Sarajka, drzim ti ogromne fige da je to implantacijsko krvarenje . Kako si mi ti inace?
Slonchica, bas mi je drago da su cajevi u tvom slucaju pozitivno djelovali I skratili trajanje ciklusa. Uzivaj u cokoladicama I kavi I onda kad prode M akcija hehe :))
Svaka vam cast na suzdrzavanju od nezdrave hrane , ja sam ogromni kavopija, dok ne popijem tu prvu jutarnju kavu sam ko zombi...Rezim ko pas hahaha :P
Majo, moguce da je to kod tebe bio spotting, probojno krvarenje,tocnije smeckarenje, zna bas doci nakon odnosa.
Fiona, moguce je da ti se iscjedak produljio od progesterona, hormoni rade svoje :)
Selmice, bas su me obradovale ove tvoje lijepe vijesti, uvjerena sam bila da ce sve biti u redu, najvise zbog tvog pozitivnog stava. Sad nrka genetika odradi svoje I ta velika beta nek dinese duplo veselje. Nadam se da cemo ti uskori cestitati na blizancima. :))
Cure, sve vas lijepo pozdravljamI navijam za vas, ocekujem uskoro jedan pravi proljetni baby boom
14.06.2014. L ♥
Bokic svimaa curkama i novima i starima i onima koje se jos trude, a i trudnicama
Ooooo puno se nas preselilo na fejs, ali sreca sto dolaze nove, pa i nije tako pusto
Sletih samo da se javim nakon tooooliko duuugo vremena i naravno da trudilicama zazelim sto prije jedan veliki, zdravi i cvrsti +++, a trudnicama, urednu, zdravu i laku trudnocu
Selmice e pa drago mi je da ti je intuicija tako jasna i glasna :) Ja rekoh vidi nje sto sve zna :p
Jedva cekam da ti cestitamo na duplicima :) Ma ja sam bas happy sto ti je ispalo sve u redu.
Luki, mislis da je to ovulacijski kod mene ili kao posljedica keksa!?
Tebi i tvom malcu
url=https://lilypie.com]
Rozice, stvarno te dugo nije bilo...Kako si ti? Sto ima s curama na fejsu, nemam fejs pa nist ne znam? Kako je tvoja stitnjaca, jesi jos na terapiji ili?
Koliko pitanja :P
14.06.2014. L ♥
Majo, ta spotting krvarenja se najcesce javljaju oko ovulacije, a keks ih moze pogurati da se jave :)) Pusa draga
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji