Moni_ka cestitam za posao :) Bravo, bravo!
Sad ce se polako sve sredit!
A kod mene ni trudnoce ni posla...nista...situacija 0!
Moni_ka cestitam za posao :) Bravo, bravo!
Sad ce se polako sve sredit!
A kod mene ni trudnoce ni posla…nista…situacija 0!
Majooo glavu goreee,bit ce bolje,mora.I ja sam tako mislila,cak sam se dvoumila za ovaj posao predati molbu,ali vrijeme je takvo da se raditi mora,tako da dobro dodje.Vise sam i ja bila pod stresom zbog tog posla,ne mogu ni zarucnika pustiti da se sam muci,stvara mi osjecaj krivnje.Tako da bit ce bolje,glavu gore i nema odustajanja.Bilo nesto dobro i lose,sve u zivotu prodje.Kad ti se jedna vrata zatvore,druga se otvore
Moni_Ka, cestitke za posao! Mozda sad sve krene!
Marijana, izgleda da sve mi koje imam uredan ciklus reagujemo lose na trave. Zao mi je sto vam nije uspjela IVF, ali nemojte da vas to pokoleba. Uspjecete! Ne znam gdje ste radili ? Ja imam par kolegica koje su radile u Splitu, i uspjele su jako brzo. U Sarajevu ima Bahceci klinika, i NewLife i dosta sam cula pozitivnih iskustava.
Malagarava, mislim da ces uspjeti popraviti nalaz sa tim vitaminima, obzirom da je u pitanju samo smanjena pokretljivost. Zaista ovdje jako hvale Profertil, i Fertil plus. A i Fertil Up ti je sigurno, vrlo slican. Cula sam da L Arginin isto pomaze u pokretljivosti, kao i visoke doze Vitamina C. Ja sam prije 3 mjeseca pocela misliti da mozda nesto nije u redu sa mojim muzem i prije nego sto je uradio spermiogram, dosta sam istrazivala, raspitivala se, i kljukala ga svim i svacim. Ali, hvala Bogu normalan mu je nalaz... Ako ti muz pusi, neka odmah prestane, i nek pije vitamine 3 mjeseca. Obzirom da imam kolegicu u apoteci, cesto mi ona i njene kolegice daju savjete koji lijek je dobar i koji nije. I one se kunu u Fertil plus. Jedna od njih nije mogla ostati trudna, isla na sve moguce pretrage a muz je cak njoj pripisivao da zbog nje nemaju djece. Na kraju kad je vidio da jos samo on treba da se pregleda jer je s njom bilo sve u redu, uradio je spermiogram. Ona kaze da mu je nalaz bio bas los. Ne znam na sta se tacno odnosilo. Uglavnom poceo je piti taj Fertil plus i ona je za tri mjeseca ostala trudna.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

url=https://lilypie.com]
malagarava13 probaj vidjet, ak si blizu zg, na vuk vrhovcu..tamo sam 2010.god našla nekog androloga (ne mogu se sjetit više kako se zove) kod kojeg je muž krenuo..doktor je bio jako dobar. Krenuo je obavljati razne pretrage i hormona i općenitog stanja organizma i nakon svih tih nalaza je trebao dobiti terapiju. Na žalost ( ili, sad već mogu reći na sreću ), ubrzo nakon toga je moj brak neslavno završio pa ne znam što je bilo dalje.
Sarajka, u Petrovoj u Zg..a i to je bilo davno i sada je u prošlosti, samo mi je žao što sam toliko dugo vremena potrošila na sve to, od dijagnoze do završne faze..da mi je sadašnja pamet i one godine bilo bi to puuuno drugačije Sve je to bila životna škola..No nema veze, što je tu je, sada sam krenula u nove pobjede, nadam se uspješne.
Malagarava13 ma nema veze gdje je, važno je da je doktor dobar, da hoće poslušati, dati savjet i raditi na tome da se problem riješi, a ne da samo tupi jedno te isto.
Ja sam uvjerena da ćemo sve mi jednog dana ugledati taj željeni plusić
Bok cure, evo mene nije bilo par dana i vidim da sam dosta toga propustila :(
al kod mene ništa novo, evo, kreću plodni dani, sad sam malo udubljena u kupnju auta pa se nit ne opterećujem s trudnoćom, samo na glupi auto mislim, a kad dođem s posla sam umorna ko pas tak da idem i rano spavati, možda ovaj mjesec nešto i bude pošto nisam opterećena s tim tolkom, al želja je velika :)
...infinite dreams...
dragee zene,majke i trudnice muz i ja radimo na drugoj bebi. mozda cete me suditi i mozda bu komentari bili svakakvi a jedino sto zelim je vas savijet a ne sudenje... dakle imam bebu od 8 mjeseci i zelimo jos jednu. necu da mi razmak bude velik. ali nam ne uspjeva. jos dojima ali sad puno manje nego prije i jos nemam menstruacije. sto mi je cinit??pomagajteeee hvalaaaa
dragee zene,majke i trudnice muz i ja radimo na drugoj bebi. mozda cete me suditi i mozda bu komentari bili svakakvi a jedino sto zelim je vas savijet a ne sudenje… dakle imam bebu od 8 mjeseci i zelimo jos jednu. necu da mi razmak bude velik. ali nam ne uspjeva. jos dojima ali sad puno manje nego prije i jos nemam menstruacije. sto mi je cinit??pomagajteeee hvalaaaa
Dobrodosla! Nemamo te sto osudivati. Moguce da ti menga ne dode za cijelo vrijeme dojenackog staza I to je sasvim normalno, iako nema menge ima ovulacije tako da je samo pitanje vremena kada ces opet zatrudniti pod pretpostavkom da je sa zdravstvene strane sve u redu...Jesi radila kakve preglede, kontrole hormona nakon poroda? Sretno I zelim ti ugodno druzenje tu s nama I ostvarenje zelje :)

14.06.2014. L ♥
Šunkica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji