Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariijana
    26. Veljača 2016. 13:32

Sarajka, u Petrovoj u Zg..a i to je bilo davno i sada je u prošlosti, samo mi je žao što sam toliko dugo vremena potrošila na sve to, od dijagnoze do završne faze..da mi je sadašnja pamet i one godine bilo bi to puuuno drugačije Sve je to bila životna škola..No nema veze, što je tu je, sada sam krenula u nove pobjede, nadam se uspješne.

Malagarava13 ma nema veze gdje je, važno je da je doktor dobar, da hoće poslušati, dati savjet i raditi na tome da se problem riješi, a ne da samo tupi jedno te isto.

Ja sam uvjerena da ćemo sve mi jednog dana ugledati taj željeni plusić

vavica7625
    26. Veljača 2016. 13:52

Bok cure, evo mene nije bilo par dana i vidim da sam dosta toga propustila :(
    al kod mene ništa novo, evo, kreću plodni dani, sad sam malo udubljena u kupnju auta pa se nit ne opterećujem s trudnoćom, samo na glupi auto mislim, a kad dođem s posla sam umorna ko pas tak da idem i rano spavati, možda ovaj mjesec nešto i bude pošto nisam opterećena s tim tolkom, al želja je velika :)

...infinite dreams...

Sunkica1234
    26. Veljača 2016. 15:41

dragee zene,majke i trudnice muz i ja radimo na drugoj bebi. mozda cete me suditi i mozda bu komentari bili svakakvi a jedino sto zelim je vas savijet a ne sudenje... dakle imam bebu od 8 mjeseci i zelimo jos jednu. necu da mi razmak bude velik. ali nam ne uspjeva. jos dojima ali sad puno manje nego prije i jos nemam menstruacije. sto mi je cinit??pomagajteeee hvalaaaa

Šunkica

@nci
    26. Veljača 2016. 17:21

Pozdrav ženice drage,evo da vam se i ja javim. Ovaj cijeli mj sam pila caj od vrkute i jutros imamo plusić!!!!! Pratim vas i dalje i svima zelim da uskoro ugledate svoje plusiće. Pusaaaaa velika

@nci

Mallla
    26. Veljača 2016. 17:25

Vavice misli ti na auto, taki treba...onda ces ubrzo mislit o sjedalici za u auto heheh... znas onu kad se okupiras necim drugim uspije i bebica!
    Sunkica....a zasto bi ti sudili....draga moja zivot je kratak a oni najvrijednije u zivotu je obitelj, ako postoji zelja i volja za prosirenjeem obitelji zasto ne! Mi ti ode nikog nikad ne osudujemo kakvu god pricu imali!

Ej cure kad je o losem spermiogramu rijec prija mi je pricala kako joj je poznanik imao los spermiogram i da je onda gin. Propisao terapiju i sad imaju malu bebicu! To je valjda na kakvog doktora nabasas!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    26. Veljača 2016. 17:38

Cestitam @nci....bas je lijepo vidjet da ima plusica :)
    Zelim ti urednu i skolsku trudnocu!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    27. Veljača 2016. 11:33

@nci cestitke, bas ljepo  koliko ste dugo pokušavali?
    sarajka tnx za recept. Da li si radila test ponovo?

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

LuKi5
    27. Veljača 2016. 11:53

Majo, hvala ti draga, bas je zvrkonja samo takav, ali I velika maza. 
    Simptomi O izgledaju obecavajuce, vjerujem da ce I UZV potvrditi da je sve u redu I da te uskoro ceka tvoja mazica koja ce ti uljepsati zivot I odvratiti misli od posla I ove nikakve situacije u nasoj drzavi :( Sto da ti kazem, evo mi smo oboje nezaposleni, ja jos moram dovrsiti faks, a muz salje molbe, zove I uvijek jedno te isto, da ce mu se javiti kad prode natjecaj, da ce se jos cuti, kada ono sipak, poludio vec....Zelim ti kao prvo da ti se ostvari majcinstvo pa I na kraju da uspijes naci posao. Pusa od mene I zvrka 

@nci, cestitke, neka prode sve u redu I po skolski!

Sarajka, moguce da ti je taj iscjedak najava M. Nekako je u skladu s onom zbrkom od hormona. Jajnici prestali zigat ili I oni jos zezaju? 

Moni_Ka, cestitam na poslu, kad je tako dobro krenulo neka I nastavi, zelim I tebi I svi ostalim trudilicama uskoro plusic ko kuca

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.