Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Ožujak 2016. 14:16

Slonchice, onda uzivaj punim plucima, a kad M prođe akcija :)
    Sinoc smo khm khm i jutros nakon velike nuzde kad sam se brisala tak iscjedak...i onda nista...i maloprije nakon khm khm opet velika nuzda i opet pri brisanju smeđe...a nista me ne boli. Moguce da je uranila O

url=https://lilypie.com]

slonchica
    23. Ožujak 2016. 15:05

Meow, držim fige da je T!

hahaha...dobro to što se ja trudim pazit što ja jedem ali sam iskomentirala mužu kak mora paziti i on zbog kvalitete sperme, a on mi rekao da sam ga natjerala da se osjeća kao banka sperme 

wannababysomuch
    23. Ožujak 2016. 15:10

Uspjela sam se prijaviti..jeej..kak ste mi,drage moje? Vidim one kojima je  teta O su u akciji(tak treba ;) ) a vi kojima je vjestica M se odmarate i spremate za akciju..  me i je M prosla 18og pa sad ono.. cekam O.. eh sad koliko je za vjerovati aplikaciji na mobitelu Moj kalendar??  Sad cu si i ja naruciti Lh trakice.. pa cemo vidjeti. 
    Majo i Meow drzim fige da je T u pitanju. :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    23. Ožujak 2016. 16:08

Ja bez trakica neznam nista...nekad sluzi bude nekad ne pa po tome ne mogu znat....temperatura je isto ludilo...nekako me vuce da mislim da je jucer il danas bila a opet pojma nemam. Al evo ovak iscjedak me buni, pa pojma nemam. Vidit cemo za 2 tjedna jel sta upalilo!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.