Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    23. Travanj 2016. 20:45

Mogu ju nazvati i reci kakav je nalaz ali nekako sumnjam da ce mi ista htjeti pomoci jer prije 2 tjedna kad mi je bilo lose i kad sam imala svakakve nuspojave od tableta, zvala sam ju i rekla mi je da to specijalist rjesava. Tsh mi je 0.03 :(((( antitijela 400. U ponedjeljak cu nazvati doktoricu i zamoliti je da me naruci online kod specijaliste, jer kod nje ne mogu prije cetvrtka nikako zbog drugih obaveza. A onda cu vidjeti sto po pitanju endokrinologa. Inace nemam drugih problema osim stitnjace. Ajoj valjda ce biti sve dobro.
    Luki5 hvala ti puno na savjetima ☺☺

Tina2323
    24. Travanj 2016. 01:20

pozdrav curke!
    trudnicama čestitam :) vidim da ima ovdje napretka među vama :) 
    mi smo još uvijek ne trudni :(
    ... u međuvremenu sestrična mi zatrudnila i to sasvim slučajno... sa NE dečkom :D
    svi smo u šoku... ono... osjećam se ne plodno :(
    Ovaj mjesec mi je po nekom izračunu u nedjelju bila ovulacija... no nekako sam bez nade više...

wannababysomuch
    24. Travanj 2016. 21:45

Tina2323

pozdrav curke!
    … u međuvremenu sestrična mi zatrudnila i to sasvim slučajno… sa NE dečkom :D
    svi smo u šoku… ono… osjećam se ne plodno :(
    Ovaj mjesec mi je po nekom izračunu u nedjelju bila ovulacija… no nekako sam bez nade više…

Tocno znam kako ti je..oni koji ni ne planiraju..hop i eto.. :/ a mi koje iz dubine duse zelimo nikako docekati.. :( al ajde drzimo fige i za tebe..valjda bude i tebe roda posjetila

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Zabica29
    25. Travanj 2016. 20:44

Tina2323

pozdrav curke!
    … u međuvremenu sestrična mi zatrudnila i to sasvim slučajno… sa NE dečkom :D
    svi smo u šoku… ono… osjećam se ne plodno :(
    Ovaj mjesec mi je po nekom izračunu u nedjelju bila ovulacija… no nekako sam bez nade više…

Mene malo pogodi kad čujem da je neka cura zatrudnila za koju sam mislila da nije baš spremna... ali to je sebično od mene.. valjda postoji neki veći plan...

Uglavnom... da podignem malo temu... Meni je 18 d.c., potencijalno 5 dpo, bili smo vrijedni. (al opet kad je ovulacija usred tjedna, od umora ponekad bude i "igranje" po zadatku a ne zbog zabave)... Simptomi su da simptoma nemam. Malo cice bole, malo pokoje probadanje u donjoj zoni.. većinom dok čitam forum. 
    Dok ovdje nema što za čitat, špijuniram što pričaju na Zimskim bebama, zabavne su. Zaključila sam da svaka mučnina koja je prije kašnjenja vještice je drugog porijekla, ne od trudničkih hormona.

[/url

<3

wannababysomuch
    25. Travanj 2016. 22:01

Bas smo slabo aktivne ovdi

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

OhSoBoho
    26. Travanj 2016. 09:15

Dobro jutro cure 

Kako ste mi, šta ima?

Malo nam je zamrla tema, ajmo ju pokrenut ;)
    Mislim da nam svima treba malo optimizma ovdje, i odmah će sve bolje biti :D

Meni moja M jučer stigla, teški PMS me oprao par dana prije toga ali niš, idemo daljeee 

Inače, u petak sam bila na humanoj u petrovoj, doktor kaže da sve izgleda super. Ovaj ciklus mi je zakazao folikulometriju i brdo pretraga hormonalnih tak da će bit veselo! ;)

Očekivana O je oko 10.svibnja a do tada pripreme 

Nadam se da je kod vas sve ok i da ste nabrijene na pozitivu!

Puse svima i javljajte se 

sarajka
    26. Travanj 2016. 12:27

Evo i mene, drage moje. Nije me bilo neko vrijeme zbog posla i drugih obaveza...Uglavnom ponekad bih provirila da vidim kako ste mi vi i sta ima novo.   Kod mene opet kasnjenje menstruacije iako je to do prije par mjeseci bilo gotovo pa nemoguce. Ovaj mjesec sam od sredine ciklusa pocela da pijem Fertil up koji u svom sastavu ima vitamine i neke trave koje pospjesuju zacece. I izgleda da mi je on poremetio ciklus, bas kao kad sam pila macinu travu. Ne mislim da je trudnoca jer smo ovaj mjesc bili jako malo aktivni i to nakon ovulacije. A uz to nemam nikakvih simptoma, pa cak ni otecenost dojki, osim povremenog probadanja u donjem dijelu kao da cu dobiti. Kasni mi 6 dana, i nisam radila test jer nemam ni najmanjeg osjecaja da je rijec o trudnoci, obzirom da smo bili slabo aktivni, i nemam nikakvih simptoma. 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

LuKi5
    26. Travanj 2016. 11:38

malo-sunce, pa to je bas ogroman pad TSH u tako kratkom roku. Najlakse im je prebacit na nekog drugog odgovornost pa se ti misli sto I kako. Meni ti je isto bio toliki TSH kad sam otisla u hiper, samo sto sam ja mjesecima bila u hiper I to je ostavilo posljedice, zato bi te trebala ta doktorica makar hitno naruciti na pregled da cim prije dobijes termin I onda svako malo vadenje krvi da se vidi ide li TSH u dobrom smjeru. 
    Draga, pa ti vec duze vrijeme imas hashimoto s obzirom na antitijela. Jesi li imala kakve simptome dok ti je stitnjaca bila u hipo? Nadam se da si se uspila vec cuti s doktoricom. 

OhSoBoHo, drzim ti velike fige da nalazi budu u redu. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI