Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nerakorina2900
    21. Lipanj 2016. 20:44

Ola la, nova sam ali vas dugooo čitam…6.,dan od duphastona (1x 16-25dc) tj 31dc sada menge nema (inace grozno neredoviti ciklusi) ali imam nekih tegoba, pa me zanima ima li tko slicnih iskustava, dakle bole me cice, posebno bradavice, stomak vec 4-5 dana , jajnici s obje strane, nekad i kao da probode ako se naglo ustanem, bolovi su tu i tamo i nize prema preponama nekad jace nekad slabije, nekad mi je baaas nelagodno lezat na stomaku…
    Sta mislite pms ili t?
    Nikad nisam imala taku situaciju

• Meow
    21. Lipanj 2016. 21:15

Nerakorina, Mene je boljelo tako i kad sam trudna ostala a i prije. Cak prvi mjesec kad smo pokusavali sam imala ogromne simptome, cak identicne ovima na netu sto govore, na kraju sam imala upalu dolje. Pricekaj jos par dana pa napravi test. Drzim fige. I tebi i wannababy:)

LuKi5
    21. Lipanj 2016. 21:36

Wannababy, draga, drzim fige na najjace

nerakorina, moze biti PMS, moze biti od terapije duphastonom, a moze biti I trudnoca. Najbolje se strpiti jos par dana pa ako ne dode onda pisnut test za svaki slucaj. Sretno.

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    22. Lipanj 2016. 01:13

hvala lukii i meow

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

nerakorina2900
    22. Lipanj 2016. 10:35

Hvala cure, strpit cu se jos malo pa cemo vidjet...inace nemam nikad simptome pms-a mozda sad zbilja od terapije duphaston pa...ugl budem strpljiva :)

wannababysomuch
    22. Lipanj 2016. 10:37

Sanita onda ti ja jos jednom cestitam... kod mene minus jedan veliki debeli sigurni.. malo sam tuzna ali nista..idemo u nove pobjede.. hvala svima na podrsci ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

nerakorina2900
    22. Lipanj 2016. 10:49

Bit ce cure, bit ce...ali to nestrpljenje i onda vještica baca malo u depru
    Al ne dajmo se

nerakorina2900
    22. Lipanj 2016. 10:49

Bit ce cure, bit ce...ali to nestrpljenje i onda vještica baca malo u depru
    Al ne dajmo se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.