LuKi5 hvalaaaa a i ja se tak nadam da hoce wannababysomuch i sanit@ mislim da se to vec moze cestitati i pozeljeti laku i ugodnu trudnocu
nije vazno jesu li blijede crtice bitno da ih ima, a hormon hcg raste svaka dva dana, tak da ako je trudnoca jos mala, znaci da je i njegova koncentracija u urinu jos niska i crtice su slabije vidljive
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Ja danas radim obracun na poslu i mislim si samo da bude bakse za test onaj skuplji.. :) i ima. Jeej sutra onda odem po taj pa cemo vidjeti do tad.. vam jos necu hvaliti vase divne zelje.. al vasa podrska mi puuuuuunooo znaci.. da nije vas ovih par mj neznam kako bi se sama nosila s tim..jer ni sa kim nisam razgovarala o svojim problemima potpuno.. dragi je stalno na sve govorio..bit ce samo se ne smijes zivcirati.. i znam ja to.. al eto uvijek je bilo nesto..pa me uvijek nesto zanimalo..al eto imam vas ovdje i neopisivo mi je drago da ovo nase moderno doba vrijedi necemu.. da se moze tako divne zene,cure upoznati..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bas me strah...neznam dal dva testa mogu lagat... :(( tak se bojim da ce svaki slijedeci bit bez druge sjene
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Luki..sjecas se da sam prije nekih 2 mj bila sigurna da je to to pa nista...eto sad jednostavno onako tupo..ne zelim vjerovati u to da se ne razocaram..vrijeme ce donijeti odgovore ☺
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji