Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    24. Veljača 2016. 23:03

Sarajka radio je drugi put spermatogram, jučer i danas su baš došli nalazi, opet loše. planirala sam kad budem išla na folikumetriju sljed.tj. ponijeti i nalaz i pokazati dok.pa da vidim što će mi ona reći. Ma da dođu neznam koliko a da nam pomognu, uzela bi 
    a taj recept sam i ja našla na int, sa orasima, medom i celerom... to već jede sad drugi mj.
    Šta im je odmah prvi mjesec uspjelo sa time?

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Ivcy1306
    25. Veljača 2016. 10:20

Curke drage nadam se da ce Vam uspjeti vec sljedeci mjesec ako nije ovaj, svi smo u iscekivanju.. Pisem Vam svoju pricu. 
    4.12.2011.imala sam spontani (21god) , zavrsila u bolnici i to je bio glupi vikend, vadili su mi nalaze krvi i svasta nesto gdje taj nalaz nije mogao biti gotiv do ponedjeljka iako nzn zasto, u ponedjeljak saznam da sam A negativ i da hitno moram primit inekciju koju uopce nzn dali sam primila na vrijeme! Radjen je i coombosov indirektni test koji je srecom bio ocekivan. Od tada strah, prosla sam kroz svakakve muke, bojala sam se trudnoce. I sada 2016.odlucili smo se za bebu ponovo, prosli mj nismo uspjeli, ovaj mj ovulaciju sam imala 18.2.s tim da smo odnose imali bas u vrijeme tih plodnih sa nadom da uspijemo. I sada 3.3.bi trebala dobit ako nisam trudna. Trenutno me sise bole, dobila sam pristice, temperatura mi varira od 37-37.4 ..nestrpljiva sam jako a u drugom trenu se i bojim, bojim se proc kroz isto, bojim se sto ako nisam primila tu inekciju na vrijeme itd.? Curke moje nadam se da cemo sve uskoro ugledati plusice i da ce biti sve u redu! 

Ivcy1306
    25. Veljača 2016. 10:22

Oprostite, combosov test bio je srecom negativan. To smo ocekivali.

Mallla
    25. Veljača 2016. 12:47

Meni su isto ciklusi uredni...ali evo zadnje sve sto sam citala, od vas s kojima komuniciram preko foruma nikome ni vrkuta ni marulja nisu pomogli vec su zbrkali cikluse...tako da mislim da cu ih sve stavit sastrane, mislim vec jesam!
    Ja tako nagađam da ti možda kasni ovulacija, znam da je nekima marulja puno produžila ciklus, a može bit i to što ti kažeš, nisam stvatno vise pametna oko zenskog zdravlja!
    Ivcy dobrodosla....zelim ti sto prije tridnocu i da sve bude u redu!

url=https://lilypie.com]

ella31
    25. Veljača 2016. 12:56

Evo još jedan mjesec bez uspijeha :( to znaci 3mj zaredom vec,e sad ima li tu mjesta zabrinutosti? što vi mislite?

ek

Mallla
    25. Veljača 2016. 14:21

Ella...ne brini, 3 mj je sami pocetak. Nekako ti postotci idu da samo 50% parova u prva 3mj uspije, u prvih 6mj 70%, a unutar godine dana 85%....tako da samo polako, mozda vec slijedeci mj bude!

url=https://lilypie.com]

malo-sunce
    25. Veljača 2016. 14:31

Moze mi netko malo pomoci tko se bolje razumije. Jutros sam bila na vadjenu hormona stitnjace. Maloprije mi dosao nalaz, kaze ovako: TSH 7.40 a referentni interval 0.55-4.78, FT4 11.4 a referentni interval 11.5-22.7, FT3 4.9 a referentni interval 3.5-6.5
    Malo sam nestrapljiva dok odem do doktorice, pa moze mi netko pojasniti malo bolje sto znaci povisen TSH? Nadam se da nije nesto prestrasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.