Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Veljača 2016. 16:11

Stitnjaca....al Luki ti to zna najbolje pojasnit.
    Lukiii di si nam?

url=https://lilypie.com]

malo-sunce
    25. Veljača 2016. 16:31

Skuzila sam da sa mnom nesto nije u redu. Kod doktorice mi je termin tek u utorak  a po internetu svasta pise, mene najvise zanima koliko to moze utjecati na plodnost i jel to razlog sto nam vec 4mj ne uspijeva dobiti bebicu, ajoj

Mallla
    25. Veljača 2016. 16:47

Koliko sam do sad imala prilike tu procitat ima utjecaja na zacece i eventualnu trudnocu, mislim da cak ima i vrijednost u granici koje je najpovoljnije za zacece...ali isto tako se to dosta brzo regulira terapijom!

malagarava13
    25. Veljača 2016. 19:13

Sarajka  draga odi odmah, ako te tako boli.. nemoj čekati

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    25. Veljača 2016. 19:16

Sarajka ako te vec toliko to plasi i mozes otic privatno, hajde! Rjesit ces sebe dvojbi i tocno ces znat sta je u pitanju!
    Drzim fige da je sve u redu!

dr.dentistL
    25. Veljača 2016. 19:48

Hello curke, vidjela sam sta ste pisale ovih dana,pa da se pridruzim 😉  
    Sarajka ja ti drzim fige da minus predje u plus ☺  uradi mozda jos jedan test, mozda nije bila dovoljna konc hormona, ako opet bude jedna crtica onda definitivno ginekologu, jer samo trudnoca ili poremecaj hormona dovede do kasnjenja...i meni je kasnilo 5 dana prosli ciklus,i isto tako jajnici bolili, i onda dosla M... imas li jos kakvih simptoma 
    Da se nadovezem na temu tableta koje pijemo za bolne M, hmm ja sam isto neki dan procitala da zene koje zele trudnocu, da ometaju zacece 😐  inace pijem dexomen granule, spase me kad dobijem, ali vise ne smijem, nadam se da one nisu razlog ccc a sta piti, sjecam se da je jednoj kolegici rekao ginekolog da proba da trpi bolove da ne pije nista... a kako kad boli uzasnooo, i jos da mora smrsati jer masne naslage ometaju rad jajnika  hmmm
    A moja O stize ubrzo, ali smo dragog narucili na spermiogram, pa nista 5 dana kazu 😐 jer nama je godina u martu da pokusavamo, pa cu sa njegovim nalazom ginekologu pa da vidi sta dalje da se radi, jer kazu godina kad prodje treba se zabrinuti, nisam se zabrinula toliko , ali neka uputi na dalje pretrage i da uradimo sto je do nas 😉  
    Marijana  dobrodosla, i brzo otisla u trudnice :) cuvamo ti fige da ne dodje u nedjelju 
    Ella31 ne brini to je pocetak, nema mjesta brizi, samo i dalje pokusavati

sarajka
    25. Veljača 2016. 20:10

Cure, strpicu se jos sutra. I onda cu prekosutra otici ako ne dobijem.  Ne mogu reci da me boli, ali stalno ziga desni jajnik, znaci juce cijeli dan i danas. Razmisljam da mi se nije stvorila neka velika cista... Plasi me jer mi se nikad prije ovo nije desilo. Nemam nikakvih drugih simptoma, osim akni na bradi i vratu, na desnoj strani. Tjesi me to sto ste mi rekle da su i neke od vas imali zakasnjeli ciklus od 5 dana kad su pile one trave, pa cu se i ja strpiti.
    dr.dentistL ponovicu opet sutra test, ali sumnjam da je trudnoca jer mi ginekolog rece da misli da nije bila ovul. Stotine misli mi se roji po glavi, sta bi moglo da bude? Ljuta sam na sebe sto sam pila te cajeve, sta ako sam sad nesto poremetila nepovratno? Danas sam tako tuzna. Na poslu mi je bilo grozno, ovo me ziga, misli me ubise i jos mi kolegica rece da je trudna...Zamalo da zaplacem!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.