Cao curke moje evo mene napokon opet medju vama....danas Sam Dosla kuci iz bolnice i dobila Prvu sliku Nase male bebe....uglavnom Sve je dobro proslo beta mi je bila u ponedjeljak 665 i juce bila na pregledu nista nije bilo i onda smo dana opet uradili betu i bila 1300 tako da se vec vidi u maternici men je to najvaznije.....I imam bolovanje do kraja mjeseca toliko mi je bolnica dala i da se pazim i cuvam i onda 4.4 idem kod svog Dr imala Sam stresno ova dva dana al se isplatilo i Sve je super ispalo i nisu me htjeli pustit dok nisu vidjeli trudnocu ..... nadam se da Ce i kod vas sviju pasati i biti Sve uredu ako Bog da......I isto sto me zacudilo kod nas npr kad se odjavljujes i ides kuci iz bolnice dobijes racun da platis boravak u bolnici.....I ona meni dade Samo otpusnicu reko a gdje je racun kaze ona Sve sto je vezano za trudnocu i trudnice nista se neplaca ja ostala zaprepastena pozitivno haha reko hvala nisam znala haj bar nesto pozitivno od njih al i bili su ljubazni...a svi me prepoznali jer Sam tu prije 5 mjeseci bila operisana.....et drage moje netreba nikad gubiti nadu meni jes bilo tesko i ponedjeljak Sam plakala al vise ne jer Sam Samo svoj osjecaj slusala tako i vi......zelim da sto vise Bude trudnica u mom mjesecu
Ajoj selmice bas mi je jako drago da je sve u redu. Ma znala sam da je sve u redu samo sam cekala da i oni to potvrde. Hihihi super! Nego ajde ti meni objasni 1. Kako si znala da je mart tvoj? Jesi ti bubnila ili? I kako si tako uvjerena da su duplići? Jel ti neko gato ili nesto takvo? Hihi sorry na pitanjima al bas me zanima!
url=https://lilypie.com]
Ajme dvojke! To bi bilo prekrasno:))
Čestitam ti i drago mi je da je sve u redu:)
Želim da ti tako bude i do kraja:)
Jooooj ja čekam nalaze. Ako nisam T, onda će beta biti 0??
Evo meni piše beta manje od 0,100 što pretpostavljam je negativno.
Nema veze, čekam sad M. da dođe da možemo u akciju:)
Sortiraj odgovore
Najstariji