Evo nove članice na forumu koja planira trudnoću . Do 1. mj sam pila kontracepcijske pilule yasmin zbog regulacije ciklusa i hormona. Naime, bez tableta kod mene ništa ne funkcionira. Do sada mi menga nije dolazila pa sam dobila duphaston da potakne mengu i regulaciju ciklusa, a opet mi omogući trudnoću. Radila sam pregled, nalaz krvi i papa test i sve je u redu. Samo ti hormoni ne štimaju, al ništa što se tabletama ne da riješiti, nadam se
.
Tek smo počeli raditi na bebi, ne znam koliko će nam trebati da zatrudnim, prvo moram izregulirati svoje cikluse. Nadam se da će duphaston pomoći trudnoći, ima li koja od vas sličnog iskustva ili zna nekoga tko je uspio s tim zatrudnijeti?
Evo me drage moje, copila me neka viroza I navecer bi bila toliko krepana da mi je samo bilo bacit se u krevet I nadat se da cu sto prije zaspat jer je ujutro alarmic vec od 5 ipo budan. I dalje sam pod temperaturom ali je glava malo popustila I zvrk spava, pa reko, da vam se javim. Nemojte zamjeriti sto nisam skroz u toku.
wannababy, ako imas urinoinfekt brzo ga se rijesavaj da ne ucini kakvu stetu, neka ti izvade krv, odneses urin, naprave urinokulturu I da vide o kakvoj je bestiji rijec, inace taj umor sto osjecas, ako imas bolove u ledima, pecenje kod mokrenja, to sve moze biti posljedica upale mjehura, M ti jos nije dosla? Inace, oni uzimaju 15 dana kasnjenja pod "normalno" , a sve preko toga zahtjeva pregled da se utvrdi zbog cega kasni, lako je moguce da ti kasni zbog upale+stresa. Ako treba odi na hitnu nek te pregledaju I nemoj odugovlaciti, pij puuno caja od brusnice I uvin h caja da sto vise se to cisti I izbjegavaj slatko I kavu.
malo sunce, da, povisena antitjela su hashimoto, a taj snizeni TSH je posljedica predoziranja euthyroxom, svi oni simptomi koji su bili su od te glupe stitnjace I trenutne hipertireoze, stvarno nisu normalni koliku dozu su ti dali da pijes. Jesu ti sad smanjili dozu ili skroz makli ca tablete? Moj bi ti savjet bio da promijenis tog endokrinologa pod hitno da ti jos dodatno ne zezne zdravlje.Nadam se da nisi dugo vremena u toj hipertireozi
darliv, kakvo je kod tebe stanje?
14.06.2014. L ♥
Oh Luki draga nadam se da ces cim prije ozdraviti.
Jucer sam tek dobila nalaze, a kod svoje doktorice po uputnicu mogu tek u cetvrtak, prije nikako ne mogu zbog drugih obaveza :(
Bojim se da ce se to sve oduziti dok se narucim u specijalista :( ne znam da li da nastavim piti tablete ili ne.
A kako da odaberem endokrinologa? Nisam bas upucena u to, zadnji put mi je moja doktorica dala uputnicu pa sam se narucila i dobila termina kod specijalista kako me zapalo, nisam nista birala.
Zanima me jel trebam na nuklearnu medicinu ili odjel za endokrinologiju?
Mogu ju nazvati i reci kakav je nalaz ali nekako sumnjam da ce mi ista htjeti pomoci jer prije 2 tjedna kad mi je bilo lose i kad sam imala svakakve nuspojave od tableta, zvala sam ju i rekla mi je da to specijalist rjesava. Tsh mi je 0.03 :(((( antitijela 400. U ponedjeljak cu nazvati doktoricu i zamoliti je da me naruci online kod specijaliste, jer kod nje ne mogu prije cetvrtka nikako zbog drugih obaveza. A onda cu vidjeti sto po pitanju endokrinologa. Inace nemam drugih problema osim stitnjace. Ajoj valjda ce biti sve dobro.
Luki5 hvala ti puno na savjetima ☺☺
pozdrav curke!
trudnicama čestitam :) vidim da ima ovdje napretka među vama :)
mi smo još uvijek ne trudni :(
... u međuvremenu sestrična mi zatrudnila i to sasvim slučajno... sa NE dečkom :D
svi smo u šoku... ono... osjećam se ne plodno :(
Ovaj mjesec mi je po nekom izračunu u nedjelju bila ovulacija... no nekako sam bez nade više...
<3
Bas smo slabo aktivne ovdi
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji