Ajoj selmice bas mi je jako drago da je sve u redu. Ma znala sam da je sve u redu samo sam cekala da i oni to potvrde. Hihihi super! Nego ajde ti meni objasni 1. Kako si znala da je mart tvoj? Jesi ti bubnila ili? I kako si tako uvjerena da su duplići? Jel ti neko gato ili nesto takvo? Hihi sorry na pitanjima al bas me zanima!
Selma iskrene cestitke! 😊
E sad, imam pitanje. Moze li se od terapije progesteronom pojacati iscjedak? Inace mi bude pojacan dan dva za vrijeme O i gotovo. A sad traje vec nekoliko dana.
Ajoj selmice bas mi je jako drago da je sve u redu. Ma znala sam da je sve u redu samo sam cekala da i oni to potvrde. Hihihi super! Nego ajde ti meni objasni 1. Kako si znala da je mart tvoj? Jesi ti bubnila ili? I kako si tako uvjerena da su duplići? Jel ti neko gato ili nesto takvo? Hihi sorry na pitanjima al bas me zanima!
Eh moja draga Socka nema veze nanooo pitanjima al znas kako si me slatko na smijala.
1. Znala sam da je moj mjesec jos od pocetka 2016 jer kako Sam gledala na Kalendar imala Sam dvoje ovulacije u martu pocetkom mjeseca i na kraju i sama Sam si rekla e to ce sigurno upaliti Ali Samo polagano.
2.da su duplici uvjerena Sam onako nisam 100 % Prvo me intuicija neka goni Tim putem kao isto sto Sam znala nama da Sam trudna i kad Sam ovdje pisala u vezi implementacijskog krvarenje eh tako Sam i sad uvjerena jer mi je beta visoka to su Mi rekle mame sa iskustvom i sto mi je to u familiji genetski.
3. A draga kakvi niko mi nije gato ja sebi sama hahahahahah ma nevjerujem ja u te stvari et sad se Sve ispostavilo sto Sam ja imala neki unutrasnji osjecaj to je i bilo zato vam kazem slusajte sebe svoj osjecaj stvarno ponekad mnogo kaze......ma kakve gatalice i bakraci heheh
Eh volim sto si iskreno i sto si pitala sto je tebi bilo na srcu al stvarno je to Sve tako kako Sam napisala da mi je sta pomoglo rekla bi vam recept pa da i vi pokusate al et to je tako Sve bilo i nemas potrebe da se izvinjavas ja to nisam shvatila nista lose sa Tim pitanjem slobodno pitaj sto god zelim ja cu ti odg mozda dodjes lakse i ti do svog puta

url=https://lilypie.com]
Ajme dvojke! To bi bilo prekrasno:))
Čestitam ti i drago mi je da je sve u redu:)
Želim da ti tako bude i do kraja:)
Jooooj ja čekam nalaze. Ako nisam T, onda će beta biti 0??
Ajme dvojke! To bi bilo prekrasno:))
Čestitam ti i drago mi je da je sve u redu:)
Želim da ti tako bude i do kraja:)
Jooooj ja čekam nalaze. Ako nisam T, onda će beta biti 0??
Hvala hvala da i tebi sto prije Bude Sve kako treba nemora znacit da Ce biti nula Ali ispod 5 je kad nisi trudna al dezimiert figeeeeeee da Bude dobro javi nama rezultate

Evo meni piše beta manje od 0,100 što pretpostavljam je negativno.
Nema veze, čekam sad M. da dođe da možemo u akciju:)
Evo meni piše beta manje od 0,100 što pretpostavljam je negativno.
Nema veze, čekam sad M. da dođe da možemo u akciju:)
Beta iznad 5 znaci trudnocu. Zao mi je sto na kraju ipak nisi T. Zelim ti bar da M pozuri pa da mozes dalje u akciju, da te rijesi iscekivanja.

14.06.2014. L ♥

Sarajka, drzim ti ogromne fige da je to implantacijsko krvarenje . Kako si mi ti inace?
Slonchica, bas mi je drago da su cajevi u tvom slucaju pozitivno djelovali I skratili trajanje ciklusa. Uzivaj u cokoladicama I kavi I onda kad prode M akcija hehe :))
Svaka vam cast na suzdrzavanju od nezdrave hrane , ja sam ogromni kavopija, dok ne popijem tu prvu jutarnju kavu sam ko zombi...Rezim ko pas hahaha :P
Majo, moguce da je to kod tebe bio spotting, probojno krvarenje,tocnije smeckarenje, zna bas doci nakon odnosa.
Fiona, moguce je da ti se iscjedak produljio od progesterona, hormoni rade svoje :)
Selmice, bas su me obradovale ove tvoje lijepe vijesti, uvjerena sam bila da ce sve biti u redu, najvise zbog tvog pozitivnog stava. Sad nrka genetika odradi svoje I ta velika beta nek dinese duplo veselje. Nadam se da cemo ti uskori cestitati na blizancima. :))
Cure, sve vas lijepo pozdravljamI navijam za vas, ocekujem uskoro jedan pravi proljetni baby boom
Sarajka, drzim ti ogromne fige da je to implantacijsko krvarenje . Kako si mi ti inace?
Slonchica, bas mi je drago da su cajevi u tvom slucaju pozitivno djelovali I skratili trajanje ciklusa. Uzivaj u cokoladicama I kavi I onda kad prode M akcija hehe :))
Svaka vam cast na suzdrzavanju od nezdrave hrane , ja sam ogromni kavopija, dok ne popijem tu prvu jutarnju kavu sam ko zombi…Rezim ko pas hahaha :P
Majo, moguce da je to kod tebe bio spotting, probojno krvarenje,tocnije smeckarenje, zna bas doci nakon odnosa.
Fiona, moguce je da ti se iscjedak produljio od progesterona, hormoni rade svoje :)
Selmice, bas su me obradovale ove tvoje lijepe vijesti, uvjerena sam bila da ce sve biti u redu, najvise zbog tvog pozitivnog stava. Sad nrka genetika odradi svoje I ta velika beta nek dinese duplo veselje. Nadam se da cemo ti uskori cestitati na blizancima. :))
Cure, sve vas lijepo pozdravljamI navijam za vas, ocekujem uskoro jedan pravi proljetni baby boom
LuKi, izgleda da je ipak najava M.
Sinoc mi je iscjedak postao tamno smedj a jutros oko 4h me je probudila bol i popila sam Caffetin. Ali, evo jos nisam dobila...Pa mi, odjednom, prodje kroz glavu da nisam trebala popiti tabletu dok ne budem 100% sigurna da je M.
Pricala mi je kolegica, koja je, nedavno ostala trudna i otisla kod ginekologa, vjerujuci da je u 5 tj.trudnoce, saznala je na pregledu da je 7 tj. srce se vec cuje, i gin. joj rekao da je ostala trudna prije zadnje M. Ona kaze da joj je ta M. bila cudna, nekako tamna...
I onda kad o svemu tome razmisljam, uhvati me strah jer ne mogu da izdrzim bol kad dobijem i uvijek popijem tabletu.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥
Bokic svimaa curkama i novima i starima i onima koje se jos trude, a i trudnicama
Ooooo puno se nas preselilo na fejs, ali sreca sto dolaze nove, pa i nije tako pusto
Sletih samo da se javim nakon tooooliko duuugo vremena i naravno da trudilicama zazelim sto prije jedan veliki, zdravi i cvrsti +++, a trudnicama, urednu, zdravu i laku trudnocu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji