Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aanaa
    17. Lipanj 2016. 17:12

wannababysomuch ponovi test svakako, ako mozes izdrzati bolje za dva dana… Pa nam javi obavezno  zelim ti dvije crtice 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

wannababysomuch
    17. Lipanj 2016. 18:09

Dada znam beta se dupla svaka dva dana..  ❤ hvala draga..

LuKi5
    17. Lipanj 2016. 21:39

wannababysomuch

Dada znam beta se dupla svaka dva dana..  ❤ hvala draga..

Draga, s obzirom koliko si prije bila prisebna I negativan test doslovno shvacala negativnim bez umisljanja drugih crtica, vjerujem da ti se ova sjena nije pricinila I da ce u roku kad ponovis test jasno I svijetlo pokazati drugu crticu. 
    Nekako mi I tvoje "depra stanje" kroz par dana ulijeva jos vecu nadu u pozitivan rezultat. 
    Zelim ti od srca da ti ponovljeni test pokaze tako zarko zeljenu trudnocu, bez sumnje da se druga crtica mozda samo privida. ♥♥♥

14.06.2014. L ♥

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

LuKi5
    17. Lipanj 2016. 21:43

aanaa, tako me raznijezilo kad sam procitala na koji divan nacin tvoj sin iskazuje svoju zelju za sekom. Prekrasno za procitati, a vjerujem da je neizmjerno predivno za takvo sto doziviti. Svaka mu cast, I vama takoder, na tako divnom djetetu punom ljubavi. Evo dosla mi suza, pozitivna. 

aanaa
    18. Lipanj 2016. 13:31

LuKi5

aanaa, tako me raznijezilo kad sam procitala na koji divan nacin tvoj sin iskazuje svoju zelju za sekom. Prekrasno za procitati, a vjerujem da je neizmjerno predivno za takvo sto doziviti. Svaka mu cast, I vama takoder, na tako divnom djetetu punom ljubavi. Evo dosla mi suza, pozitivna. 

A joj mila, hvala ti  stvarno mnogo pricam s njim, i onda i tu zelju za sekom ili bracom, vjerovatno sam mu ja prenijela, a vjeruj da jeste osjecaj divan, jos kako mene to raznjezi, kad cujem kako on sa mnom razgovara da zeli da seka spava kod njeg u sobi i da mi on pomaze u presvlacenju, kupanju, neki dan me pita hocemo li ga seka i ja voditi u skolu i cekati dok zavrsi, posto na jesen krece u prvi razred, pa me zagrli i ljubi stomak, to je tako simpaticno  aaa onda se ja rasplacem  i molim Boga da nam se ta zelja ostvari uskoro  a tebi jos jednom hvala na lijepim rijecima, puno pozdrava 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

14.06.2014. L ♥

Dadalina
    17. Lipanj 2016. 22:19

Pozdrav curiceee  wannababy od sveg srca ti zelim pozitivan test, kao i ostalim buducim mamama koje se toliko trude. Eto ja sam se narucila kod ginek. za ponedjeljak, to mi je po mom proracunu 6. tjedan..rekla mi je da nije rano. Samo sad me hvata panika da li je sve ok i uredno,ali nema veze strpim se nekako do ponedjeljka. 

LuKi5
    17. Lipanj 2016. 22:30

Dadalina

Pozdrav curiceee  wannababy od sveg srca ti zelim pozitivan test, kao i ostalim buducim mamama koje se toliko trude. Eto ja sam se narucila kod ginek. za ponedjeljak, to mi je po mom proracunu 6. tjedan..rekla mi je da nije rano. Samo sad me hvata panika da li je sve ok i uredno,ali nema veze strpim se nekako do ponedjeljka. 

Sretno na pregledu I svakako nam javi kako je proslo. :) Strah je dio majcinstva, sastavni, koliko god trudnoca bila carobno razdoblje toliko je ispunjena brigom I strepnjom. To samo govori koliko nam je stalo do tih malih mrvica I koliko ih neizmjerno volimo. Drzi se, brzo ce I taj ponedjeljak. 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    17. Lipanj 2016. 23:21

❤❤❤❤❤❤❤❤ja sam danas izmjenjala milijardu osjecaja ... neznam sto misliti
    ...Luki draga cekala sam da mi se javis.. tvoje rijeci mi toliko znace..mislim od svih cura svaki savjet..rijec...al eto...toliko se nadam...a opet bojim... dragi je i sam rekao..bez pretjerane nade da ne bude suza i razocaranja..mi u pravu je...
    Dadalina zelim svu srecu na pregledu 😍😍😍

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• aanaa
    18. Lipanj 2016. 13:37

wannababysomuch kako si nam ti danas? Nikad ne gubi nadu, znam da je tesko ali pokusaj malo da se opustis, mada te u potpunosti razumijem, jos to iscekivanje, ali stres samo pogorsava sve, ono necim se zanimaj da vrijeme brze prolazi, da probas ne misliti o svemu tom… A ja ti od srca zelim plusic ili dvije crtice, zelim ti koliko i sebi 

wannababysomuch
    18. Lipanj 2016. 14:36

aanaa

wannababysomuchkako si nam ti danas? Nikad ne gubi nadu, znam da je tesko ali pokusaj malo da se opustis, mada te u potpunosti razumijem, jos to iscekivanje, ali stres samo pogorsava sve, ono necim se zanimaj da vrijeme brze prolazi, da probas ne misliti o svemu tom… A ja ti od srca zelim plusic ili dvije crtice, zelim ti koliko i sebi 

Ja ga svima nama zelim 😍❤❤ doduse danas ga nije bilo... al beta se povecava odnosno dupla svaka dva dana a znam da igra ulogu i vremensko razdoblje urina.. a prekjuce sam ranije isla spavati pa nisam isla na zahod puno duze h no juce...odnosno do ujutro.. tako da sam totalno ok sto se tog tice..nedam se hehe

14.06.2015. M

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI