Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Ožujak 2016. 00:21

Hej zabice, onda je mozda i moj problem taj pun mjesec, a.mozda nam objema donese + :)
    Samo gledaj da stolisnik pijes do ovulacije, ali  ne nakon. Meni se sviđaju i stolisnik i vrkuta, u pocetku mi je stolisnik bio gorak al sad je ok! Znaci i ti za dva tjedna ocekujes/neocekujes, kulll ima nas. Pa valjda ce jedna od nas bar okacit +!
    Hvala sarajka :) ja sam gledala isto te fertil up al mi se cine dobro skupi, tako da se druzim s prenatalima, trenutno centravit 30tableta vitamina + 30 ribljeg ulja! A sto se optimizma tice tako i ja sve je super do PMS a e onda pucam po savovima i nisam ni malo optimisticna!
    Bas puno cura ima situaciju da.kad krene radit na bebi onda se i hormoni i M igra s nama. Ja mislim da djelom ima psiha utjecaj ali ne u potpunosti. Nekako kad odvrtim film unazad puno cura sam tu na forumu upoznala koje su imale dug put truda i vec su presstale vjerovat da ce jednom doc njihov plus, ali ipak je dosao je. Tako da se nadam i vjerujem da cemo jednom i mi doc na red!

url=https://lilypie.com]

Tina2323
    25. Ožujak 2016. 00:55

Pozdrav curke i ženice :)
    Na žalost kod nas još ništa... :(
    Menstruacija je došla na vrijeme ovaj mjesec unatoč tome što smo pokušavali napraviti bebu i pratili plodne dane..
    Ovaj mjesec je krenulo plodno razdoblje pa se iskreno nadam da će uspijeti...
    Kako vi pokušavate? 
    Koristite li Fertil UP???

sarajka
    25. Ožujak 2016. 01:36

Tina2323

Pozdrav curke i ženice :)
    Na žalost kod nas još ništa… :(
    Menstruacija je došla na vrijeme ovaj mjesec unatoč tome što smo pokušavali napraviti bebu i pratili plodne dane..
    Ovaj mjesec je krenulo plodno razdoblje pa se iskreno nadam da će uspijeti…
    Kako vi pokušavate? 
    Koristite li Fertil UP???

Pozdrav i tebi i nadam se da ce ovaj put plodni dani biti bas plodni!  Ja pokusavam evo vec skoro 11 mjeseci , ali bezuspjesno. Probala sam koristiti trave ali su mi napravile zbrku od ciklusa tako da sad koristim samo Nocurak koji mi povecava plodnu sluz i Femisan A s vremena na vrijeme. Bas sam u gornjem postu spominjala Fertil up, evo Maja mi rece da je skup pa ne znam... Razmisljala sam da probam i s njim. Nesto bi valjda trebalo da upali...Jesi li ti nesto koristila? Otkad vi pokusavate?

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

<3

wannababysomuch
    25. Ožujak 2016. 08:15

Ja se u zadnje vrijeme bas lose osjecam... jel zbog posla ili cega? Hmm.. vidjet cemo.. cekam placu pa da nakupujem femisan stolisnik i svasta nesto :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

slonchica
    25. Ožujak 2016. 08:54

Curke, samo da Vam svima zaželim sretan Uskrs, lijep produženi vikend s puno fine papice, ugodnog druženja i opuštenosti! Mislim da nam to svima treba da se pojave plusići!! Meni je M pri kraju, počela sam ponovo pit svoje kapljice i čajeve, sad ćemo se ovaj vikend opustiti, odmoriti i izuživati svega i svačega i otvorit ćemo rundu 2!

LuKi5
    25. Ožujak 2016. 10:05

Sarajka, ti bi opet eksperimentirala sa preparatima?  haha Salim se Mislim da je taj fertil up malo precijenjen...Super ako je nekome pomogao, ali opet je tu milijun drugih faktora tako da nikako sa sigurnoscu se ne moze znati je li od fertil up-a Iili se sve poslozilo...Zao mi je zbog bolne M. Nadam se da ce brzo proci I onda u akciju 

Majo, moguce da je ovulacija uranila, hormoni se mijenjaju iz ciklusa u ciklus pa tako I utjecu na tok samog ciklusa, bar je ovulacija ovaj ciklus jasno I smeckasto rekla "Tu sam!" I jos kao secer na kraju ste je uspili super pokriti. Nadam se da ce biti I pozitivnih rezultata 

sarajka
    25. Ožujak 2016. 14:02

LuKi5

Sarajka, ti bi opet eksperimentirala sa preparatima?  haha Salim se Mislim da je taj fertil up malo precijenjen…Super ako je nekome pomogao, ali opet je tu milijun drugih faktora tako da nikako sa sigurnoscu se ne moze znati je li od fertil up-a Iili se sve poslozilo…Zao mi je zbog bolne M. Nadam se da ce brzo proci I onda u akciju 

Majo, moguce da je ovulacija uranila, hormoni se mijenjaju iz ciklusa u ciklus pa tako I utjecu na tok samog ciklusa, bar je ovulacija ovaj ciklus jasno I smeckasto rekla &quot;Tu sam!&quot; I jos kao secer na kraju ste je uspili super pokriti. Nadam se da ce biti I pozitivnih rezultata 

Ma tako mi nekad dodje, pogotovo oko menstruacije, da nesto trebam poduzeti.   Ako nista makar neki vitamincici dolaze u obzir...  
    Jesi li nekad probala nesto prirodno kako bi smirila stitnjacu? Cula sam da je susam dobar, cuvarkuca i med...Joj zao mi je sto ti tolike probleme pravi.  Voljela bih da pronadjes terapiju kojom ces je drzati pod kontrolom, i da bam se pridruzis u iscekivanju +, sto prije! Ali ti si vec sretnica jer imas svog malog princa, pa brat ili seka mogu malo pricekati da dodje red na njih da se rode! 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI