Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Ožujak 2016. 12:07

Selmice e pa drago mi je da ti je intuicija tako jasna i glasna :) Ja rekoh vidi nje sto sve zna :p
    Jedva cekam da ti cestitamo na duplicima :) Ma ja sam bas happy sto ti je ispalo sve u redu.

Luki, mislis da je to ovulacijski kod mene ili kao posljedica keksa!?
    Tebi i tvom malcu 

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    24. Ožujak 2016. 12:07

Rozice, stvarno te dugo nije bilo...Kako si ti? Sto ima s curama na fejsu, nemam fejs pa nist ne znam? Kako je tvoja stitnjaca, jesi jos na terapiji ili? 
    Koliko pitanja :P 

Rozica2810
    24. Ožujak 2016. 12:16

LuKi5

Rozice, stvarno te dugo nije bilo…Kako si ti? Sto ima s curama na fejsu, nemam fejs pa nist ne znam? Kako je tvoja stitnjaca, jesi jos na terapiji ili? 
    Koliko pitanja :P 

Jooj pomalo se i sramim hhh ma samo ti pitaaj hh .. ja sam ti super, bila me uhvatila neka groozna prehlada i streptokok, pocela sam s antibiotikom onda dobila nuspojave (neki zamjenski posto sam alergicna na penicilin), pa sam dobila neki treci i danas mi je zadnja tbl.,da, da jos sam na terapiji, u meduvremenu sam dobila napade panike, pa  sam ponovno na jednoj tbl. za stitnjacu, sada mi je brzo pregled, pa cemo vidjet  Znas sto, lakse se snaci na fejsu .. mozes staviti slikice i komentirati lakse .. pridruzi nam se i tiii 
    Negooo, kako si ti ??
    Kako je mali princ ??
    Jeli sto islo na bolje sa tvojim stanjem ?? (nisam citala postove unatrag, zato pitam)

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    24. Ožujak 2016. 12:11

Majo, ta spotting krvarenja se najcesce javljaju oko ovulacije, a keks ih moze pogurati da se jave :)) Pusa draga

14.06.2014. L ♥

Mallla
    24. Ožujak 2016. 12:55

Hvala Luki na pojasnjenju...ma mene cudi sto je ovulacija uranila i ako je to bila ona onda smo sasvim slucajno pogodili ito u razmaku od 12h. Danas su mi stigle trakice pa me bas zanima sta one kazu!

Mallla
    24. Ožujak 2016. 20:05

Hej sarajka zao mi je za M...al iduci mjesec ce mozda bit sretniji!
    Jojjj to za kolegicu, zamisli ocekujes 5 a ono jos plus 2 :) hihihi bas dobro!
    Ja pijem prenatale, evo vec drugi mjesec...mislim da mi ne mogu naskodit a jos je i proljece pa njima drzim i zeljezo na razini :) Uglavnom ne mislim da sad ucine neko cudo i odmah ostanes trudna ali mislim da su korisne za organizam opcenito!

Zabica29
    24. Ožujak 2016. 21:16

Hej Majo, jučer (23.3.) je bio pun mjesec (i pomrčina mjeseca), nekad kad sam bila mlađa mi se znalo dogodit krvarenje usred ciklusa zbog toga (tj. ne baš da je to uzrok već neka čudna koincidencija) .
    Sjetila sam se tog jer sam jučer imala jako naporan dan na poslu, mini slom živaca sa plakanjem, a ujutro sam baš uočila sluzavo stanje, pa sam na kraju popodne rekla mužu: ajmo napravit bebu, pa ću poslije malo plakati, ali nemoj to shvatiti osobno...
    Inače sam se odlučila na vrkutu+stolisnik, jedna velika šalica ujutro jedna navečer. Zaključila sam da je sređivanje ciklusa, pročišćavanje i jačanje maternice baš ono što mi treba... Nikako se ne mogu natjerati da redovno pijem folnu i pazim što jedem... Nadam se da ću biti više disciplinirana kad konačno jednog dana vidim +. Uh...za 2 tjedna se čujemo u zajedničkom iščekivanju / ne-dočekivanju...

[/url

sarajka
    24. Ožujak 2016. 21:22

MajaSocka

Hej sarajka zao mi je za M…al iduci mjesec ce mozda bit sretniji!
    Jojjj to za kolegicu, zamisli ocekujes 5 a ono jos plus 2 :) hihihi bas dobro!
    Ja pijem prenatale, evo vec drugi mjesec…mislim da mi ne mogu naskodit a jos je i proljece pa njima drzim i zeljezo na razini :) Uglavnom ne mislim da sad ucine neko cudo i odmah ostanes trudna ali mislim da su korisne za organizam opcenito!

Ja sam prije bila jako skepticna po pitanju vitamina ali istrazujuci u zadnje vrijeme sam shvatila da ipak oni mogu igrati veliku ulogu u zacecu...Pogotovo vitamin D3! Ja razmisljam da narucim Fertil up jer sadrzi i vitamine, i biljke koje uticu na regulaciju hormona...
    Valjda ce nesto da urodi plodom... Mozda ce za tebe ovaj mjesec biti dobitni!   Drzim fige da bude tako... Ja sam nekad jako optimisticna, a nekad pomislim da je ovo za mene nemoguca misija... Pogotovo kad dobijem i jos me stomak iscrpi...Probala sam danas sa rakijom ali na kraju sam ipak stavila cepic, i zaspala.  Ne mogu nikako da izbjegnem tablete, a trudim se....Jos mi nije krenulo kako treba, nego je nekako tamno i odmah stotine misli kroz glavu! Znas sta je interesantno, kad nismo radili na trudnoci sve je bilo uredno, islo normalnim tokom a otkad smo se odlucili stalno neka cudna desavanja. Da li to psiha radi ili nesto drugo...?

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI