Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmica24
    23. Ožujak 2016. 18:49

Cao curke moje evo mene napokon opet medju vama....danas Sam Dosla kuci iz bolnice i dobila Prvu sliku  Nase male bebe....uglavnom Sve je dobro proslo beta mi je bila u ponedjeljak 665 i juce bila na pregledu nista nije bilo i onda smo dana opet uradili betu i bila 1300 tako da se vec vidi u maternici men je to najvaznije.....I imam bolovanje do kraja mjeseca toliko mi je bolnica dala i da se pazim i cuvam i onda 4.4 idem kod svog Dr imala Sam stresno ova dva dana al se isplatilo i Sve je super ispalo i nisu me htjeli pustit dok nisu vidjeli trudnocu ..... nadam se da Ce i kod vas sviju pasati i biti Sve uredu ako Bog da......I isto sto me zacudilo kod nas npr kad se odjavljujes i ides kuci iz bolnice dobijes racun da platis boravak u bolnici.....I ona meni dade Samo otpusnicu reko a gdje je racun kaze ona Sve sto je vezano za trudnocu i trudnice nista se neplaca ja ostala zaprepastena pozitivno haha reko hvala nisam znala haj bar nesto pozitivno od njih al i bili su ljubazni...a svi me prepoznali jer Sam tu prije 5 mjeseci bila operisana.....et drage moje netreba nikad gubiti nadu meni jes bilo tesko i ponedjeljak Sam plakala al vise ne jer Sam Samo svoj osjecaj slusala tako i vi......zelim da sto vise Bude trudnica u mom mjesecu 

Mallla
    23. Ožujak 2016. 23:15

Ajoj selmice bas mi je jako drago da je sve u redu. Ma znala sam da je sve u redu samo sam cekala da i oni to potvrde. Hihihi super! Nego ajde ti meni objasni 1. Kako si znala da je mart tvoj? Jesi ti bubnila ili? I kako si tako uvjerena da su duplići? Jel ti neko gato ili nesto takvo? Hihi sorry na pitanjima al bas me zanima!

url=https://lilypie.com]

• Meow
    24. Ožujak 2016. 08:06

Ajme dvojke! To bi bilo prekrasno:))

Čestitam ti i drago mi je da je sve u redu:)

Želim da ti tako bude i do kraja:)

Jooooj ja čekam nalaze. Ako nisam T, onda će beta biti 0??

malo-sunce
    24. Ožujak 2016. 08:34

Bravo Selmice hehe, neka je sve u redu! 
    Navijamo za dupliće  

• Meow
    24. Ožujak 2016. 08:53

Evo meni piše beta manje od 0,100 što pretpostavljam je negativno.

Nema veze, čekam sad M. da dođe da možemo u akciju:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.