Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    slonchica
    21. Ožujak 2016. 16:01

MajaSocka, pa ti kao da opisuješ ono što se događa meni!! Ista stvar, sise bujaju, a M tjednima daleko! I također pijem kombinaciju vrkute i konopljike! Znači, ako sam dobro shvatila, sise te počinju boljeti kad kreće plodno razdoblje?

Mallla
    21. Ožujak 2016. 16:29

Pa kad mi krecu plodni dani sise nabujaju, a nakon ovulacije pocmu bolit, s tim da me 1 mj nisu uopce bolile a 1 mj me bolilo kao da sam dizala utege ili nesto...sa svih strana su bolile. Znaci moze ti to bit od tih cajeva, ali ja cu navijat da kod tebe bude rijec o trudnoci.
    Mene koliko je to bujanje bilo izbezumilo ja sam ti njih i mjerila, znaci inace mi je obujam 93 do 94 cm...a dolazio je do 105 cm....hahaha koma!

url=https://lilypie.com]

fiona12
    21. Ožujak 2016. 17:16

Majo hvala na optimizmu, i ja želim sto prije postati trudnica :) 

Bilo mi je teško kad mi je doktor rekao to za hormone i kako oni djeluju, ni na kraj pameti mi nije bilo da bih s tim mogla imati problema. Ali opet i kako je Luki rekla, razina hormona se mijenja iz ciklusa u ciklus pa se uz ovu terapiju progesteronom nadam skorom + :)

• Bingo.
    21. Ožujak 2016. 23:18

Drage moje kakva su vaša iskustva s femisan a kapima i da li idu na recept? 

sarajka
    22. Ožujak 2016. 11:01

Bingo.

Drage moje kakva su vaša iskustva s femisan a kapima i da li idu na recept? 

Ja sam ih koristila neka dva mjeseca i ne znam sta bih ti rekla...Ciklus mi je bio redovan, kao i inace, pms je i dalje bio prisutan kao i bolna mjesecnica. Ali za razliku od Vrkute i Marulje, nista mi nisu poremetile. Imam ih i sad kod sebe i ponekad popijem...
    Preporucila mi ih je kuma cija je prijateljica imala problem sa zatrudnjivanjem i koja je nakon jedne ispijene bocice zatrudnila.  Mozda je samo koincidencija, a mozda i nije...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Mallla
    22. Ožujak 2016. 08:04

Femisan ti se kupuje, dodje nekih 80Ak kn. Ja ih osobno nisam koristila!,

Hoce fiona otputovat cemo mi do ljeta u trudnice :)

slonchica
    22. Ožujak 2016. 08:20

MajaSocka, jučer došla ja kući s posla, obavila preduskršnje čišćenje po stanu, otuširala se i dobila M  ipak vrkuta+konopljika djeluje na mene slično kao i na tebe. Ali jako sam zadovoljna, ciklus mi je trajao 33 dana- ne sjećam se da je ikad bio toliko blizu "normali". Eto, sad par dana mirovanja pa se bacamo na rundu 2! I ja bi do ljeta otputovala...ihihi

Selmica24
    22. Ožujak 2016. 12:18

Cao drage moje evo da vam se kratko javim....inace ja Sam u bolnici jer Sam juce poslije posla imala Jake bolove a moj Dr nije Radio i onda su me ovdje ostavili s Tim sto vide da je trudnoca po testu i hcg mi je juce navece bio oko 1000 Ali juce mi nisu nista mogli vidjeti u maternici navodno sumnjaju na vanmaternicnu trudnocu Ali Sve u tome je pozitivno sto nemam krvarenje nikako tako da su Mi I jutros uzeli krv i jos cekam na rezultate i na ponovni pregled nadam se da Ce Sve biti uredu mene Samo Brines jer nemogu nista da vide a sami kazu da po proracunu koliko mi je trudnoca trebalo bi se vidjet mene Samo to Brine sto nevide nista et nadam se da Ce Sve biti uredu 

Meow
    22. Ožujak 2016. 13:16

Selmica24

Cao drage moje evo da vam se kratko javim….inace ja Sam u bolnici jer Sam juce poslije posla imala Jake bolove a moj Dr nije Radio i onda su me ovdje ostavili s Tim sto vide da je trudnoca po testu i hcg mi je juce navece bio oko 1000 Ali juce mi nisu nista mogli vidjeti u maternici navodno sumnjaju na vanmaternicnu trudnocu Ali Sve u tome je pozitivno sto nemam krvarenje nikako tako da su Mi I jutros uzeli krv i jos cekam na rezultate i na ponovni pregled nadam se da Ce Sve biti uredu mene Samo Brines jer nemogu nista da vide a sami kazu da po proracunu koliko mi je trudnoca trebalo bi se vidjet mene Samo to Brine sto nevide nista et nadam se da Ce Sve biti uredu 

Ajme nadam se da će sve biti u redu. Mene je isto strah sad jer mi kasni već dugo menstruacija a testovi su negativni. Bojim se da nije vanmaternična il nešto...Ginekologinja mi je rekla da idem izvaditi betu.

Gdje to mogu napraviti?

Mallla
    22. Ožujak 2016. 12:42

Ma slonchice mi cemo na ljeto ko ekskurzija, pun bus trudnica heheh!
    Meni su ciklusi vecinom 33dana....drago mi je da si zadovoljna gospođom T, a iduci mj bi onda mogao i +!
    Eto onda smo sad ustanovili i nuspojave vrkute i konopljike u kombinaciji...do duse ja se ne bunim bar sam 2tj u misecu obdarena hahah!

Selmice nadam se sa ipak nije rijec o vanmatericnoj i da ce se beta nastavit duplat. Mozda je samo ovulacija bila kasnije. Drzim najvece fige da je tako :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI