A evo neznam sta da radim drugo osim da cekam!
I zao mi je sto mi ukvari dan kad cujem da je netko bez po muke ostao trudan...e onda neznam bi li kad me pitaju nesto u vezi toga lagala ili sta. Ne zelim da me itko zali, mislim da nema mjesta za zaljenje!
Ali s druge strane po glavi mi pocmu svakakvi filmovi i onda se osjecam bas bezveze!
Nekako razmisljam da pokrenem cijelu pricu s medicinske strane, tipa spermiogram, hormoni i to....al sve cemo vidit za tjedan dana!
url=https://lilypie.com]
MajaSocka draga moja znam kako ti je Ali nemoj da se nerviras i da da jesam Sve to nekog znala ja. .. kako Sam se ja s Tim izborila npr. Kad cujem da ide nekom tako lako sebi kazem Sve je sa razlogom meni nesto bolje ide i brzo sto mozda njima ne Idee. ...a ako me pitaju i ja Sam na pocetku sta cu reci ovo ono sad kazem Sve ima svoje vrijeme nikud zurba kad se desi hvala Bogu imam neke stvari Prvo da rijesim al Sve ce biti s Bozijom pomoci vjeruj da me ni svekrva vise nepita a kamo li neko drugi....... ja Sam sebi na pocetku godine rekla ako neostanem trudna u martu necu nikad….smjesno al tako mi Kalender pokazuje 2 ovulacije 3.3 i 31.3 heheh pa cemo vidjeti bas se radujem ovoj sljedecom mjesecu hahaha IMAT CU PUNE RUKE POSLA….ja rekla muzu kaze on meni nemoj mi nista Kvariti te datume i to znas da ja to nevolim da moram u Datum da se igramo hahahah reko ok dann ja cu da vidim brigu… imam nekakav pozitivan osjecaj da Ce se sljedeci mjesec desiti. .. inace tetka mi se pakuje ode veceras hvala Bogu....
MajaSocka mislim da se sve žene osjećaju tako koje pokušavaju duže.. ja sam još po horoskopu djevica, a nama mora biti sve po p.s.-u, tako kad nešta zacrtam ajme majko... a to je valjda jedina stvar na koju ne može utjecati 100% ..
Barem smo tu potpora jedna drugoj pa je barem malo lakše
al i vjeruj da se sve dogadja sa razlogom!
ako smijem pitati, koliko radite na bebi?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Selmice vidim ja da si ti zacrtala mart, e pa neka si...je da ce se dragi osjecat iskoristeno al ko ga sljivi nek suti i uziva hehehe :) Salim se malo! Pozdravi tetku i reci joj vidimo se dogodine :)
Drzim jako jako fige da taj mart bude stvarno tvoj!
Malagarava uvik sebi govorim bas to, sve ima svoje razloge...mozda razlog sad ne vidim al on postoji....al svejedno nekad emocije prevladaju.
Ne stitimo se od 6mj prosle godine, znaci nekih 8 mj!
url=https://lilypie.com]
MajaSocka ako te ginekolog ne pošalje svakako pođi sama na pretrage, barem one osnovne. Mi malo više pokušavamo oko 10mj. al muž je odmah nakon 3mj išao na spermiogram i tu je bio problem.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Ne razmisljajte puno o tome i biti ce nesto.Glavu gore,nije sve tako crno.I ja sam se bila stufala malo,pa mi zarucnik kaze da nije kraj svijeta,da cemo pokusavati i dalje.Pa valjda ce u godinu dana uspjeti.Sad vec 5i mjesec da radimo na tome,ali jos uvijek ne gubim nadu.
Ajme cure moje,kakvo gubljenje nade?! Pa nama je u travnju dvije godine kako radimo,imam spontani iza sebe,probleme sa progesteronom pa ne gubim nadu!!!
AJMO ŽIVNITE!!!
BOG ZA NAS SVE IMA NEKI PLAN!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji