Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    09. Travanj 2016. 23:42

Ja sad racunam kad bi ovaj mj bio uspjesan taman tateku bi bebac oko rođendana dosao.. a cuj..znas kako se kaze nikad neide po planu pa se mozda i ti pozuris ;)) sretno i tebi i hvala na toj pozitivi ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Marija0801
    10. Travanj 2016. 02:11

Malo sam dosadna sa svojim grafom, ali stos kad nista ne razumijem:) danas sam dobila mengu, a na grafu mi pise da je tek 9 dpo, pa me zanima jeli moguce da je ovul bila ranije, a temperatura skoci kasnije? 
    Hvala i sretno svima :)

http://www.fertilityfriend.com/home/63f55e

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 09:03

Eto od mene nikaj ovaj mj...testic pokazuje VELIKU sigurnu jednu crticu... al nema veze ja se jos veselim da ce MajaSocka sutra javit veselu vijest... i ko je jos pisao neznam.. da nam je puno plusica u ovom mj..al dosta vas i je uspjesno ovaj mj pa sam vesela :))) 😍😍😍

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    10. Travanj 2016. 09:43

Wannababy nisam ti ja imala spontani Hvala Bogu! Al trudimo se ovo je sad 10 ciklus, znaci od 6mj prošle godine. I ovulacija mi je bila 27og tocno na Uskrs, a tad smo imali i akciju, s tim da se dva dana prije nismo niti pogledali mozda je to razlog da je upalilo.
    Lutealna faza je od ovulacije do nove M. Meni vecinom traje 13-14 dana. Ako bi sve bilo u redu za Božić bi imali mali poklonćić od max 10 dana :)

Marija jesu li tebi ciklusi inace 26 dana? Ako jesu onda je vjerovatnije da ti je ovulacija od 10og do 14 dana nego od 14 do 17og. Čime pratiš ovulaciju?
    Lh trakice dosta pomognu!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 10:10

Haha tak i moj dragi i ja zna bit da se po par dana ono...pauzira.. i onda par dana akcija a ne sjecam se mislim da na Uskrs nije bilo akcije jer sam radila do ponoci i onda odma ujutro isla raditi.. al 28 je bilo.. evo sad se trudim ne bit jako razocarana al ok.. sad cu par mj zapet za posao i zaraditi za ljeto... :)) pa na ljeto akcija svaki dan par puta hahah :))))))) aaa Majo bas sam sretna za tebe.. ja tek nekih 5 mj bas sve vise pocinjem pratiti O i pl dane... odnosno 3 mj bas apsolutno sve ... neka sada je bitno da se ne nerviram...

14.06.2015. M

LuKi5
    10. Travanj 2016. 12:45

darliv, nedostatak simptoma jenekad isto simptom T :)) Ja se iskreno nadam da ces nam se I ti javiti s plusicem...Hvala ti draga, od mene I od zvrka

wannababy, nista nije gotovo dok gospoda crvena M ne dode. Mozda za par dana ta jedna crta 
    se nadopuni I drugom

Majo, ja cu ti cestitati I prije ponedjeljka jer su meni te lh trakice I druga crta dovoljan razlog da vjerujem da je to to!
    Kad nam sutra potvrdis taj plus, odna ces dobitu roman cestitku, onako pravu. 

Marija, slazem se s Majom, kod tako kracih ciklusa vjerojatnost je veca da je O ranije, normalna lutealna faza bi trebala trajati 14-15 dana. Te aplikacije cesto stavljaju O po sredini ciklusa vodeci se onim idealnim ciklusom, taki da I nisu bas najpouzdanije, lh trakice su puno sigurnija metoda pracenja ciklusa I detektiranja ovulacije.

Ja sam vam cure drage pocela coraviti, sve vise I vise, rekla mi je gin. da mi je to vjerojatno zbog ovog secera nekontroliranog, ovo sam napisala navrat nanos, pa ako je 
    krcato gresaka ja se ispricavam. Pokusavam naci ako u ZD-u ima kakav privatni dijabetolog jer su me tek narucili na internoj 16.5. za pregled, a mene taj secer sve cesce zeza, kad me vidila ginekologinja ostala je u cudu koliko sam se istopila od 2. mjeseca kad sam bila kod nje, rekla mi je da ne cekan tako dugo na pregled jer mi se moze dogoditi da se samo onesvjestim odjednom, izgleda da je to tip 1 dijabetesa, luda sam vec. Gubm vid sve vise I vise, nakon svakog tog magljenja, znojenja I tresavice od hipoglikemije sve slabije vidim. pa hebem im sve kad moram istrest lovu u vjetar da bi mi se kontrolirao taj secer, a imam dijagnozu...

Pusa cure, proljece nam je lijepo pocelo, s Majinom Uskrs mrvicom 

14.06.2014. L ♥

Mallla
    10. Travanj 2016. 13:31

Wannababy i ja kazem da nista nije gotovo...al radi tako kako si rekla uhvati se posla a ovo drugo ce uletit neplanski :) Tesko je vidit minus stvarno je...al gledaj na to da si korak blize plusu! Mozda zvucim nelogicno ali ti zelim da te ne pogađa previse!

Luki hvala na cestitki...al nadam se da od sutra primam zaprave sve cestitke heheh :) Da je to u pitanju moje Uskrsno cudo...novi zivot :)
    I sama znas da ti se nije zafrkavat sa tim stanjem jos ako tako intenzivno utjece na vid...nema druge nego cim prije uspijes na pregled da se ro dovede u normalu!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 13:44

Hvala vam..pa netko je bio pisao da je neka cura radila test 13dpo i nista a 15dpo vec + imala..mislim rekla san da se necu nadati.. iako se trudim ne bit tuzna malko me srce boli al borbi nije kraj... 
    Maja  ja se vec jako veselim zbog tvog Uskrsnog zeke hihi nakon 10 mj pokusaja to je..pa cak i relativno brzo.. nekima bas dugo treba..al eto drago mi je za tebeee ❤❤❤
    Luki a joj to je bas komapa jel se to da izlijeciti..mislim nisam upoznata s secernim tim problemima.. nadam se da ce ti biti bolje.. 😚😚😍😍

14.06.2015. M

darliv
    10. Travanj 2016. 14:44

Wannababy hvala ti :-) evo jos nije dosla, no osjetim lagani pritisak kao da bi mogla sutra.. 
    Luki ja ti se divim kako ti guras kroz sve to, stvarno mi je zao da te zivot ne mazi i da se osjecas svako malo tako lose..ali imas svoje zlato, uz njega je lakse prebroditi sve teskoce.. 
    MajaSocka drzim fige da je doslo i tvoje vrijeme 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 14:48

Pisu cure da je njima to bio i jedan od znakova T pa se nadajmo da je tako :))

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.