Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    15. Lipanj 2016. 12:07

malo sunce, 30. je tako blizu, a tako daleko, bolje da je cim veca trudnoca da se bolje ultrazvucno vidi, a posto ti je TSH super onda nema panike. Je li imas kakve simptome T?  

Wannababy, decko ti super razmislja, kad je on tako pozitivan onda je puno lakse, to ti sad jako treba :)) 

Suncokretica, nadam se da ces uz tu terapiju napokon dobiti mengu. Vidim da si skroz pozitivna sto je jako bitno. Razmisljaj o svojoj mrvi koju ces uskoro imati u rukama I samo hrabro naprijed. Sve ce to doci na svoje. 

14.06.2014. L ♥

malo-sunce
    15. Lipanj 2016. 13:00

Hvala cure na čestitkama!
    Ja vam od srca želim da uspijete zatrudniti čim prije. Možda baš sad kad ste se pomirile s tom činjenicom da ćete ići na ivf, možda zatrudnite prirodno, čuda se događaju, treba vjerovati 

Luki5 čekam mučnine, za sad samo blagi povremeni grčevi kao pred mengu, osjećam se jako napuhano, probava me zeza, malo me bradavice bole i osjećam malo češće glad. Ma sve je to super, veselim se 30.06. 
    Kako je tvoj dječačić? Ako se ne varam, jučer mu je bio rođendan 

• bojana26
    15. Lipanj 2016. 13:49

Pozdrav ..nova sam ovdije :) u panici i ne znam više kome da se obratim..trudna ..prvi uzv obavila 4+6 vidjela se samo gest.vrećica mala , drugi uzv sa 6+3 opet samo gestacijska ..i tada me moja ginek šalje na kiretazu ali ipak vadim betu..koja je u petak bila 16000 a u pon 18000 , dali je koja imala takav slučaj a da je ipak trudnoća uspjela :( hvala unaprijed :((

wannababysomuch
    15. Lipanj 2016. 14:43

Bokic... hvala cure na pozitivi.. danas sam zivcana pa pojela bi sve koji me ljute xD
    zivio pms haha
    jedva cekam da nervoza prode..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    15. Lipanj 2016. 15:30

Bojana radije sacekaj jos malo.. neidi na kiretazu...

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• aanaa
    15. Lipanj 2016. 18:30

I tako, danas sam dobila menst.  samo da ne pocnem ocajavati  ali nema veze, bar je stigla na vrijeme, i da se zavrsi pa krecemo u akciju 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

malo-sunce
    16. Lipanj 2016. 08:25

Luki5 došao je muž malo sebi, smiješan je. Rekao mi je da je njemu sve to sumnjivo dok ne odem kod ginekologa pa kad dobijem napismeno da sam trudna e onda je to to, hahaha. Vi za vikend imate tulum  super, nadam se da ćete se lijepo zabaviti. A možda mu je to sad faza kad grize, proći će to. A kako tvoje zdravlje?

aanaa nema očajavanja. Vještica je došla i brzo će proći i onda akcija, nema predaje 
    Wannababy kakvo je stanje kod tebe?

• Meow
    16. Lipanj 2016. 11:46

Bojana ja sam bila na prvom pregledu sa 4+6 i vidjela se gestacijska i žumanjčana, ali ne i plod.

Nakon toga sam došla na pregled sa 6+6 tjedana i vidjela sam plod i sve.

Ona je meni rekla da ja imam duže cikluse tako da sam po mengi zapravo bila više trudna nego što sam za pravo.

Jel znaš kad ti je točno ovulacija bila? Možda ti to nije zapravo 6+3 nego možda ne znam... 10 dana manje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.