Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Veljača 2016. 23:33

Ja u pon. Na ginekoloski pregled, a dragi u svoje dr. Po uputnicu za spermiogram....da bar njega rjesim negativnih misli jer je uvjerio sam sebe da mu je ekipa spora...buduci da je to lagan i brz pregled odradit ce to za pocetak.
    Ne gubim ja nadu...nekad je malo stavim sastrane al uvik je tu negdi...samo sto eto volila bi se malo aktivirat u tom medicinskom djelu da bar znam jel u tome problem ili ne!

url=https://lilypie.com]

vavica7625
    24. Veljača 2016. 07:02

Čitala sam o tom životu spermija, i vjerujem da je tome tako, osim u mom slučaju, meni se čini da od mog dragog ne mogu živjeti tako dugo...ako prežive 24 sata i ako ih ima unutra, sva sreća...al to je samo moja blesava glava...hahah, xD

majo, dobro je da ideš, ja sam odma nakon kaj nisam prvi put uspjela išla po uputnicu i rekla da pokušavamo već godinu dana, kak ona može znat da to nije istina, i još kad sam se išla naručit, nema termina prije trećeg mjeseca, još se i to čeka i u svakom slučaju mislim da je bolje što prije ić obavit pretrage nego kao sve je u redu i čekat tih godinu dana, jer ak se i otkrije problema, ispada da si bezveze potrošil godinu dana...

...infinite dreams...

Selmica24
    24. Veljača 2016. 09:28

Ja negubim nadu NIKAD…. ja svaki mjesec Koji dolazi smatram novi mamac i ulov i mogucnost a MART je ako Bog da moj mjesec dao Bog da Sve budemo imala taj mjesec..... imam neki osjecaj da cu najbolji rodjendanski poklon da dobijem heheh....I nakon 4 GODINE pokusaja uvjek smatram svaki mjesec novi pocetak....

MajaSocka ja Sam tetki rekla da nema vise bujruma haha.... a Dragi nek se pripremi i treba da ga iskoristim hehe a sad kako Ce se osjecat nece sigurno lose hahah ..... treba znati drage moje okrenuti brigu na veselje Malo i bit Ce ako Bog da ljubim vas Sve i nemoj te se sikirati 

• Mariijana
    24. Veljača 2016. 13:01

Pozdrav!
    Nova sam ovdje i iako vas već duže vrijeme čitam, sad sam se odlučila i javit.
    I mi smo počeli raditi na bebici, ovaj mjesec baš aktivno i ciljano na dane kad je trebala bit ovulacija. Mengu očekujem (ali se nadam da neće doć ) u nedjelju...e sad..i ja ko i većina pokušavam vidjeti neke znakove i prije očekivanog datuma..za sad samo imam osjećaj kao da ću uskoro dobiti i lagano zatezanje u preponama..koliko vi pokušavate?

Mallla
    24. Veljača 2016. 13:40

Vavica tako i ja razmisljam, ako problem postoji pa bolje je da ga znamo prije, nego da se ceka ta godina! 
    A za zivot spermija ja isto sumnjam da oni u meni zive dulje od pola dana hahah jer ubsuprotnom bi valjda do sad susreli to jajasce....iako nedavno je jedna od cura bila na pregledu koji je pokazao da su oni unutra i nakon 24h vrlo aktivni....

Selmice tako treba, nada se ne gubi. Svaki novi pokusaj je nova mogucnost i nova nada!

Marijana dobrodosla i sto prije otisla u trudnice ;) Mozda bude iz prve, zasto ne...navijamo za tebe!
    Evo ja sam 8mj u trudu i radu heheh :)

• Mariijana
    24. Veljača 2016. 13:58

Hvala MajaSocka! I ja se nadam da će bit iz prve. imala sam prilično loše iskustvo s tim prije par godina i sad kad opet počinjem raditi na tome, baš me hvata neka nervoza i strah...

malagarava13
    24. Veljača 2016. 15:56

Sarajka jel ti stigla?

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    24. Veljača 2016. 16:26

Marijana, nikada nije svaki put isto...mozda ce sada bas bit lijepo iskustvo :) Navijam da bude!

malagarava13
    24. Veljača 2016. 17:13

Sarajka kako sam već bila i pisala, meni je pretpostavljam baš marulja pomakla za 5dana ciklus 
    al nadam se da nismo u pravu, pa da je u tvom slučaju test bio krivi.. 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.