Hvala luki na podrsci, isto je rekao i ginekolog da psiha moze da napravi blokadu... ali opustena sam ja samo to jako zelim, ali definitivno ne mogu M dolaziti vjecno :)))
MM jos uvijek pije terapiju pa se nadam boljem nalazu spermiograma u iduca dva mjeseca, a ja cu isto da uradim hormone spolne i tiroidee sljedeci ciklus ;)
Majo do ljeta sigurno idemo u trudnice ja sam 1oo posto sigurna :))))
Pusa svima
Moje savjet je uvijek potražiti drugo mišljenje! Promijenila sam do sad jedno 5-6 ginekologa..svako vrti svoju ploču. U jednom periodu života imala sam gljivice kojih se nikako nisam mogla riješiti. Tada sam redovito godinama išla kod jedne poznate (i naravno skupe) zagrebačke ginekologinje, koja me tri puta slala na iste briseve, koje sam, po njenoj preporuci drugi i treći put radila privatno jer nakon što su iz javnog laboratorija došli sterilni ona je tvrdila da je javno zdravstvo dosta nepouzdano. Da skratim...nakon trećih testova izjavila je kako ja sigurno nešto imam, ali da mi "to" ne uspijevamo uhvatiti i da je imala jednu pacijenticu koju je slala 11 puta na briseve i 11. put joj je izolirana klamidija. Tada sam shvatila da je vrijeme da krenem dalje. Kod drugog doktora dobila sam odgovarajuću terapiju, stres u životu se malo smirio i eto...od tad nemam problema. Iako po onoj prvoj, moja "klamidija se još uvijek skriva".
Moje savjet je uvijek potražiti drugo mišljenje! Promijenila sam do sad jedno 5-6 ginekologa..svako vrti svoju ploču. U jednom periodu života imala sam gljivice kojih se nikako nisam mogla riješiti. Tada sam redovito godinama išla kod jedne poznate (i naravno skupe) zagrebačke ginekologinje, koja me tri puta slala na iste briseve, koje sam, po njenoj preporuci drugi i treći put radila privatno jer nakon što su iz javnog laboratorija došli sterilni ona je tvrdila da je javno zdravstvo dosta nepouzdano. Da skratim…nakon trećih testova izjavila je kako ja sigurno nešto imam, ali da mi "to" ne uspijevamo uhvatiti i da je imala jednu pacijenticu koju je slala 11 puta na briseve i 11. put joj je izolirana klamidija. Tada sam shvatila da je vrijeme da krenem dalje. Kod drugog doktora dobila sam odgovarajuću terapiju, stres u životu se malo smirio i eto…od tad nemam problema. Iako po onoj prvoj, moja "klamidija se još uvijek skriva".
Hmmm cudni su ti doktori. Ja sam prije ovog doktora bila kod jednog koji mi je svaki put kad bih dosla govorio - vidimo se kad ostanes trudna. Naime, prosle godine sam imala probleme s menstruacijom i to je trajalo 5-6mj, bile su obilne i neredovne pa sam skoro svaki mjesec bila u ordinaciji. On je govorio ah nije to nista, vjerojatno se mijenja ciklus; a nije me ni kako treba pregledao. Pa sam dosla kod ovoga ali morat cu i njega izgleda mijenjati.
I jos mi ostaje da muza posaljem na testiranje pa cemo vidjeti.
Slonchice bas to svatko melje po svom...mislim kako se klamidija moze skrivat...hahah koja zena. A kako Luki kaze za zavaljenu maternicu se drzi da lezanje na stomaku nakon odnosa pridonosi zatrudnjivanju. Sto se hormona tice pij terapiju i ja mislim da ce se to poslozit!
Luki hvala na receptu, probat cu ga sigurno ovih dana!
A tvoj malac uziva u svojoj hiperaktivnosti, to me potakne da se sjetim kako je lijepo bit djete!
Fiona dobro dosla i zelim ti da sto prije postanes trudnica!
Dr.dentistL i ja sam sigurna da mi idemo u trudnice do ljeta, to je sigura!
Ja sam bila prestala pit vrkutu jedno mjesec ipo dana nakon sto sam imala lazno pozitivan test i nakon cudne M. Dok je nisam pila sise su me bolile tek dva dana pred M. A prije toga odmah s ovulacijom bi pocele. I sad sam ovaj mjesec pila stolisnik da ga potrosim i ostatak evinih kapi isto da potrosim....i jucer su mi doslovno u sat vremena buknile sise, znaci da su mi plodni dani i da se ovulacija blizi. A tjera me i na pretpostavku da je zapravo takva promjena pokazatelj da to sto sam pila ipak utjece na hormone! Nisam naumila nabavljat novu dozu, evinih kapi imam jos za sutra, a imam jos i caja od vrkute. Tako da sam naumila to fino potrosit.

url=https://lilypie.com]
Nije mi uopće palo na pamet da me sise toliko bole od vrkute, kako sam čitala da vrkuta smanjuje simptome PMS-a bila sam sigurna da će me od vrkute boljet manje a ne više ....i dobro da znam da mogu počet boljet i za vrijeme ovulacije. Ja sam mislia da jednom kad sise zabole da je gotovo sve.
Nigdje ne pise al evo kod mene s vrkutom je tako...obujam mi se zna povecat do 10cm, znaci buknu doslovno, a znaju posteno i bolit. Toliko da sam prvo vrijeme mislila trudnoca 100% jer ono M jos daleko a one velike i bolne...al na kraju ispalo da je zapravo vrkuta. Evo sad sam i dokazala buduci da se vidila jasna razlika peroda bez vrkute i sa vrkutom. Doduse kad sam pila caj od vrkute nije bilo nikakvih popratnih pojava malo vece sise al nista extra...al s evinim kapima koje su 90%vrkuta i 10% konopljika eee tu bujam!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji