Bokic... hvala cure na pozitivi.. danas sam zivcana pa pojela bi sve koji me ljute xD
zivio pms haha
jedva cekam da nervoza prode..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bojana radije sacekaj jos malo.. neidi na kiretazu...
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
I tako, danas sam dobila menst. samo da ne pocnem ocajavati
ali nema veze, bar je stigla na vrijeme, i da se zavrsi pa krecemo u akciju
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Luki5 došao je muž malo sebi, smiješan je. Rekao mi je da je njemu sve to sumnjivo dok ne odem kod ginekologa pa kad dobijem napismeno da sam trudna e onda je to to, hahaha. Vi za vikend imate tulum super, nadam se da ćete se lijepo zabaviti. A možda mu je to sad faza kad grize, proći će to. A kako tvoje zdravlje?
aanaa nema očajavanja. Vještica je došla i brzo će proći i onda akcija, nema predaje
Wannababy kakvo je stanje kod tebe?
Luki5 došao je muž malo sebi, smiješan je. Rekao mi je da je njemu sve to sumnjivo dok ne odem kod ginekologa pa kad dobijem napismeno da sam trudna e onda je to to, hahaha. Vi za vikend imate tulumsuper, nadam se da ćete se lijepo zabaviti. A možda mu je to sad faza kad grize, proći će to. A kako tvoje zdravlje?
aanaa nema očajavanja. Vještica je došla i brzo će proći i onda akcija, nema predaje
Wannababy kakvo je stanje kod tebe?
Hahahaha kako si me nasmijala.
Meni ti mm svaki dan govori da hoce I curicu da L ima drustvo. L-u stalno govori da ce imat seku I da ce se zvat Petra pa sad L ponavlja "Peta" haha Pa se sali svako toliko da odem na pregled da vide ako se sto "uhvatilo" Kazem mu da nisam trudna, a on da ne vjeruje dok UZV to ne potvrdi. Zeza jer zna da jos ne smijem
Biti ce puna kuca za vikend, dolaze L-u baka, dido, stric I rodak iz Istre I ujak iz ZG-a, biti ce I djece, puno rodbine I prijatelja, bas me veseli to. :))
Ja sam se malo zapostavila, valjda u svoj toj strci nisam ni primjetila sto se dogada, sad kako sam prestala uzimat kontracepcijske sam non stop napuhana, sunce mi uzasno smeta, vratili su mi se tremori, skoro sam se bila srusila kad smo se vracali iz Centra, podigla sam L-a u ruke I samo me streslo ko da me netko na struju
prikacio, alergije me sibaju. Sad u 8. mjesecu bi trebala raditi sve one pretrage na koje me endokrinologinja poslala, ima toga dosta, jer ona sumnja da neka druga bolest stoji iza toga svega, posto sam tako mlada, a vec imam hipertenziju, rekla mi je da ne zeli govoriti do nalaza na sto sumnja da ne bi na psihijatriji zavrsila ali vidim po pretragama za sto su pa kao da mi je I rekla. Moze I ne mora biti.

14.06.2014. L ♥

Bojana ja sam bila na prvom pregledu sa 4+6 i vidjela se gestacijska i žumanjčana, ali ne i plod.
Nakon toga sam došla na pregled sa 6+6 tjedana i vidjela sam plod i sve.
Ona je meni rekla da ja imam duže cikluse tako da sam po mengi zapravo bila više trudna nego što sam za pravo.
Jel znaš kad ti je točno ovulacija bila? Možda ti to nije zapravo 6+3 nego možda ne znam... 10 dana manje?

malo-sunce maaa naravno, ih ne predajem se tako lako doci ce i moj mjesec i plusic… Zenice drage samo opusteno, i ne pustajte muzeve iz kreveta
hihi… Trudim se da sto manje mislim o svemu tom, kazu uspijeva, onda kad se najmanje nadas desi se
malo-sunce maaa naravno, ih ne predajem se tako lakodoci ce i moj mjesec i plusic… Zenice drage samo opusteno, i ne pustajte muzeve iz kreveta
hihi… Trudim se da sto manje mislim o svemu tom, kazu uspijeva, onda kad se najmanje nadas desi se
Tako je draga, samo pozitivno, sad će ljeto, godišnji, čovjek se malo opusti, bez presinga i bit će

malo-sunce maaa naravno, ih ne predajem se tako lakodoci ce i moj mjesec i plusic… Zenice drage samo opusteno, i ne pustajte muzeve iz kreveta
Cini se kao samo jos jedna u nizu ispraznih fraza ali ima puno istine u njoj. Nekako se uvijek sve poslozi I dogodi kada se to najmanjevocekuje, kada je covjek okupiran necim drugim, ne razmislja toliko o tome I ne stvara si pritisak, e to mora biti bas tad. Psiha cuda cini. Puno je cura proslo kroz ovaj pdf koje su u konacnici nakon dugog ocekivanja plusa ostale trudne kada su mislile da nema bas nikakve sanse, em cudan ciklus, em raznorazne obaveze.
Slazem se s malo-sunce, postoji I ona statistika gdje su uvidjeli kako se veliki broj djece zaceo bas za vrijeme godisnjih odmora I blagdana. Samo hrabro, drago mi jevda si pozitivna. To je vec veliki korak ka ostvarenju cilja

14.06.2014. L ♥
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Hahahahah Luki5 tvoj je isto blesav. Ali meni je to tako slatko kad su ti naši muževi tako nježni i sretni zbog djece, nekako su posebni, nisu onako grubi i čvrsti, ozbiljni, nego pokazuju svoju nježnu stranu. Baš lijepo da ćete se malo okupiti svi i proveseliti, treba to čovjeku da se malo opusti a pogotovo kad je cijela obitelj na okupu Drži se draga što god to bilo, ništa nije konačno dok se ne dokaže. Bit će to sve dobro
Hahahahah Luki5 tvoj je isto blesav. Ali meni je to tako slatko kad su ti naši muževi tako nježni i sretni zbog djece, nekako su posebni, nisu onako grubi i čvrsti, ozbiljni, nego pokazuju svoju nježnu stranu. Baš lijepo da ćete se malo okupiti svi i proveseliti, treba to čovjeku da se malo opusti a pogotovo kad je cijela obitelj na okupuDrži se draga što god to bilo, ništa nije konačno dok se ne dokaže. Bit će to sve dobro
Hahaha kao mala djeca su Meni je isto to tako slatko, odmah mi dode osmjeh na lice I drago mi je da je tako, dize mi se kosa na glavi od onih kojima djeca sluze samo da ih imaju, da mogu pricati kako imaju potomke, a kad se treba poigrati s njima, zagrlit ih onda nemaju vremena ili nedaj boze susjedi ce vidit kako su osjecajni. L obozava mm-a, mazi mu se, pa pjeva "tate, tate, tate". Bas prekrasno za vidit.
Zaboravila sam bila prije napisat, da da, L je sad u fazi mali tigric, sjecam se kad mi je sestra bila u toj fazi, docim nije bilo po njenom bi grizla ko velika, cak bi sebe ugrizla kad bi se posvadale, pa bi zvala tatu da mu kaze da sam je ja ugrizla hahaha
Biti ce to sve ok, istina, dok ne dodu nalazi nista nije konacno, a I da je nesto, nedam se ja Nece me se svijet tako lako rijesiti hahaha

14.06.2014. L ♥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji