Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    20. Lipanj 2016. 20:41

Ana jesam...negativni bili

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

LuKi5
    20. Lipanj 2016. 22:36

Sanit@, cestitam!! Nek je trudnoca uredna I po skolski. 

Wannababy, draga, jesu li ti to negativni bili kineski testovi? 
    Ako si u mogucnosti najsigurnije bi ti bilo izvaditi betu u laboratoriju.
    Sto se tice toga prije dva mjeseca, sjecam se dakako, ali I 
    razumijem zasto si bila sigurna tada, bilo je plusica kod cura sa gotovo istim simptomima kakve si I sama imala, tako da bi svatko pomislio da je to to. Ovaj put je situacija ipak malo drugacija, ipak se pojavila sjena. Koji si test kupila? Znam da digitalni clearblue zna pokazati vrlo vrlo ranu trudnocu. Ja se I dalje silno nadam da ce se te sjene pretvoriti u debelu, jasnu I tamnu drugu crticu

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    21. Lipanj 2016. 09:11

Da da kineski.. jedan pokaze pozitivno drugi negativno i ja vise ni ne vjerujem u to.. morat cu u ljekarnu..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    21. Lipanj 2016. 11:21

Zasto lh trakicu? Jesam obje crte su bile iste..i to onaj prvi dan kad sam radila test... neznam kada cu raditi... jer sad uskoro idem na posao...sutra nista ne radi...a dragom sam obecala da necu radit vise testova...haha jer ih imam hrpu... a i njemu sam dala da vidi..i on sjene vidi...tako da nezz sto misliti

14.06.2015. M

wannababysomuch
    21. Lipanj 2016. 11:53

Luki ispricavam se..sebicna sam..samo na sebe mislim...grozna sam..uopce te nisam pitala kako je L?? Jeste li prosli sve preglede

14.06.2015. M

LuKi5
    21. Lipanj 2016. 12:39

Wannababy, draga, ako je I on vidi znaci da je tu ta sjena. :))) Hahaha zabranio testiranje, kako je jak hahaha Ne zna on da si sad na sto muka kad ti kineski testivi cas pokazu, cas ne. Najbolje bi ti bilo raditi ih ujutro, s prvim urinom, jer je tad koncentracija bete najveca, posto je tad koncentracija zbog stajanja urina duzi period najveca, ovako preko dana da radis bi se samo trebala muciti trpiti minimalno 4 sata da ne odes mokriti, a to nije ni dobro za zdravlje. Mogu ti reci da se super drzis s obzirom na neizvjesnost kroz koju prolazis. Svaka ti cast na strpljenju, a kadvec Iimas brdo testova reci ti decku da ce im proci rok trajanja  pa ce propasti ako ih sad ne ispisas I olaksas si ovo vrijeme iscekivanja hehe 
    Draga, naravno da nisi sebicna, sad ti je potrebno puno podrske I sve je to veliki stres, potpuno razumijem kroz sto prolazis I bilo bi mi uistinu drago da ti mogu olaksati situaciju kako god znam I umijem. 

Hvala ti na pitanju, L je sto se tice komunikacije jako puno napredovao, iznenadio ih je sve u Centru. Sve vise prica, brblja, ponavlja, igra mu postaje smislenija. Ceka nas sad pregled defektologa, kompletna procjena za senzornu integraciju, za sad znamo da ima oralnu hiperosjetljivost, ali cemo nakon procjene znati sto je jos od senzorne kako ne bi trebalo biti, primjetili su vise tih stvari, za sad idemo kod logopeda na terapije, na savjetovanja, iduci tjedan krecemo sa senzornom, nakon pregleda defektologa cemo vidit hoce li I u kolikoj mjeri morati ici na te terapije, uvjerena sam da ce mu trebati jer sam primjetila kod njega ta neka odstupanja...Moramo obaviti i psiholosku procjenu, puno mi je cekati 4 mjeseca, a on ima tih svojih ispada jako puno, od cega me najvise brine autoagresivnost. Uglavnom, kad obavimo sve u Zadru, pedijatrica nam je rekla da ce nas uputiti u Zagreb na osnovu tih nalaza koje dobijemo, ovisno o njima cemo dobiti uputnicu za neku od bolnica u Zagrebu.Rekli su nam da na osnovu ovoga sto su do sad napravili da vide da je nadprosjecno inteligentno dijete, to smo skuzili I sami. Kad ti beba od niti 10 mjeseci pamti sitnice I primjecuje detalje onda nema sumnje. Iz prve skuzi kako sto otvoriti I zatvoriti, gdje sto Ide I za sto sluzi hehe. Ceka nas puno posla ali nam je najbitnije da mu omogucimo sve sto je u nasoj moci da se rijesi sve na vrijeme kako ne bi kasnije imao posljedice. Eto, svi su si davali za pravo govoriti mi da sam luda I sto sve nisam cula, da je sve u redu, a da umisljam, a na kraju je ispalo da ipak nisam umisljala. Drago mi je da sam slusala sebe I instinkte jer smo ovako dosli na vrijeme, poslije se to ne bi dalo popraviti. 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    21. Lipanj 2016. 14:27

Drago mi je... vidis..ipak sve dode na svoje...hehe
    A da mog dragog boli kad patim toliko...ps kupila sam clearblue..i ja msm da vidim sjenu i na njemu ali mozda uvidam sad nakon toliko testova..

14.06.2015. M

Xanelie
    21. Lipanj 2016. 18:35

Cao cure evo mene opet sa novim vijestima. Bila jucer u ginekologa privatno jer moja gin isla na godisnji. Razlog je to sto sam prije 5 dana imala lagano krvarenje vrlo oskudno koje je trajala 2 dana. Jedva jedan ulozak bi bila napunila ja mislim. Obavio ginekolog pregled ultrazvucni i kaze sve uredu, na lijevom jajniku vodena cista 2 cm desni mikrocistican. Endometrij zadebljan 11 mm. Ne vidi gestacijsku ni nista, a meni dan prije test vrlo vrlo vrlo svijetla crta se pokazala. On kaze da nema nikakvih promjena ni na jajovodu nikakve izrasline ni ostale stvari i da to sta sam krvarila nije bila M. Sad nemam pojma sta da mislim vise :D kaze on da napravim betu al sam mislila pricekat jos do kraja miseca pa onda vidit sta je. Sta vi kazete?

• Meow
    21. Lipanj 2016. 18:52

Wanna baby ja sam digitalni clearblue napravila dan prije izostanka menge i pojavio se plus, dosta vidljiv. Frendica je uzela onaj digitalni bas sa ekranom i napravila 4 dana prije menge i pisao joj je plus. 

Ja sam jedan mjesec vidjela sjenu na clearblueu...samo kad bi u jednu stranu ukosila i onak rastavila sam test da pogledam bolje i vidjela sam ispod crtu tamniju. Ali mislim da je to samo bilo zbog toga sto se test i ta crtica namocio pa je bilo mrvicu tamnije. Ja se sva ponadala i ono mislila super, sutra jos jedan test i to je to, al sam onda mengu dobila. E sad..kakva je sjena. Da li je vidljiva al mrvicu, ili je ono samo pod posebnim kutem? 

Probaj se opustiti, i ako si trudna nije zdravo zivcirati se, a ako nisi onda cr ti menga prije doci pa ces moci raditi na bebolinu opet. 

Pricekaj par dana i ak ne dobijes mengu onda odi doktoru, nemoj trosit pare na testove vise, i zivcirat se. Potrosi tringlt na sladoled ili casu vina za vrijeme ovulacije da se dobrano opustis:) hehehhe, mene mama pijana radila, normalno da je bila full opustena ahahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.