Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majicka86
    10. Travanj 2016. 14:56

Evo drage moje samo da javim da M jučer nije došla.... Očito su 4 pozitivna testa bila u pravu!!! Ja tek sad počinjem pomalo vjerovati da je to to, iako i dalje svako 20 min idem na wc vidjeti da ne bi slučajno došla. Nadam se da će te sve ugledati uskoro plusic na testu!!! 

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 15:23

E sad lagano ugovaraj preglede i javi nam se tu i tamo..da nas prosvjetlis kako je to u drugom stanju ;) sretno nek ti je skolska ❤❤❤😻😻😻

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    10. Travanj 2016. 15:59

Cestitke novim trudnicama :) bas je lijepo vidit da ste uspjele! 
    Luki5, ti si meni puno pomogla pa ti zelim takoder ispricati stranu moje mame. Seceras je, neovisan o inzulinu, pije 3vrste nekakvih tableta. Medjutim prica je krenula prije dvije godine u proljece kad je rekla da joj nekako nije dobro i da joj se magli vid. U tom smo ju vozili na hitnu i tamo su joj rekli: pa gospodjo pogledajte kakvo je vrijeme vani (bila je magla) i poslali kuci. I tako su prolazili dani njoj se maglilo i maglilo, opet na hitnoj zavrsila kad oni slucajno izmjerit secer on je tada bio 24, tlak 220/140 i tada je pocela strka. Secer joj udario na vid, na desno oko vidi samo 20%, bila je na 7operacija laserom i primila 3inekcije u oci medjutim oporavka nema. Za rane i tp da ne pricam, poreze se pa joj pola godine treba da rana zacijeli. 
    Moj savjet ti je da ides hitno makar i privatnicima ali da ti vid spase jer ovi sto se desilo mojoj mami zbog nemarnosti doktora je prava sramota a zena je izgubila vid. Dobila tockasto krvarenje u ocima i svasta nesto! 
    Ne zelim te strasiti, ali samo hocu da znas ako se na vrijeme reagira to se donekle moze zaustaviti! Mjeri si secer sama, pazi da ti ne skace gore dolje jer i to dosta utjece na stanje u ocima!  Sretno!! 

Ivcy1306
    10. Travanj 2016. 16:06

Heh da Majicka ja sam trudna 10tjedana al nisam vjerovala dok nisam dobila slicicu i dok nisu pocele mucnine i povracanje i sl.sad itekako vjerujem jer ne prodje dan da ne povracem ujutro i navecer..
    Sve je tako lijepo al i dalje ne kuzim kako ovo mogu biti cari trudnoce hehe

Mallla
    10. Travanj 2016. 16:57

Hvala vam svima na lipim zeljam. Sutra cu sa sigurnoscu znat na cemu sam i naravno vas obavijestiti!
    Ne odustajte cure od sebe sve dok M ne dođe....jer ne znaci da je implatacija bila onda kad mislite da je...tek nakon implatacije se pocme proizvodit hcg. Drzim fige da nas bude sto vise!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 20:19

Majo..Jel ces kod doktora da provjeris?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 20:31

E da a ovak... znaci radila sam test al sam citala na njemu pise da je kao siguran tek po izostanku menstruacije.. znaci cekam jos 3 dana..mooozda se nesto promjeni... jer znaci..jos mi je cudno inace me grudi bole tjedan dana prije M na dodir za poludit..a sad apsolutno nista...

14.06.2015. M

SuncevTracak
    10. Travanj 2016. 22:39

Drage moje,
    da li ste imale problema s gljivicama u periodu kad ste pokušavale ostati trudne?
    Prošli mjesec sam bila na antibioticima i naravno rezultat toga je poznat, nema da me zaobiđu.
    U ljekarni sam kupila Acidosalus vaginalete i koristila sam ih u periodu dok su bili plodni dani i dok smo radili na bebi. Al nažalost nije mi pomoglo.
    Razmišljam otići po Canesten al svašta sam čitala pa nisam pametna.
    Možda da pričekam dok ne vidim jel ovaj mjesec uspjelo ili ne?

malo-sunce
    11. Travanj 2016. 09:20

Moja M je meni stigla jutros. Preko vikenda je pomalo curilo uz jake bolove. Malo sam ljuta na sebe što mi je to pokvarilo vikend koji sam provela na kauču u suzama :(( Ulazim u 6. ciklus, ako ovaj put ne upali, slijedi nam ginekolog i detaljni pregledi. 
    MajaSocka ja ću ti isto čestitati! Jako sam sretna zbog tebe, jer se već dugo trudite i vrijeme je bilo da bude plusić  želim ti urednu školsku trudnoću 
    Wannababy mislim da si malo uranila s testovima, pričekaj dan kad treba doći M pa onda uradi ako ne dođe. Nadam se da ti neće doći :))) držim fige za plus :))
    Zabica29  ja sam isto mislila da je ta krv iz nosa simptom T ali ništa od toga. Možda je razlog bila ova nagla promjena vremena :((
    Luki5 baš mi je žao što te pored svega još i taj šećer počeo na veliko zezati. Nadam se da ćeš naći dobrog doktora da to dovedeš u red, šaljem ti  a slatkiš sa profilne je baš meden 

OhSoBoho
    11. Travanj 2016. 10:16

jutro cure!

vidim ima puno potencijala za plusiće ovih dana!
    MajaSocka, držim palčeve! stvarno se nadam da ćeš nas razveseliti s lijepim vijestima danas 

malo-sunce, žao mi je zbog M. neka si isplakala, dobro je povremeno ispuhati se nekako! Mene ponekad isto tako ulovi i onda se baš dobro isplačem, poslije sam ko nova  Ako smijem pitati, koliko godina imaš? pitam jer kažeš da ulaziš u 6. ciklus i da bi krenula s pretragama 

nama je pik bio za vikend, bolovi u jajnicima popraćeni pozitivnim lh trakicama...sve smo pokrili iako znam da se uopće ne bi smjela nadati jer MM je tek cca 3 tjedna na terapiji zbog slabe pokretljivosti spermija...ali eto, uvijek se potajno nadam 

SuncevTracak, pij puno probiotika kad uzimaš antibiotike da izbjegneš gljivice :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.