Cao drage moje evo da vam se kratko javim....inace ja Sam u bolnici jer Sam juce poslije posla imala Jake bolove a moj Dr nije Radio i onda su me ovdje ostavili s Tim sto vide da je trudnoca po testu i hcg mi je juce navece bio oko 1000 Ali juce mi nisu nista mogli vidjeti u maternici navodno sumnjaju na vanmaternicnu trudnocu Ali Sve u tome je pozitivno sto nemam krvarenje nikako tako da su Mi I jutros uzeli krv i jos cekam na rezultate i na ponovni pregled nadam se da Ce Sve biti uredu mene Samo Brines jer nemogu nista da vide a sami kazu da po proracunu koliko mi je trudnoca trebalo bi se vidjet mene Samo to Brine sto nevide nista et nadam se da Ce Sve biti uredu
Ma slonchice mi cemo na ljeto ko ekskurzija, pun bus trudnica heheh!
Meni su ciklusi vecinom 33dana....drago mi je da si zadovoljna gospođom T, a iduci mj bi onda mogao i +!
Eto onda smo sad ustanovili i nuspojave vrkute i konopljike u kombinaciji...do duse ja se ne bunim bar sam 2tj u misecu obdarena hahah!
Selmice nadam se sa ipak nije rijec o vanmatericnoj i da ce se beta nastavit duplat. Mozda je samo ovulacija bila kasnije. Drzim najvece fige da je tako :*
url=https://lilypie.com]
Ostavili su me jos jer Ce sutra ujutro radit betu da vide Jel se dupla bila Sam na pregledu nema jos nista al ona je rekla posto je jos beta ispod 1000 jer nije tacno 1000 da se nemoze vidjet sto znaci ako se sutra podupla kako treba da je Sve uredu i da Ce se vidjet kroz dva dana....I ja mislim da je onda kasnije doslo do zaceca vidjet cemo ako Bog da bit Ce Sve uredu mene Samo drzi jer nemam krvarenje pa vidjet cemo sta Ce kako Ce biti javim se cim budem imala informacije cjeli dan Sam haman prespavala toliko Sam umorna....pokusavam da nerazmisljam kako God da Bude ako je sudjeno zivot ide dalje nada se nesmje gubiti u dobrim Sam rukama pa vidjet cemo sta i kako ljubim vas...
Moew test ti pokaze pozitivno i ako je vanmaternicna men je bio nama pozitivan i jucer kad su oni isto radili nemoj da lose mislis mozda je kasnije se ovulacija desila a ako nista idi kod dr svog na pregled ili u bolnicu neznam kako je kod vas..... al nemoj da cekas idi Dr da budes sa sobom sigurna
Selmice sutra ce se pokazat da beta raste i sve ce bit ok :* Mislim na tebe i tvoju mrvicu.
Meow ovisi gdje zivis...imas privatne laboratorije, a imas u domu zdravlja tamo di se daje krv i urin, tu ti izvade krv iz krvi vide betu!
url=https://lilypie.com]
Pozz cure,
Danas mi dosao nalaz mikrobioloske pretrage i pise ovako:
HBs antigen (index) negativan
Anti HBs (mIU/ml) pozitivan
Anti HBc ukupno (index) negativan
Dali je samnom sve ok, ne razumijem se u ovo nimalo!? A kad sam vidila ovo pozitivan sam se sokirala i cijelo vrijeme mislim da nesto nije ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji