Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    17. Lipanj 2016. 23:21

❤❤❤❤❤❤❤❤ja sam danas izmjenjala milijardu osjecaja ... neznam sto misliti
    ...Luki draga cekala sam da mi se javis.. tvoje rijeci mi toliko znace..mislim od svih cura svaki savjet..rijec...al eto...toliko se nadam...a opet bojim... dragi je i sam rekao..bez pretjerane nade da ne bude suza i razocaranja..mi u pravu je...
    Dadalina zelim svu srecu na pregledu 😍😍😍

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• aanaa
    18. Lipanj 2016. 13:37

wannababysomuch kako si nam ti danas? Nikad ne gubi nadu, znam da je tesko ali pokusaj malo da se opustis, mada te u potpunosti razumijem, jos to iscekivanje, ali stres samo pogorsava sve, ono necim se zanimaj da vrijeme brze prolazi, da probas ne misliti o svemu tom… A ja ti od srca zelim plusic ili dvije crtice, zelim ti koliko i sebi 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• IVANA985
    18. Lipanj 2016. 22:46

pozdrav,
    po nekim pisanjima vidim da je puno Vas u istoj situaciji....
    imam jednu curici koja je navršila 4 godine i sada žarko želimo još jedno dijete, a ona najviše...
    nisam sve čitala, pa bih Vas pitala nešto...pokušavamo evo već 4 mjeseca za redom pa nikako...
    kupila sam prije ovulacijski test, nikako da mi pokaže smajlića a trebala je biti ovulacija jer sam već dugo pratila ciklus i znam kada bi trebala biti, čak sam jedan mjesec išla i na folikulometriju i dr je rekla da imamo odnos za dva dana, pa eto opet nismo uspijeli ( možda je krivo rekla)...
    može li taj test biti u krivu ili ja stvarno nemam ovulaciju....
    puno Vam hvala

• Sanit@183
    19. Lipanj 2016. 09:57

Evo da i ovdje opisem svoje pitanje..Drage moje,dugo vas citam i imam jedno pitanje,mm i ja radimo na bebi i danas ili sutra bi trebala dobiti menstruaciju i danas sam iz znatizelje napravila test na prvi jutranji urin i pokazale su se dvije crtice s time da je ova druga slabija ali se vidi..i sad me uopce strah nadati se..iako znam da cak i ako se slabo vidi moze biti pozitivno..jel imao neko takva iskustva? Nemam bas neke simptome posebne,malo me bole grudi,malo cesce idem na wc i mozda sam mrvci vise gladna..ali to sve mogu biti i sipmtomi PMS-a

LuKi5
    19. Lipanj 2016. 11:47

aanaa, draga, uvjerena sam da ce uskoro tvoj prekrasni buduci prvasic postati veliki braco. 

Wannababy, Sanit@, ako je I  druga prisutna, pa makar I sjsvijetla skroz, jedva vidljiva, to je pozitivan test bez sumnje, samo je koncentracija bete jos malena, ali svakim danom ce druga crta biti sve tamnija, cestitam vam!!! 

Wannababy, draga, znam da cekas tamniju drugu crticu pa cu I ja pricekati sa cestitkom koju zasluzujes nakon dugog iscekivanje bebe, zato cu samo sad ukratko, nastavljas nam niz plusica, trudnice nasa ♥♥♥

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.