tu u brigama, ali ide se prema plusičima , čestitam trudnicama :)
Luki5 , pa bas me zbunjuje to da, orvi put pms osjetim ocito i on traje et danimaaa i jos nis..inace nikad nista, ni s dianama35, ni bez…a dobro, sad znam i kako je to :\ sad me samo brine koliko cu jos vjesticu cekat, pa da onda krenem u nove radne pobjede i ja
Istina... :)) ja sad samo da M docekam... i onda cemo dalje :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Wannababy, bravo draga, tako treba, samo pozitivno. Veliki si korak blize cilju, a I ovo je znak da nema sumnje da li mozes ostati trudna. Imas dokaz, sad samo preostaje iscekivanje kada ce bebica odluciti doci.
nerakorina, meni ti je isto bilo skroz cudno, s obzirom da kontracepcija sluzi I kao oblik stisavanja simptoma PMS-a, a kod mene obrnuto, odredene dane u mjesecu sam razmisljala o cokoladi, doslovno sanjala kako je jedem, a Inace mi nije nis posebno hahaha
Za duphaston je logicno da je velika vjerojatnost pojacanog PMS-a, M u prosjeku dolazi 7-10 dana nakon zadnje tablete duphastona, iako nije pravilo.
14.06.2014. L ♥
Drage moje ja inace pokusavam vec 5 godina da dobijem bebu :(
Ovako vec 15 dana pijem femisan a kapi,menstruaciju trebam dobiti 26.6.2016 ali ja vec 7 dana imam jako bolne grudi,nisu izrazene mi bradavice ali zato se dojke modre od vena i jako me boli…imam osjecaj da su natecene i jako su vrele i teske….
Da kazem da je pms ja za svoje 24 godine nikad nisam patila od bolnih grudi kad trebam dobiti znaci nikada me nisu grudi bolile….pa me zanima sta vi mislite je li moguca trudnoca i da li moze da odjednom grudi bole zato sto cu dobiti a nikada prije nisu….neznam kako cu izdrzati do nedelje hehaha jer poslije 5 godina da saznam da sam trudna ja neznam sta bih umrla bih od srece hahaha…..
Nerakorina,baby38,Anamarija.. je nista cure akcija akcija pa ce plus... a naravno bitno je i opustit se... ja sam prosli mj onako svaki put nakon odnosa svejedno sta bude bit ce..
Luki draga moja.. naravno..sta mi vrijedi sad se nervirat i bedirat..a i bas to.. sama sjena je znacila neki pomak..nesto se dogodilo ocito...
Malehna eto daj boze da je to.. 5 godina je dosta vremena..bilo bi divno da se pojavi taj + ali gledaj to ovako..bez pretjerane nade.mopusti se zaokupi misli jos tih tjedan dana...ako kasni napravis test..pa ces vidjeti..moj savjet ti je da ne radis test prije jer ako ce bit minus razocarat ces se a mozda nepotrebno obzirom da moze to se promjeniti u par dana. :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
wannababysomuch Ne tjedan dana znaci za 3 dana trebam dobiti ali me buni samo sto jako po dani bole i vene su bas plave i izrazene a pred spavanje malo bolje ne boli toliko a i bradavice su drugacije nisu ispupcene jer zcitam ovamo da su izrazene bradavice kod mene nisu,jesu potamnile ali nekako se uvukle Molim se Bogu danonocno da je to to jer cekam vec 5 godina a test cu uraditi ako ne dobijem u nedelju u ponedeljak odmah valjda ako je trudnoca pokazat ce ako dan zakasni
Sretno malehna. Mozda ti je to od tih kapi? Cula sam da od vrkute tako zna boljeti, a femisan ima u sebi mislim tih sastojaka...
Jesi isla na kakve pretrage u tih 5 godina? Ti i muz?
Nadam se da su to sto osjecas simptomi trudnoce:) zelim ti ogroman plus.
Sortiraj odgovore
Najstariji