Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Veljača 2016. 23:33

Hej Luki, neka si se ti nama javila ;)
    Vidim imas novu slicicu...slatki ti je taj tvoj mali mis skroz na skroz 
    Ja sam ti dobro, frisko prosla ovulacija bar mislim da je (puno sluzi, bolan jajnik) i sad slijedi cekanje. Da pregled mi je u ponedjeljak, a bas jedva cekam :)
    Kako si mi ti?

Sarajka suosjecam za grozan dan, al sutra je novi dan, nova nada, nova snaga! Bit cemo i mi teudnice...doc ce nase vrijeme!
    Ako nista ja vjerujem u tvoje cudo sve dok M ne dođe!

url=https://lilypie.com]

• Mariijana
    26. Veljača 2016. 10:45

dr.dentistL hvala, i ja se iskreno nadam da neće doći
    Što se više bliži bloody sunday, sve više imam osjećaj da će doći i da ovaj mjesec neće biti ništa...
    A bilo bi tako lijepo da smo našu bebicu napravili na Valentinovo

Sarajka, ja sam prije par godina isto pila te čajeve, i koliko se sjećam produžili su mi cikluse na 33 dana, a prije njih sam imala na 28. Uglavnom, kad smo skužili da nije problem u meni već u jako lošem spermiogramu, prestala sam piti te čajeve i nakon par mjeseci sam se vratila na normalu od 28 dana. Onda tome nisam pridodavala važnosti, al sad vidim da nisam jedina kojoj se to dogodilo..

Mallla
    26. Veljača 2016. 10:52

Sarajka mozda ce M i doc, mozda nece trebat tablete, a ako i zatrebaju mora postojat razlog zasto kasni. Al ja isto mislim da velik utjecaj u tome imaju cajevi i sad plus jos stres!

Mariijana drzim fige da je valentinovska bebica na putu :)

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    26. Veljača 2016. 10:56

Marijana vidim da imamo isti slučaj. Dali ste nešto poduzimali u vezi lošeg spermiograma?
    Meni muž ima Astenozoospermija, smanjenu pokretljivost.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Moni_Ka
    26. Veljača 2016. 11:04

Pozdrav curkeee!
    Ja dosla poviriti ima li ista pomaka i plusicaaa...Meni jedini pomak eto taj sto sam dobila sezonski posao danas. Za plusic jos cekam,krecemo jos malo u akciju.Bilo bi lijepo da se sve napokon poslozi i sjedne na mjesto.Kako ide drugima? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.