Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dr.dentistL
    21. Ožujak 2016. 14:47

Hvala luki na podrsci, isto je rekao i ginekolog da psiha moze da napravi blokadu... ali opustena sam ja samo to jako zelim, ali definitivno ne mogu M dolaziti vjecno :))) 
    MM jos uvijek pije terapiju pa se nadam boljem nalazu spermiograma u iduca dva mjeseca, a ja cu isto da uradim hormone spolne i tiroidee sljedeci ciklus ;) 
    Majo do ljeta sigurno idemo u trudnice ja sam 1oo posto sigurna :)))) 
    Pusa svima

slonchica
    21. Ožujak 2016. 14:52

Moje savjet je uvijek potražiti drugo mišljenje! Promijenila sam do sad jedno 5-6 ginekologa..svako vrti svoju ploču. U jednom periodu života imala sam gljivice kojih se nikako nisam mogla riješiti. Tada sam redovito godinama išla kod jedne poznate (i naravno skupe) zagrebačke ginekologinje, koja me tri puta slala na iste briseve, koje sam, po njenoj preporuci drugi i treći put radila privatno jer nakon što su iz javnog laboratorija došli sterilni ona je tvrdila da je javno zdravstvo dosta nepouzdano. Da skratim...nakon trećih testova izjavila je kako ja sigurno nešto imam, ali da mi "to" ne uspijevamo uhvatiti i da je imala jednu pacijenticu koju je slala 11 puta na briseve i 11. put joj je izolirana klamidija. Tada sam shvatila da je vrijeme da krenem dalje. Kod drugog doktora dobila sam odgovarajuću terapiju, stres u životu se malo smirio i eto...od tad nemam problema. Iako po onoj prvoj, moja "klamidija se još uvijek skriva".

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.