Dobro jutro cure
Kako ste mi, šta ima?
Malo nam je zamrla tema, ajmo ju pokrenut ;)
Mislim da nam svima treba malo optimizma ovdje, i odmah će sve bolje biti :D
Meni moja M jučer stigla, teški PMS me oprao par dana prije toga ali niš, idemo daljeee
Inače, u petak sam bila na humanoj u petrovoj, doktor kaže da sve izgleda super. Ovaj ciklus mi je zakazao folikulometriju i brdo pretraga hormonalnih tak da će bit veselo! ;)
Očekivana O je oko 10.svibnja a do tada pripreme
Nadam se da je kod vas sve ok i da ste nabrijene na pozitivu!
Puse svima i javljajte se
malo-sunce, pa to je bas ogroman pad TSH u tako kratkom roku. Najlakse im je prebacit na nekog drugog odgovornost pa se ti misli sto I kako. Meni ti je isto bio toliki TSH kad sam otisla u hiper, samo sto sam ja mjesecima bila u hiper I to je ostavilo posljedice, zato bi te trebala ta doktorica makar hitno naruciti na pregled da cim prije dobijes termin I onda svako malo vadenje krvi da se vidi ide li TSH u dobrom smjeru.
Draga, pa ti vec duze vrijeme imas hashimoto s obzirom na antitijela. Jesi li imala kakve simptome dok ti je stitnjaca bila u hipo? Nadam se da si se uspila vec cuti s doktoricom.
OhSoBoHo, drzim ti velike fige da nalazi budu u redu.
14.06.2014. L ♥
Luki, kaj nekom lh trakice mogu reagirati na trudnoću?
koliko sam ja skužila, ovulacijske trakice detektiraju lh hormon koji je najjači oko ovulacije i zapravo služi tome da potpomogne ovulaciju a test na trudnoću prati hcg (hormon trudnoće) koji se zapravo na trakicama može manifesirati tek nakon implantacije
i ja se nadam da će svi nalazi bit ok. posebno me hormoni zanimaju jer me zadnjih mjeseci PMS toliko ukomira da to nije istina
Meni 16i dan kasnjenja glava ubija... al prvi put nakon 100god sam doruckovala heh.. mjehur ko zrno graska(imam filing) jer stalno moram na wc uzas... test ne zelim radit..doktoricu necu zvat jer se bojim najgoreg.. a sad doma prekopuno stresa lose stvari se dogadaju pa me strah da ak je sve lose da ce i ovo bit nesto lose.. :((
Al ajde navijam za vas cure :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji