Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    24. Veljača 2016. 20:27

Sarajka dobro da nismo probale možda bi se grizle.. sad znamo da nije marulja za nas 

sarajka
    24. Veljača 2016. 21:39

malagarava13

Sarajka dobro da nismo probale možda bi se grizle.. sad znamo da nije marulja za nas 

U pravu si... Da nisam probala, nesto bi mi bilo. A svi mi govore pij! I navode mi primjere zena koje su zatrudnile uz pomoc Marulje. Razmisljam da je mozda s nama sve u redu, cim imamo redovne cikluse samo nije dosao momenat...Citala sam da normalan zdrav par ima samo 25% mogucnosti da zacne dijete iz odnosa koji se odigrao u vrijeme ovulacije...
    P.S. Je li tebe zigao jajnik tad kad ti je kasnila mjes.? Mene izludi..,

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    24. Veljača 2016. 21:34

Znaci poucena vasim iskustvom, marulju križam :)
    Sarajka moguce da si tek sad u ovulaciji, ziga te jajnik, oni na pregledu nisu vidili vodeci folikul...ovulacije nije bilo...mozda je sad....
    Moni_ka noge u zrak hehehhe :) 
    Bit ce plusici...mozda Uskrsnji zeko sta donese!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    24. Veljača 2016. 21:49

MajaSocka  po našim primjerima, koje imamo uredan ciklus 28-30 dana, marulja šteti  sad ko će ga znati, može biit da nije svima tako 
    Sarajka ja apsolutno nisam imala nikakve simptome tada

sarajka
    24. Veljača 2016. 22:06

MajaSocka, ako je sad O. onda bih trebala dobiti za 14 dana tek... Je li moguce da mi toliko zakasni? Ja se bojim da mi nije pukao folikul i da je ovo sto me ziga cista koja je nastala od tog folikula, i sve mi je to odlozilo M. A kad sam bila 21.DC na UZV, doktor je rekao da mi je endometrij 11 mm, i da to odgovara drugoj fazi ciklusa...
    P.S. Ne mora znaciti da tebi Marulja nece pomoci, jer izgleda da je mnogima pomogla ali eto meni se sve nesto iskomplikovalo, a mozda kod zena koje imaju redovne cikluse poremeti hormone. malagarava i ja smo eto imale negativno iskustvo... 
    I jos bih nesto zeljela da podijelim s vama jer mozda neka od vas pije Brufene, Voltarene, Ketonale kao i ja kad dobije M. Naime, sasvim slucajno sam procitala u uputstvu da ta vrsta lijekova moze otezati zacece i dovesti do prolaznog smanjenja plodnosti kod zene. Eto, ja sam, neznajuci to, pila svaki ciklus po nekoliko tableta....

malagarava13
    24. Veljača 2016. 22:18

ja pijem jedan Neofen Forte prvi dan kad dobijem. Vidim da i on utječe na plodnost.  nisam uopće išla za tim.  U mom slučaju eto nije problem u meni, nego u mužu, pa mislim da možda tablete nemaju neki utjecaj.

sarajka
    24. Veljača 2016. 22:35

malagarava13

ja pijem jedan Neofen Forte prvi dan kad dobijem. Vidim da i on utječe na plodnost.  nisam uopće išla za tim.  U mom slučaju eto nije problem u meni, nego u mužu, pa mislim da možda tablete nemaju neki utjecaj.

Ja cu pokusati da vise ne pijem tu vrstu lijekova...A jesi li pokusala kupiti muzu neki od preparata koji su dobri za poboljsanje spermiograma? Orthomol fertil plus, i Profertil jako hvale. Jedna moja poznanica radi u apoteci i rekla mi je da zna tri primjera gdje su te tablete dovele do trudnoce u roku od tri mjeseca. Jesu skupe,oko 100 KM ali zaista ih hvale! Ima jos jedan proizvod Fertilup on je nesto jeftiniji oko 65 KM. Vrijedi pokusati, ako znate vec da je to problem... A znam i jedan recept sa medom i orastim plodovima koji je pomogao muzu moje prijateljice i nakon osma godina su dobili bebicu. Ako zelis napisacu ti...

malagarava13
    24. Veljača 2016. 23:03

Sarajka radio je drugi put spermatogram, jučer i danas su baš došli nalazi, opet loše. planirala sam kad budem išla na folikumetriju sljed.tj. ponijeti i nalaz i pokazati dok.pa da vidim što će mi ona reći. Ma da dođu neznam koliko a da nam pomognu, uzela bi 
    a taj recept sam i ja našla na int, sa orasima, medom i celerom... to već jede sad drugi mj.
    Šta im je odmah prvi mjesec uspjelo sa time?

Ivcy1306
    25. Veljača 2016. 10:20

Curke drage nadam se da ce Vam uspjeti vec sljedeci mjesec ako nije ovaj, svi smo u iscekivanju.. Pisem Vam svoju pricu. 
    4.12.2011.imala sam spontani (21god) , zavrsila u bolnici i to je bio glupi vikend, vadili su mi nalaze krvi i svasta nesto gdje taj nalaz nije mogao biti gotiv do ponedjeljka iako nzn zasto, u ponedjeljak saznam da sam A negativ i da hitno moram primit inekciju koju uopce nzn dali sam primila na vrijeme! Radjen je i coombosov indirektni test koji je srecom bio ocekivan. Od tada strah, prosla sam kroz svakakve muke, bojala sam se trudnoce. I sada 2016.odlucili smo se za bebu ponovo, prosli mj nismo uspjeli, ovaj mj ovulaciju sam imala 18.2.s tim da smo odnose imali bas u vrijeme tih plodnih sa nadom da uspijemo. I sada 3.3.bi trebala dobit ako nisam trudna. Trenutno me sise bole, dobila sam pristice, temperatura mi varira od 37-37.4 ..nestrpljiva sam jako a u drugom trenu se i bojim, bojim se proc kroz isto, bojim se sto ako nisam primila tu inekciju na vrijeme itd.? Curke moje nadam se da cemo sve uskoro ugledati plusice i da ce biti sve u redu! 

Ivcy1306
    25. Veljača 2016. 10:22

Oprostite, combosov test bio je srecom negativan. To smo ocekivali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI