malo-sunce maaa naravno, ih ne predajem se tako lako doci ce i moj mjesec i plusic… Zenice drage samo opusteno, i ne pustajte muzeve iz kreveta
hihi… Trudim se da sto manje mislim o svemu tom, kazu uspijeva, onda kad se najmanje nadas desi se
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Hahahahah Luki5 tvoj je isto blesav. Ali meni je to tako slatko kad su ti naši muževi tako nježni i sretni zbog djece, nekako su posebni, nisu onako grubi i čvrsti, ozbiljni, nego pokazuju svoju nježnu stranu. Baš lijepo da ćete se malo okupiti svi i proveseliti, treba to čovjeku da se malo opusti a pogotovo kad je cijela obitelj na okupu Drži se draga što god to bilo, ništa nije konačno dok se ne dokaže. Bit će to sve dobro
LuKi5, malo-sunce hvala vam drage, divne ste! Ovak, u ovim situacijama mnogo znace rijeci podrske i savjeti, uvijek su dobrododsli… I moj djecak bi bas volio seku
i sad me vec ispituje, pa me mazi po stomaku, i kao vec prica s njom kako ce da je pazi
tak da sam sad jos vise "zagrizla" i nadam se da cu ubrzo ugledati svoj plusic, da se svi skupa veselimo
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Hello hello.. eto mene.. smirila sam se nisam vise u depri.. m je trebala danas al nema naznaka.. tako da..ceka se jos...
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ohsoboho (a pitanje vrijedi i za ostale cure), kako popravljate spermiogram? Meni je doktorica u Petrovoj rekla da nema znanstvenih dokaza za ništa što bi mi mogla preporučiti. Navodno je sve dosta skupo, nekome pomogne a nekom ne pa joj je glupo preporučit ak mu neće pomoći... Što ste koristili od vitamina i preparata?
Sortiraj odgovore
Najstariji