Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    29. Ožujak 2016. 12:48

Luki je nasa dr.med.  💪💪💪

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    29. Ožujak 2016. 12:48

Luki je nasa dr.med.  💪💪💪

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    29. Ožujak 2016. 13:09

Slonchice slazem se s Luki nema nikakvog razloga pauzirat s odnosima. A sto se tice pauze od vrkute kazu da je pauza obavezna, al to ti ne bi trebalo poremetit cikluse!
    Malo sunce zivilo neznanje :) kad neznas nista i neocekujes obicno se tada prave stvari dogode!

url=https://lilypie.com]

Selmica24
    29. Ožujak 2016. 18:36

Cao drage moje evo mene opet....nadam se da ste mi dobro I da vas je ovo sunce koliko toliko dovelo do raspolozena...... znaci ja Sam u srijedu Dosla kuci iz bolnice i danas se javim svom ginekologu et onako radi reda i mislila ici u cetvrtak radit medjutim on mi kaze da odmah dodjem na pregled....ja se spremim i Odem...... Sve super napreduje hvala Bogu al jos srce nekuca jer jos nisam Dosla u 6 nedjelju tek za 2 dana i ponovo idem u srijedu na kontrolu dobila opet bolovanje do 12.4 i dobila Sam odmah potvrdu da Sam trudna koju moram dati u Firmu i predala Sam vec tako da sam zakonski zasticena.....I najvjerovatnije tako mi je doktor reko da cu ici vec na teudnicko jer je risik moj poso i moja trudnoca koja je kako on kaze Dosla poslije friske operacije tako da et uzivam odmaram kod kuce cuvaj te se i budite dobro 

LuKi5
    29. Ožujak 2016. 20:53

slonchica, wannababysomuch, cure bas ste me nasmijale  

Rozica, bila sam sad od malo u privatnoj poliklinici kod internistice, prvo se nije mogla nacuditi s obzirom na godine koliki mi je bio tlak I koliko tableta pijem, I onda mi je spomenula ako ikada u buduce budem htjela imati dijete da bi trebala kompletnu obradu napraviti pa da vide sto I kako (nije znala da vec imam dijete), pa sam joj rekla da vec imam sina I zena je ostala paf, ona I sestra su se samo pogledale. Rekla mi je ako ikada budem trebala ista da se ne moram narucivati nego da samo dodem kod nje, napravila mi je color doppler stitnjace po cijeni obicnog UZV-a I stoput mi se ispricala sto sam morala toliko cekat za pregled, bila im je bas guzva. Nema druge nego tako, napraviti kompletnu obradu I pokusat dovest sve u red, doktorica opce prakse mi je jogu preporucila, moj najbolji ispusni ventil je jiu jitsu, dok sam ga trenirala bila sam pua elana, bas bi ispucala svu nakupljenu negativnu energiju na treningu :)) Fali mi trening, doma sam bila sama sebe tjerala vjezbati, nemam vremena za ici negdje jer sam stalno s malim, ali je to sve stalo kako su poceli problemi sa srcem I tlakom, nisam mogla napraviti 50 metara da se ne uspusem I onda bi krenula bol grozna...Pijem te dvije vrste tableta za smirenje, ali mi one uopce ne djeluju, kao da gutam zrak...Jedan veliki kamen je pao sa srca s tim poslom, samo da prode sve u redu, nekako jos ne mogu vjerovati, cini mi se kao bajka. 

Selmice, neka si doma I mirujes,sad je najvaznije da ti I bebica budete dobro. Sretno I nek vas doceka na pregledu srce kako snazno kuca 

14.06.2014. L ♥

Mallla
    29. Ožujak 2016. 21:28

Selmice drago mi je da je sve u redu, da je sve rjeseno i po zakonskom smislu. Bas mi je drago :)

Mallla
    30. Ožujak 2016. 09:52

Suncev tracak, ako ste tek poceli samo polako, nemoras nista pratit nego tako kako si rekla svako 2 dan i bit ce dobro. Uz ciklus od 28 dana uskoro ces ti nama javit plusic :)

• Marija0801
    30. Ožujak 2016. 11:23

Hej curke 
    Imali tko iskustva s mjerenjem bazalne temperature.
    Ciklusi su mi 26-29 dana.
    Temperatura mi je od 10dc do 16 dc 36.5.
    Mozda ovaj mjesec nema ovulacije ili je nesto drugo.
    Jedino se 6dc spustila za 0,2 stupnja i podigla za 0,3 ali to mi je rano za ovulaciju.
    Ima li tko kakvih iskustava
    Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.