Ja sam dva kineza jedne vrste sa sjenama imala i jedan od druge vrste al isto s ebaya... sveukupno sam ih 6 radila dosad
Ja sam dva kineza jedne vrste sa sjenama imala i jedan od druge vrste al isto s ebaya… sveukupno sam ih 6 radila dosad
Ja sam jucer koristila neki koji sam dobila zajedno sa ovulacijskim trakicama koje sam narucila preko njuskala a danas sam ovaj kupila u ljekarni
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ma daj..onda ti cestitam odsrca..to je to... 💕❤💕❤ i nadam se i ja pridruzit tebi tamo u zimskim bebama :D vidjet cu sutra prekosutra kad kupim neki pravi test :)) nadam se javljanju s plusekom ;)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
wannababysomuch draga jesi radila jutros test?
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Ana jesam...negativni bili
14.06.2015. M
Sanit@, cestitam!! Nek je trudnoca uredna I po skolski.
Wannababy, draga, jesu li ti to negativni bili kineski testovi?
Ako si u mogucnosti najsigurnije bi ti bilo izvaditi betu u laboratoriju.
Sto se tice toga prije dva mjeseca, sjecam se dakako, ali I
razumijem zasto si bila sigurna tada, bilo je plusica kod cura sa gotovo istim simptomima kakve si I sama imala, tako da bi svatko pomislio da je to to. Ovaj put je situacija ipak malo drugacija, ipak se pojavila sjena. Koji si test kupila? Znam da digitalni clearblue zna pokazati vrlo vrlo ranu trudnocu. Ja se I dalje silno nadam da ce se te sjene pretvoriti u debelu, jasnu I tamnu drugu crticu

14.06.2014. L ♥
Da da kineski.. jedan pokaze pozitivno drugi negativno i ja vise ni ne vjerujem u to.. morat cu u ljekarnu..
Da da kineski.. jedan pokaze pozitivno drugi negativno i ja vise ni ne vjerujem u to.. morat cu u ljekarnu..
Jesi li probala pisnuti koju lh trakicu?
Koliko ti pitanja postavljam hahaha
Meni se nekako cini, do sad, po iskustvima zena, da je clearblue najpouzdaniji. Kad namjeravas raditi opet test?

14.06.2014. L ♥
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji