Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariijana
    24. Veljača 2016. 17:56

Znam, i nadam se da će bit sve ok ovaj put..i da ću brzo dočekati svoj plusic

Mallla
    24. Veljača 2016. 18:15

Sarajka zao mi je za minus, a drago mi je da nema M...pa se mozda taj minus pretvori u plus...to bi bilo lipo! Ali ako ipak dodje M neka sto prije prođe!

url=https://lilypie.com]

Moni_Ka
    24. Veljača 2016. 20:22

Moja M je kraju napokon i sad za vikend mogu opet nastaviti pokusavati.Nadam se da ce upaliti ovaj put,no dobro.Sto manje o tome to bolje.Valjda sve ima svoje vrijeme.Biti ce brzo punoooo ++++ za sve nas,sigurna sam.

malagarava13
    24. Veljača 2016. 20:27

Sarajka dobro da nismo probale možda bi se grizle.. sad znamo da nije marulja za nas 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    24. Veljača 2016. 21:34

Znaci poucena vasim iskustvom, marulju križam :)
    Sarajka moguce da si tek sad u ovulaciji, ziga te jajnik, oni na pregledu nisu vidili vodeci folikul...ovulacije nije bilo...mozda je sad....
    Moni_ka noge u zrak hehehhe :) 
    Bit ce plusici...mozda Uskrsnji zeko sta donese!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    24. Veljača 2016. 21:49

MajaSocka  po našim primjerima, koje imamo uredan ciklus 28-30 dana, marulja šteti  sad ko će ga znati, može biit da nije svima tako 
    Sarajka ja apsolutno nisam imala nikakve simptome tada

malagarava13
    24. Veljača 2016. 22:18

ja pijem jedan Neofen Forte prvi dan kad dobijem. Vidim da i on utječe na plodnost.  nisam uopće išla za tim.  U mom slučaju eto nije problem u meni, nego u mužu, pa mislim da možda tablete nemaju neki utjecaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.